Napisano 14 Marzec 200817 l Tomuś zrobiłem jedną tapetkę w 3360x1050 i ustawiłem na rozciągniętą czy coś takiego, co prawda mam horizontal view czyli jeden pulpit na dwóch monitach ale z tego co pamiętam na dual view też chodziło teraz nie będe sparawdzał bo mi się ikonki rozlecą a nie chce mi się ich od nowa układać :D
Napisano 14 Marzec 200817 l Poke tak btw podzielisz się nią? ;) tzn tapetką :D mrkrzysiek aj znawca kobiet :)
Napisano 26 Kwiecień 200816 l Piotrek cieszy się, bo widzi, że ma ikony na pulpicie. Po raz pierszy od bardzo dawna ;)
Napisano 26 Kwiecień 200816 l piotrek co to za system??? jakoś prócz windy nic dawno nie widziałem... :P
Napisano 26 Kwiecień 200816 l piotrek co to za system??? jakoś prócz windy nic dawno nie widziałem... :P Windows Millenium. W sam raz dla szpanerów ;) pozdr., skk. @piotrek: jak się dostaje we fluxbox ikony na pulpicie? :eek:
Napisano 12 Maj 200816 l Ardeni znany pod każdym sklepem w Krakowie ma gry w tym samym miejscu co ja, w dodatku prawie takie same:p
Napisano 12 Maj 200816 l Ostatnio troszke mnie ponioslo:P Eh, znowu bede musial do Ciebie wpasc i pokazac Ci jak sie korzysta z komputera! Bad, bad boy! ;)
Napisano 12 Maj 200816 l :O JohnZi - Ty osobno wnętrza aut modelujesz? o_O Jak to możliwe, że potem Ci wszystko pasuje? :D
Napisano 12 Maj 200816 l najgorsze jest to ze wiekszosc sciezek prowadzi to pulpitu i nie bardzo mi na reke to zmieniac zeby mi sie nic nie zawieruszylo:P knysha wbiajaj na bro:D patry w modeluje w osobnym pliku ale glowny szkielet sobie merguje, czyli dach i drzwi :) to wystarczy do wnetrza jako takiego:)
Napisano 12 Maj 200816 l "debil", "silownia", "urodziny piotrusia", "wigilia na buczackiej" no no ciekawe ciekawe ;D
Napisano 12 Maj 200816 l u mnie na mieszkaniu jest jeszcze 6 wspolokatorow:D niektore rzeczy to ich smieci:P
Napisano 22 Maj 200816 l DraB - czy ty wielkość ikon zmieniałeś Pulpit>Własciwosci>Wygląd> Zaawansowane> Ikona ?? czy jakis sofcik ?? Oto mój:
Napisano 23 Maj 200816 l Wygoogluj sobie:) To jest 1 pliczek exe ktory switchuje Ci rozmiar ikonek normalne -> listView za kazdym uruchomieniem.
Napisano 28 Lipiec 200816 l Hmm... a po co Wam programy do zmniejszania ikon? Przecież to można zrobić w systemie
Napisano 28 Lipiec 200816 l Pliki/foldery anal/amateur umieściłeś tam oczywiście tylko po to, żeby ktoś zwrócił uwagę :> Niniejszym zwracam uwagę, możesz przestać się lansować :p
Napisano 28 Lipiec 200816 l anal to skrót od analizy matematycznej. edit. w amateur też tylko było jakiś drum machine :( Edytowane 28 Lipiec 200816 l przez Master Kiełbaster
Napisano 28 Lipiec 200816 l Master : Dyna Blaster :D....też lubię czasem pograć w klasyki :P spróbuj w Goal 3 (na pegasusa był)...ehhh niezapomniane czasy :P pzdr. Cornelius.
Napisano 28 Lipiec 200816 l Master litości! na tym da sie pracować? Oo budrel jakich mało ;) a oto mój pulpit z dużymi pięknymi ikonami i uporządkowany w miarę :D
Napisano 28 Lipiec 200816 l trosiek - widzę, że masz max'a w najrozsądniejszym rozszerzeniu tj. .txt :D
Napisano 28 Lipiec 200816 l u mnie spokojnie. na pulpicie trzymam skróty do aktualnie używanych rzeczy. pozdrawiam
Napisano 29 Lipiec 200816 l ff - widzę że tapetka z cgcars ;) patry - tam jest link do dema 3dsmaxa2009 z oficjalnej strony autodesk :D