Skocz do zawartości

Teczka 3D: Mortom

Mortom

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę się biłem czy takie pierdoły dodawać do teczuszki... no ale z racji, że to coś innego niż zwykle wyrabiam z samolotami to popełniłem taki plakacik i baner (baner nie przeszedł 😞 - pewnie go przekombinowałem).

Nic rewolucyjnego ale ku chwale gen. Maczka na plakacie jest jego Cromwell (model kupiłem za 7$ i trochę podrasowałem) wystylizowany na model plastikowy.
A baner (taki fizyczny w formie stojącej flagi) to takie coś co pewnie nie spełnia swojej funkcji, ale co tam... ot taki kolaż, który nie jest kolejnym w płaskim stylu jaki ciągle widuję wszędzie 🙂 No ale plakaciasz to zemnie żaden i pewnie ludzie robiący to na co dzień wytkną mi z milion błędów jakie popełniłem 🙂 

Galicjada_V2b_www.jpg

SMR_baner_v01i2_www.jpg

Edytowane przez Mortom
  • Like 1

Fajny plakat. Próbowałeś tekst wrzucić na płaszczyznę za stolikiem z Cromwellem? Fajnie mogłoby to podbić wrażenie głębi, które ewidentnie gra pierwsze skrzypce w pomyśle. Co do banera, to IMO chyba trochę zbyt dużo się dzieje i trochę brakuje jakiejś hierarchii w poszczególnych elementach.

• +1 1

@vxm Przestrzeń za Cromwellem jest już po za ostrością... więc musiałbym nieco DOFa osłabić. Co by mi rozbiło wcześniejszą koncepcję.
Co do banneru to masz racje... ale zostawiam ten temat, za mało czasu na wyławianie innego pomysłu. Chłopy mają swój stary projekt banneru, to sobie podmienią logo na nowe, wydrukują i też będzie OK. 

• +1 1