Kirian Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 Ardeni jestem pewien ze wycrafcicie tam zajefajny kawalek dobrej gry:)) super ze dzielicie sie workflowem!! Wipy bardzo mile widziane ps Ardeni Levus ja tez ja tez!;)) kcem
Temporal Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 Tu nie chodzi o to by powiedziec ze ludzie od afterfalla to amatorzyc slabiaki itd. Ja tam wam kibicuje i podziwiam ze robicie cos takiego. Chodzi jednak o to ze jak juz sie odezwac to bardziej na temat a nie napisac ze ktos tam slawny u was byl cos sie nauczyliscie i tyle. Mi to nic nie mowi innym pewnie tez. Wiec czemu jak juz zaczales temat to nie mozesz powiedziec cos wiecej? Chyba ze laske robicie ze to jest tylko dla wtajemniczonych a zwykly szary czlowiek ma sie podniecac ze u was gwiazda byla i to takie super bo nikt nie wie kto to byl co sie dzialo itd. To tak jakby powiedziec ze wyszlo now demo afterfalla jest bajeranckie oczywisicie nie damy dema, nie pokazemy screenow ba nawet nie powiemy co demo zawiera ale wierzcie na slowo jest super. Ogolnie peace and love bo klotni nie chce ale zrozumcie przynajmniej co mam na mysli albo zrobcie kontratak jesli bedzie wam tak wygodniej.
intoxicate Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 Wiec czemu jak juz zaczales temat to nie mozesz powiedziec cos wiecej? bardzo konkretne NDA Spoko, rozumiem. Nic nie bedziemy pisac az nie zrobimy czegos konkretnego
Temporal Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 Przez konkret oczywiscie nie rozumiem calej gry czy cos takiego no ale wole zobaczyc jakis nowy koncept art jakis nowy screen niz wiesc ze pan tajemniczy X was odwiedzil i koniec.
intoxicate Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 http://afterfall.pl/nicolasintoxicate/pl/wp-content/uploads/2008/10/sch2_kor.jpg Temporal - mamy swoje NDA, nie mozemy pokazywac sobie 'od tak' czegos (nawet konceptow)
Scottero Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 Zgadza się. Minimiting nie zaszkodzi:D Ale jeśli weekend to dopiero ten koło 15 listopada bo w ten mi się nic nie chce a w przyszły zmykam na roztocze pochasać po lasach jak sarna na wietrze w ciepły jesienny... ee, zresztą nieważne.. no;) O tez bym byl za ;)
Shalivan Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 ostatnimi czasy dosc sporo sie u nas działo, w międzyczasie z zupełnie nie marketingowym podejsciem przedstawiamy pare screenów. Oto troszke ciężkiej pracy chłopaków z działu 3d. tutaj link do naszgo devbloga z ktorego to pochodzi notka ze screenami: http://www.nicolas-intoxicate.com/
mirach Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Hmm... GI slabe dosc, antyaliasing tez nie powala, czym to renderowane? Vray? :D Swietnie ze cos sie tam dzieje. Drugi screen jakos mnie nie powala, ale pierwszy ma klimat.
Davegraph Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Nareszczcie jakies materiały , mysle że nie ma co wybrzydzać , jednak bardziej jestem ciekaw jak będzią wyglądały screenyz gry.
Ardeni Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Są to niestety screeny z niewykonczonej jeszcze lokacji...
SoAd Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 I niestety nie mieliśmy czasu na rendery, takze sorry, ale screeny prosto z silnika :)
intoxicate Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Kamil nie krec, widzialem jak w notatniku to renderowaliscie! Pokazujemy to by dowiedziec sie jaka bedzie reakcja - na devlogu jest wszystko napisane. Takie male badanie.
KLICEK Napisano 25 Listopad 2008 Autor Napisano 25 Listopad 2008 mi siedzi na maxa, brakuje troche decali, wiem ze jeszcze nieskonczone, ale tak na przyszlosc :P :)
shergar Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Bardzo dobrze, że nie rendery tylko screeny bo przynajmniej widać już czego mniej więcej można się spodziewać. Co do lokacji to jakaś nowa jest bo strasznie sterylnie i czysto, chyba, że tak właśnie ma być. Możeby jakieś gaśnice, skrzynę z wężem [oczywiście strażackim], jakieś gabloty, mapę z wyjściem awaryjnym, tablice, palmę w donicy, koszyk z gazetami, zawory te sprawy dodać gdzieś na ścianach i inne takie jak automat z pepsi i snickersami w końcu to główne pozywienie grafików ;] Ale ogólnie bardzo fajnie, że wrzucacie coś na pastwę takich zwyczajnych zjadaczy gier jak my, dzięks i powodzonka ;)
SUPER_OkO Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 wszystko pieknie i ladnie tylko jedno mnie zastanawia.. dlaczego do @#$@@!^% nie ma na stronce w dziale przyjaciele wymienionej ekipy Dashdota??
intoxicate Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 wszystko pieknie i ladnie tylko jedno mnie zastanawia.. dlaczego do @#$@@!^% nie ma na stronce w dziale przyjaciele wymienionej ekipy Dashdota?? co racja to racja, damn, jakos nie mialem czasu apgrejdowac - jutro to zrobie :) jeszcze raz przepraszam
Fr3d3k Napisano 26 Listopad 2008 Napisano 26 Listopad 2008 rewela! poza słabą imo mapka tego paska betonu na suficie reszta piekna! geometria ładnie połamana i sporo detalu na teksturach...a co za tym idzie ładny efekt wizualny. Dojdzie ciekawy gameplay i bedzie miodzio ! pzdr i trzymam kciuki za sukces co najmniej "wiczerowy" !
Przybysz Napisano 26 Listopad 2008 Napisano 26 Listopad 2008 Jeśli to efekt pracy kilku osób a nie jednego grafika, to super. Widać spójność koncepcji i wykonania, czego trochę brakowało na screenach z poprzedniego wcielenia.
SzU Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Ciekawi mnie system oświetlenia. Czy to statyczne shadowmapy czy dynamiczne oświetlenie z miękkimi cieniami? Czy odbicia są realtimowe? Mimo sterylności wygląda to obiecująco :)
Ardeni Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 All odbicia plus większość świateł/cieni to realtime wiec w ruchu wyglada to dużo lepiej niż na statycznych screenach. Odnośnie sterylnosci itp proponuje screeny uznać za test, z pewnego powodu będzie lepiej ;)
Selena Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 fajne:) ale...jakoś...gryzie mnie w oczy...ten czerwień, purpura?...na scianach i dodatki..nie wiem...jak na moj gust fajniej wygladaja pomieszczenia (szczegolnie jakies laboratoria, szpitale, hale itp) w barwach chlodnych - najlepiej niebieski...szaro niebieski...chlodny brąz + zieleń + zółty.....zieleń chłodna+cyjan+żółty gdzieniegdzie...dobra rozpisałam sie:D...ale to tak na mój gust;)...ogolnie spoko.
Gość Marioza Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 skirny zarówno tu jak i na blogu , turbo mega ence, mnie sie podobają oczmi wyborazni widze jak krew chlapie na te czysciutkie kafle, normlanie miód dla moich oczu po seriach zniszczen itp ktore ostanio w kółko widywałem w grach hehe
intoxicate Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Poszukujemy Junior Grafika do pracy na miejscu btw jak ktos jest zainteresowany: a.koloska_at_nicolasgames.pl
Bruneq Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 a ile zarabia Junior Grafik?Dajcie widełki bo jestem ciekaw ile taki junior moze wycisnąć:) Jaki jest u was koszt zycia, mieszkanie itp. Ja bym sie skusiłbyc moze, ale wpierw skonczyc studia musze:\. PS. wyslalem do was folio ostatnio, ale nawet nie wiem czy doszlo, bo 0 odpowiedzi!:\
intoxicate Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 PS. wyslalem do was folio ostatnio, ale nawet nie wiem czy doszlo, bo 0 odpowiedzi!:\ pewnie nie doszlo, odpisalem na wszystkie maile odnosnie pracy na miejscu.
Por@szek Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Widze po screenach ze wydawca wam poprzeczke podniosl ;) No teraz to moge napisac ze jakosc skoczyla o pare poprzeczek. Gratki, keep it up.
Shalivan Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Por@szek: sami sobie podnosimy ile sie da. Chciałbym wszystkim podziękować za wsparcie i komenty, przydają sie w trudnych chwilach.
intoxicate Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 pojawil sie news: http://www.afterfall.pl i notka na devlogu: http://www.nicolas-intoxicate.com taka informacja parafialna :piwo:
_michal Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 Gratulacje dla całej ekipy, trzymam za Was kciuki :)
shergar Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 I trzeba będzie kupić konsole xD Hmm, a o wersji przeglądarkowej myśleliście?
Vega Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 Mi się bardzo podoba fabuła. Mam nadzieje, że za rok gra wyjdzie i mój komp nie będzie za słaby xD Życzę powodzenia
intoxicate Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 a o wersji przeglądarkowej myśleliście? jeden inwestor chcial zrobic Afterfall online przez www, ale cale szczescie nie wyszlo :) tzn temat jest spoko, ale nie lubie jak ktos chce 'zafrajerzyc' (kurde nie wiem jak to napisac...)
shergar Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 jeden inwestor chcial zrobic Afterfall online przez www, ale cale szczescie nie wyszlo :) tzn temat jest spoko, ale nie lubie jak ktos chce 'zafrajerzyc' (kurde nie wiem jak to napisac...) Bardziej myślałem kolos o jakimś dopełnieniu tego co robicie + dodatkowe źr. kasy ;P Co do zafrajerowania to pisz zamataczyć bo tu już jest w słowniku :D
intoxicate Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 to co robimy dopelniamy odpowiednim melanzem
intoxicate Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,6189340,Slaski_krajobraz__Jak_po_wybuchu_atomowym.html wzorujemy sie na Painkillerze hehe :D
mirach Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 I mozecie zrobic zla reklame pieknym terenom slaska :D Gratki artykulu.
Ex3 Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 No dzisiaj w radiu campus w wawce o was mówili nawet :)
Bruneq Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 hehehe, to nie huta Katowice, to Afterfall :D Niszczyciele, wandale...apokalipsa to...
Nezumi Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Powodzenia panowie! Calosc prezentuje sie niezgorzej. A propos postaci co kiedys Klicek pokazal - troche juz nudnawe sa zombi w grach, szczerze mowiac (nawet fajnie wykonane). Zombie w masce, zombie-doktor, zombie-zombie, zmutowany zombie, zombie dziecko, zombie pies, zombie wrobel z dzdzownica-zombie w dziobku... Hmmmm...
Levus Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Nezumi to wszystko poszlo do kosza :) Na darmo się narobileś murzynie:D
KLICEK Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Napisano 23 Styczeń 2009 hehe, bylo fajnie, bardzo milo wspominam ten okres :)
shergar Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 Coś nowego na froncie? Nakarmicie nas nową porcją zmutowanych frytek? ;P
MrMoonwalker Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 juz od kilku dni nie dziala... czyzby apokalipsa? :)
Rekomendowane odpowiedzi