Pionier Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 rewelka klicus :* procz tego co juz napisano, pobaw sie pozniej kolorami swiatel. na takich koncertach przewaznie bylo pare swiatel o roznych oczojebnych kolorach co tworzylo 'ten' klimat :) to taka mala uwaga ode mnie, generalnie model broni sie sam i juz jest super dla mnie, nie spitol sprawy z postprodukcja ! powodzenia! Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 dzieki chlopaki :) Jonasz - na materialy itp przyjdzie czas narazie kadr ustawienia itp zebym mogl zaczac renderowac do lajerow ;] nie mam zamiaru renderowac wszystkiego po 40 min x 1000 ;) Pionierku - napewno potestuje :D Badyl - przeciez przerzucilem gitarke o 90 stopni strunki musza byc dobre :) Spokojny - Dzieki ;] szukanie kadru vol3 chyba przy tym zostane albo wroce do pierwszego co myslicie ? : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Świetny model Mistrzu ,finał napewno będzie super . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 śliczne, perfekcyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 a spróbuj jak będzie jak go pokażesz lekko od dołu, albo od góry, albo z większym kątem rozwarcia kamery (no w każdym razie nie dawaj go tak grzecznie od frontu) i mam nadzieję że ten volume light tak nie zostanie, zamgliłeś go całego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 no wlasnie :D odwrociles gitare, ale struny zostawiles jak byly, a to znaczy ze trudno by mu sie gralo troche :P najciensza ma byc na dole a najgrubsza na gorze. no i pamietaj jak bedziesz gitarke konczyl o tym uchwycie :P \ ja Ci nie dam spokoju jesli to nie bedzie perfekcyjne :D pozdr! a co do ujecia to tak jak pisala Ania, moze kamere z poziomu butow :P z rybim okiem. tak jaby go ktos spod sceny sfotografowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 Badyl mi sie wyadawalo ze Jimi kiedys tam cos mowil ze odwrocil tylko gitare i zachowal standardowe ustawienia strun :) Nie wiem nie bede kombinowal z ustawieniami kadru od dolu niechce go powiekszac ani od gory uchwycic dokladnie jego twarzy , mam tam swoje takie mini zalozenie do ktore chce trafic ;) glownie mi chodzi o to zeby nie bylo wiadomo odrazu o co w pracce chodzi ehh ciezka sprawa :) Zeet - dzieki :) Piksar - Dzieki :) Ania - volumerek raczej zostanie :) ma byc taki lekki oldskulik zobaczymy jak to wyjdzie najwyzej na koncu sie wywali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 KLICEK: Badyl ma racje, basowe na gore: http://fxpatrice.free.fr/musique/jimi-hendrix/hendrixwall3.jpg Poza tym, rewelacja! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 George82 dzieki ;) Robilem zbrushowanie , ale niestety vert mi wystrzelil w powietrze nie wiem dalczego ;) musze zaczac od poczatku pokazuje to co mialem i wracam modelowac zwierzaki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Ehh... klasa. Może się nie znam ale czy szwy (chodzi konkretnie o miejsce łączenia rękawów z resztą marynarki) od tej marynareczki nie są jakieś dziwne? No chyba, że jeszcze nie skończone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eldar Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 wypasione.. :D 1. co ona ma z paznokciami ? tam będzie trzymał piórko aye ? :) pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Według mnie weższy kadr jest lepszy. Dorzuciłbym światłu wolumetrycznemu duużo dymu, specular bloom i skontrastował skórę muzyka z otoczeniem (żeby skóra nie była taka ... zimna, niebieska), raczej obstawiałbym coś ciepłego. Ogólnie klasa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 Leru misq :* wszystko na lajerach bede robil wiec nad wszystkim bede mial pelna kontrole jezeli chodzi o tonowanie i tak dalej miszanie noisow itp itp narazie mam troche roboty pobocznej ... Eldar dzieki tak piorko bedzie kiedys ;) Remedy dzieki poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Powalasz mnie mistrzu! jestem pełen podziwu..dla mnie rewelka. Masz u mnie duze piffko na zlocie za Jimmiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 serwus :) hah, no wypasione ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 fajny pomysl :) dla mnie za niebieskie jest to swiatlo. Poza tym bardzo denerwuje mnie ramie - modelowanie wyglada nieco nienaturalnie... powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Nieee no źle Klicek! Do poprawy!:P Pokaze Ci we Wrocku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 świetny kolunio, mordeczka jest śliczniutka, ma klimacik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 Kliment dzieki :* Kannu dzieki :* Intervain rozumiem spoko dzieki pisalem wczesniej ze to poprawie bo cos sie skiszkowalo ;] Z-brush ahaha :D Mario Dzieki :** nowy updejcik jeszcze sprobuje z zoltym swiatlem , no i zaczynam konczyc ubranko bo mam juz chyba kadr i caly uklad co myslicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 bardzo ładnie ale to bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 no co to duzo pisac, jest wypas ! jak bedzie finał w duzej rozdziałce to super bedzie tapetka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 hmm troche woskowato się robi na czole i wyżej, ale jak bedzie z tą opaską i afro to nie bedzie widac, pozatym najs . Pozdro. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Październik 2006 Autor Share Napisano 11 Październik 2006 dzieki chlopaki :* brumugun to nie ten wlasciwy szejder tamten sie za dlugo liczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 wyglada fajnie, hmm niewiem czy to jest do konca dobry pomysl z tym ze ta gitara jest tam tak ucieta pod koniec... moze sprobuj ustawic kadr tak zeby nie byla obcieta... wtedy pracka bedzie miala taki dodatkowy smaczek, wydaje mi sie ze uciales poprostu to przez co w dosc charakterystyczny sposob widac ze gitara jest odwrocona a on gra lewa reka..., moze jescze pokombinuj z kadrem tak zeby nie mial obcietych nog... niewiem co ma byc po prawej tam gdzie jest to czarne..., staraj sie unikac czarnego ale to juz pewnie wiesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 klicku dodaj envirement. jakieś światełka scenowe z tyłu. chromowane rury. Bealbordy pacyfistyczne itp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 rewelacja 8=B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaJKel_zmc Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Bardzo fajna pracka - będę śledził wątek i komentował. Lepsza fota bez szarpnesu. A BTW gitarzystów. Jeśli chcecie posłuchać wymiataczy to polecam: Yngwiego Malmsteena i Michaela Angelo (prędkość światła) :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Klicek pokaż jakiegoś updejta :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Czlowieku, Masz Swietny Styl! B.fajne Proporcje Postaci, Klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Masz u mnie duze piffko na zlocie za Jimmiego :D tiaaaaaaaa :))))))) normalnie mam polewkę z tego - Klicek - nie wybaczę Ci tego , będziesz biedny przez .... aż do nastepnego zlotu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 jedziesz, jedziesz :D bardzo fajnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 Hej dzieki wszystkim za komentsy :* tak jade jade :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 po prostu rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 pięknie Klicek, ale kadr nie jest finalny (ten ostatni) ? No i czy będzie jakieś otoczenie ?:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokół Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 ten kabelek nie jest za bardzo wykręcony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 jak ty to robisz....niepojete. Rewelka Klicuś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 nazwiecie mnie ignorantem, ale nigdy jimiego nie widzialem :/ pewnie sie nie znam i takie tam, ale to afro mu nie pasuje. nie wiem jak jimi sie z nim prezentowal, ale TO afro nie pasuje do postaci. nie wiem, moze troche za duze? wygladal fajniej bez wlosow :D ogolnie jednak praca ma zajebisty klimat i wogle swietna jest [EDIT] wez mu zarost zrob taki bardziej, nie wiem, kudlaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 to nie afro, no i chyba jimi bez wlosow (o cholera bledy mi sprawdza ;o) to nie bardzo pomysl dobry.. jest git, wes mu jeszcze zrob jakies pierscionki ;) (9 bledow) edit: myslalem ze to max3d mi bledy poprawia, ale nie - to nowy firefox! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 Chlopaki warto robic rendery w vreju ? co sadzicie ? : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 niewarto :) bądz pierwszym kolesiem na max3d który wygra konkurs i użyje maxwella w scenie ;) ahhh jak by to wyglądało....te spec mapy...skiny itp. Model REWELACJA !!! render do poprawki. Coś tam potrafisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaJKel_zmc Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 :-D brawo. A tak BTW to w motywem przewodnim najnowszego "Gitarzysty" są leworęczni gitarzyści z Hendrixem na czele. Piszą to tak od rzeczy. Czekam na ostateczną wersję pracki :)->pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Jestem też za renderem w Maxwell-u, praca ekstra miło popatrzeć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Super, włosy fajnie wyglądają. Cóż, nie śledziłem specjalnie wątku i nie wiem, czy może była już mowa o wyrazie twarzy, ale ja bym to bardziej widział jako szeroko rozdziawione usta w geście wielkiego podekscytowania albo nawet krzyku - ale to już od Ciebie zależy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Cześc klicus :) ogólnie bardzo mi sie podoba ale od ciebie można wymagac wiecej, tak więc ... 1. spodnie, spodnie ... wyglądają okropnie, paskudnie, obleśnie :) błagam zrób cos z tymi fałdkami bo wyglądają jakbys sie uczyl na nich robienia faldek :). 2. Włoski super ... ale dlaczego one sie zrobiły takie hmmm fioletowe? skoro jest błekitne swiatelko od leflektorów :) 3. Shaderki gitary są jakies takie nijakie ... dostrzegam w nich takie wewnętrzene hmmm. fuj? :] skin shaderek boski :D pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 Dzieki chlopaki ;] Max faldki takie zostaja bo takie mialy wlasnie byc:) Maxwella nie mam nawet u siebie wiec niestety nie mam jak porobic renderow po 2gie chyba juz za pozno staram sie juz powoli to skladac do kupy setki testowych renderow in progres jak bede cos mial godnego uwagi to podrzuce pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 łooo panie...niezłe toto :O jakby ylko zróznicować gitare i kostium bo z dekcza za podone...nj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 eeno kostium nie bedzie chyba biały?? ta kurtała to granatowa ze złotymi aplikacjami byc powinna - ale to pewnie wiesz :) a wyraz twarzy to ma jakby gral the wind cries mary, a Lucas mowil o wild thing :D pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kborys Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 hmm łał ostro dałeś - face jak dla mnie jest na 100% !! reszta mogła być lepsze, ale rozumiem, że jeszcze masz czas ;) hmm, ale żeby się czepić to mogę przywalić sie do ogólnego wyrazu. :D:D jimi wygląda tu jakby w chórze protestanckim śpiewał, a nie grał po swojemu .. myślę, że w ciele więcej konwulsji by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Daj jakiś materiał na wdzianko :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Październik 2006 Autor Share Napisano 29 Październik 2006 dzieki misie :* updejcik jeszcze bawie sie kolorkami wiec wrzuce wiecej tego napewno dodzie jeszcze dodatkowe owlosienie + musze dopracowac dlonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi