Sebastian Ozga Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 W ustawieniach monitora zamiast DualView ustawiasz "Horizontal" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Tomuś zrobiłem jedną tapetkę w 3360x1050 i ustawiłem na rozciągniętą czy coś takiego, co prawda mam horizontal view czyli jeden pulpit na dwóch monitach ale z tego co pamiętam na dual view też chodziło teraz nie będe sparawdzał bo mi się ikonki rozlecą a nie chce mi się ich od nowa układać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 No to ja mam nawet porządek na pulpicie :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Poke całkiem zgrabna tapetka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 who is she? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Brenda Lynn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Poke tak btw podzielisz się nią? ;) tzn tapetką :D mrkrzysiek aj znawca kobiet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 http://www.desktopgirls.com ... stąd biorę większość tapet :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Poke -ale masz baloniasty pulpit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 No ale jak się miło na jego pulpit patrzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 A ja powiem, że mi się jego pulpit nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Hehe... wino marki wino :D ale wole lesne dzbany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Piotrek cieszy się, bo widzi, że ma ikony na pulpicie. Po raz pierszy od bardzo dawna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 piotrek co to za system??? jakoś prócz windy nic dawno nie widziałem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYmek Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 piotrek co to za system??? jakoś prócz windy nic dawno nie widziałem... :P Windows Millenium. W sam raz dla szpanerów ;) pozdr., skk. @piotrek: jak się dostaje we fluxbox ikony na pulpicie? :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 idesk się nazywa ten programik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 newone ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Ardeni znany pod każdym sklepem w Krakowie ma gry w tym samym miejscu co ja, w dodatku prawie takie same:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Ostatnio troszke mnie ponioslo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Ostatnio troszke mnie ponioslo:P Eh, znowu bede musial do Ciebie wpasc i pokazac Ci jak sie korzysta z komputera! Bad, bad boy! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 :O JohnZi - Ty osobno wnętrza aut modelujesz? o_O Jak to możliwe, że potem Ci wszystko pasuje? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 najgorsze jest to ze wiekszosc sciezek prowadzi to pulpitu i nie bardzo mi na reke to zmieniac zeby mi sie nic nie zawieruszylo:P knysha wbiajaj na bro:D patry w modeluje w osobnym pliku ale glowny szkielet sobie merguje, czyli dach i drzwi :) to wystarczy do wnetrza jako takiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 "debil", "silownia", "urodziny piotrusia", "wigilia na buczackiej" no no ciekawe ciekawe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 u mnie na mieszkaniu jest jeszcze 6 wspolokatorow:D niektore rzeczy to ich smieci:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 No właśnie chce fotki z Twoich urodzin!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Ja też mam pulpit;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 audiosurf rula, miales kiedys na tapecie cos, co nie przypomina porsche? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 DraB - czy ty wielkość ikon zmieniałeś Pulpit>Własciwosci>Wygląd> Zaawansowane> Ikona ?? czy jakis sofcik ?? Oto mój: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Wygoogluj sobie:) To jest 1 pliczek exe ktory switchuje Ci rozmiar ikonek normalne -> listView za kazdym uruchomieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Wklejałem go już tutaj chyba, kilkanaście postow wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 mac lans! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Pełen :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Hmm... a po co Wam programy do zmniejszania ikon? Przecież to można zrobić w systemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 tapetka mnie zmiazdzyla :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Pliki/foldery anal/amateur umieściłeś tam oczywiście tylko po to, żeby ktoś zwrócił uwagę :> Niniejszym zwracam uwagę, możesz przestać się lansować :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 (edytowane) anal to skrót od analizy matematycznej. edit. w amateur też tylko było jakiś drum machine :( Edytowane 28 Lipiec 2008 przez Master Kiełbaster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Mogłe też wrzucić miniaturkę zamiast takiej rozdzielczości obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Master : Dyna Blaster :D....też lubię czasem pograć w klasyki :P spróbuj w Goal 3 (na pegasusa był)...ehhh niezapomniane czasy :P pzdr. Cornelius. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 A to mój choć ostatnio mi przysyfiło ikonami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Master litości! na tym da sie pracować? Oo budrel jakich mało ;) a oto mój pulpit z dużymi pięknymi ikonami i uporządkowany w miarę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 trosiek - widzę, że masz max'a w najrozsądniejszym rozszerzeniu tj. .txt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 u mnie skromnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 u mnie spokojnie. na pulpicie trzymam skróty do aktualnie używanych rzeczy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 sly widze ze w quaka pocinasz:) a to moje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 ff - widzę że tapetka z cgcars ;) patry - tam jest link do dema 3dsmaxa2009 z oficjalnej strony autodesk :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 To Pan lisek ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi