Napisano 1 Grudzień 20168 l Czego to ludzie nie zrobią żeby wbić się na fronta :D Mega! Wincyj Gęsi! Wincyj!!! A, no i jakiś making off się przyda! Latająca krowa z Łaciatego? ;-)
Napisano 1 Grudzień 20168 l Świetne. Będzie więcej takich gęsi? Robicie te filmiki tak do własnego portfolia, czy na zlecenie jakiegoś klienta?
Napisano 1 Grudzień 20168 l Swietne i bez tony przekleństw:) Czekam na pelny metraz. bez kitu.. już nie chciałem wspominąć o tym ale jak sam podrzuciłeś ten temat.. to dodam też od siebie że już któryś raz oglądam i wysłałem znajomym.. owiele lepsze niż jaki kolwiek materiał od platiga.. z ostatniego roku.
Napisano 1 Grudzień 20168 l owiele lepsze niż jaki kolwiek materiał od platiga.. z ostatniego roku. No bez przesady, inny target.
Napisano 1 Grudzień 20168 l No bez przesady, inny target. target inny.. ale technicznie.. lepiej jak dla mnie.
Napisano 2 Grudzień 20168 l Dzięki za mile słowa, pełen metraż brzmi świetnie, musimy znaleźć tylko sponsora :) Filmików nie robimy dla żadnego klienta, powstają one w buncie przeciw rzeczywistości :)
Napisano 2 Grudzień 20168 l Czekam na Christmas Special z Gęsiną! :-) panoptiqm wypięło się na rynek reklamy, tyle... No i dobrze! Powodzenia! Po co komu reklamy! ugh, wracam do robienia komercji
Napisano 2 Grudzień 20168 l no miejmy nadzieje ze chlopaki wiedza co robia i ze ta gesina nie bedzie ostatnia :) fajnie sie oglada wasze produkcje i widac ze kochacie to co robicie, czuc to w filmach.
Napisano 2 Grudzień 20168 l Zobaczyłem na fejsie jakoś przedwczoraj i zadziałało. Bardzo spoko. Fajnie wymyślona postać. Nie wiedziałem kto, co , a i tak fajne. czolem
Napisano 5 Grudzień 20168 l panoptiqm wypięło się na rynek reklamy, tyle... Możesz rozwinąć temat? Tzn na czym teraz się koncentrujecie? Działacie w rodzimej prawie nieistniejącej branży filmowych VFX, czy macie większość klientów ze świata? No i gratulacje - fajne te gęsi ;] Edytowane 5 Grudzień 20168 l przez jamnique
Napisano 6 Grudzień 20168 l Dzięki wszystkim za mile komentarze, co do reszty pytań wybaczcie ale nie jest to rozmowa na forum. Pozdrawiam
Napisano 9 Styczeń 20178 l Ostatni post juz byl jakis czas temu, wiec gornikiem chyba jeszcze nie bede, ale tez chcialem przylaczyc sie do gratulacji:) Uwielbiam takie szorciki, ladnie i z jajem. Dawac wiecej! ;)