Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 167,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tomuś zrobiłem jedną tapetkę w 3360x1050 i ustawiłem na rozciągniętą czy coś takiego, co prawda mam horizontal view czyli jeden pulpit na dwóch monitach ale z tego co pamiętam na dual view też chodziło teraz nie będe sparawdzał bo mi się ikonki rozlecą a nie chce mi się ich od nowa układać :D

Napisano

No ale jak się miło na jego pulpit patrzy :D

Napisano

screenqm9.th.png

Piotrek cieszy się, bo widzi, że ma ikony na pulpicie. Po raz pierszy od bardzo dawna ;)

Napisano

piotrek co to za system??? jakoś prócz windy nic dawno nie widziałem... :P

Napisano
piotrek co to za system??? jakoś prócz windy nic dawno nie widziałem... :P

Windows Millenium. W sam raz dla szpanerów ;)

pozdr.,

skk.

@piotrek: jak się dostaje we fluxbox ikony na pulpicie? :eek:

Napisano
pulpitun2.th.jpg

Ardeni znany pod każdym sklepem w Krakowie ma gry w tym samym miejscu co ja, w dodatku prawie takie same:p

Napisano
Ostatnio troszke mnie ponioslo:P

pulpitby6.th.jpg

Eh, znowu bede musial do Ciebie wpasc i pokazac Ci jak sie korzysta z komputera! Bad, bad boy!

;)

Napisano

:O JohnZi - Ty osobno wnętrza aut modelujesz? o_O Jak to możliwe, że potem Ci wszystko pasuje? :D

Napisano

najgorsze jest to ze wiekszosc sciezek prowadzi to pulpitu i nie bardzo mi na reke to zmieniac zeby mi sie nic nie zawieruszylo:P

knysha wbiajaj na bro:D

patry w modeluje w osobnym pliku ale glowny szkielet sobie merguje, czyli dach i drzwi :) to wystarczy do wnetrza jako takiego:)

Napisano

Wygoogluj sobie:) To jest 1 pliczek exe ktory switchuje Ci rozmiar ikonek normalne -> listView za kazdym uruchomieniem.

Napisano

Hmm... a po co Wam programy do zmniejszania ikon? Przecież to można zrobić w systemie

Napisano

Pliki/foldery anal/amateur umieściłeś tam oczywiście tylko po to, żeby ktoś zwrócił uwagę :>

Niniejszym zwracam uwagę, możesz przestać się lansować :p

Napisano

Master : Dyna Blaster :D....też lubię czasem pograć w klasyki :P spróbuj w

Goal 3 (na pegasusa był)...ehhh niezapomniane czasy :P

pzdr.

Cornelius.

Napisano

Master litości! na tym da sie pracować? Oo budrel jakich mało ;) a oto mój pulpit z dużymi pięknymi ikonami i uporządkowany w miarę :D

beztytuujw5.jpg

Napisano

trosiek - widzę, że masz max'a w najrozsądniejszym rozszerzeniu tj. .txt :D

Napisano

u mnie spokojnie. na pulpicie trzymam skróty do aktualnie używanych rzeczy.

tapeta_2.jpg

pozdrawiam

Napisano

ff - widzę że tapetka z cgcars ;) patry - tam jest link do dema 3dsmaxa2009 z oficjalnej strony autodesk :D