AGmakonts Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 JunioR perfidne te archshaders:P ale ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 dzieki chłopaki :) AG hehe łózko z archmodels i krzesełko, zas shadery moje bo kiepski :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 specjalnie przepalilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 dobra to jeszcze jeden renderek nad ktorym teraz sobie pracuje: pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 za szumnie troche i to światło jakoś dziwnie przy suficie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Junior a skad masz te zrodła swiatla od iesow? Skad to swieci?;)Reszta spoko choic fioletowa jak fioletcholera:) Pinero - jak zwykle wypas jesli chodzi o aranzacje i kolorystyke oraz klimat. Troszke mi jakos lampki nie pasuja - mam wrazenie ze ich za duzo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 bracie ja tam widze tylko jakies kropki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 test suna i przejaranego sky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 w kropkach się najwięcej widzi. Po co renderować final żeby zobaczyć czy światło pasuje i materiały skoro można walnąć render w 3 min i powie ci to samo co taki 4-godzinny ;] Damus - mało renderowałeś testowo ;] ZB - Ładne słońce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Pinero - Blendzik, blendzik hehe dzieki za helpa:) Marcin - dzieki i przylaczam sie do Twej opinii. Gro ocenia render a nie projekt tym bardziej nie widzac w jakim dziale dana praca sie znajduje. Wizka to nie wszystko. Ba! Nawet 1/4:) Nie mowie o sobie bo na razie bawie sie poki co sloneczkiem, kamerka i tym podobne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczek Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 4 fun, żeby nie było, że się lenie:P 2ga wersja po obróbce w photoshopie, jakoś mi się tak podobała:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Pinero fajnie, fajnie, pokazesz jak bedze finalny render ? Zbrush hehe na podloge rozlala sie woda? ;p a tak ogolnie to ladnie wyszedl ten sun&sky ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 oczek: fajny pomysł, jajka troche bardziej zółte i bedzie kozak :) Pinero: Co to jest to na podłodze? Jakos dziwnie faluje :) Jakos nie moge określic jak wysoko nad wanienka sa te zyrandole i prosze powiedz z czego jest sufit :) Render jak zwykle full klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Elo :) Taki speed wiz :) Jakby co, to materiały foteli przypadkowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Pinero świetne żyrandole :] Patry jakieś to takie drętwe ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 JunioR - hehe, nie łapie :) I mini apdejt (trochę PS'a poszło :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Nie, no patry, podbicie gammy na ~1,1 to nie jest update na tyle, aby pokazywać kolejną wersje. Jakbym nie ustawił sobie dwóch obrazków obok siebie, to bym pomyślał, że to to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Nie wiem czemu ale smiesza mnie komentarze Patrego :) :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Marzec 2007 Autor Share Napisano 9 Marzec 2007 Teraz wygląda jakbym musiał nosić grube okulary :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 voyager... no co ty niewidzisz ze w psie usunięto kropki z czarnego fotela (?):D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Marzec 2007 Autor Share Napisano 9 Marzec 2007 Jak opanujesz daj przepis ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 łoo, zaszalałeś z aberracją, zmień obiektyw ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 brakuje ci jeszcze tam błysku lampy i daty w rogu. wtedy by było idealne zdjęcie z idioten camery za 499zł z TESCO :] przesadziłeś z rozmyciami i abb. chrom, winietowania to ja tam nie widzę. chyba, że inaczej rozumiemy słowo "winietować" ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Pinero , fajne wnętrza. Może pokazałbyś jakiś projekt w całości? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 w sensie prezentacja projektu a nie pojedyńczych renderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 test filtrow photoshopa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 nauka GI IRR (ustawienia wlasne) + LC kome - jak zawsze zajefajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 swietnie kome oby tak dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 A jakie filtry testowałeś kome? ;) Ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Jeszcze jeden i ponownie irr + lc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synthax Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Kome, przez chwile poczułem się jak w NRDówku. Bardzo spójne, momentami wyczute. Super własnie za prostote, "wdzięk" i bezpretensjonalnosc. Niektóre inne scenki mocna lewitują we wszelakich pomieszanych kontekstach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 ale projekt krzesla nie jest moj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Moje słuchawki - Creative EP-635. Już kiedyś podjąłem próbę wymodelowania, ale skończyło sie fiaskiem. myślę, że teraz w końcu skończę :) DOF zrobiony Photoshopwym LensBlur Materiał "gumki" ma jeszcze za mały sampling. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Ja bym sie bał takie coś do ucha wsadzić;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Wyduszone w Zbrushu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synthax Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Voyager sam model wyglada OK. Może kadr ciutes szerszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 zeet jak zwykle świetna robota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 no zeet gitara. taka szybka kuchenka. robie ja dla kogos. glownie zeby mogl sobie dobrac kolorystyke. fronty i boki szafek musza takie zostac, choc ta pomaranczowa textura jest masakryczna i pod wzgledem kolorystycznym i prezencji i kazdym innym;( inne materialy tez mam wlasciwie narzucone przez ta osobe dla ktorej to robie;( pozdr. i jeszcze taka swicka z ostatniej wizki ktorej i tak nie pokazalem na niej bo sredia jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Tadzio...hmmm no coż...kolorow ta osoba sie zdecydowanie nie boi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Tadzio wizki całkiem przyjemne. Tak dla przetestowania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Santi modem Motoroli? Chyba tylko proporcje skopane nieco ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 to moje zmagania z v rayem 1 moje pytanie: Czy ma ktos dobre panele czy deski na podłoge.Chodzi mi o takie ciemne drewno.?jak ktoś ma to sie podzieli? 2 moje pytanie:Jak zrobic aby render był realistyczniejszy.Głownie źle mi ściany wychodzą;d. Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 takie tam testy.....mental ray oczywiście ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 a ja troche z innej beczki: render i psp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Yaro16 odp. na pytanie 1., np tutaj: http://www.defcon-x.de/wordpress/textures/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Tadzio...hmmm no coż...kolorow ta osoba sie zdecydowanie nie boi;) Z-Brush no mialo byc kontrastowo;) No i kolejne wersje kolorystyczne. teoretycznie mialem nie ruszac tych pomaranczowych szafek, ale juz nie moglem na nie patrzec i nie do wszystkiego pasowaly. w sumie to co mialem do zrobienia to juz zrobilem, a teraz jak bede mial chwile to zrobie sobie ja po swojemu, troche dopicuje;) pozdr. edit:gdzieniegdzie wyglada na zle zmapowane/rozciagniete, ale w rzeczywistości pomieszczenie jest male i zeby objac calosc to musialem tak rozciagnac widok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klikus1984 Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 jakis czas temu bawilem sie z luxferami. wyszlo mi cos takiego http://www.archray.yoyo.pl/obrazy/kucz_laz4.jpg a tu jest material i model pojedynczego luxferka http://www.archray.yoyo.pl/stuff/luxfer.max (zapisz el. docelowy jako... ) korzystajcie do woli. pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 bardzo ładny render z luksferami, dzięki za plika .max pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Taka zabawa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 klikus1984 - szkoda, że tych luksferów nie udostępniłeś ze dwa dni wcześniej bo akurat robiłem wizkę z luksferami. Te Twoje takie jakby troche nowocześniejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi