Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

BlingProject zbliża się do końca. Zostało jeszcze tylko kilka zmian kosmetycznych. Może tym razem ktoś mnie skomentuje, bo nie potrafię sam siebie obiektywnie ocenić :)

Pozdrawiam

jak dla mnie fotka,

• Odpowiedzi 17,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

maczuga- prosisz... masz ;) Udalo mi się ustawić tą kaustykę, uffff... Czas renderingu to 730 sekund (kaustyka z pliku), natomiast liczenie samej kaustyki to na oko kilka minut (4-6min).

passioncaustic3wf8.jpg

Komenty mile widziane...

Napisano

Gavreel - Fajna kompozycja, Ciemnoczerowny perfum na ciemnoczerwonym tle xD Tak krwisto...rrrrr... Ładne odbłyski, bardzo ładne :)))

Napisano

Dzięki FAlcom, kompozycja wyszła przez przypadek, początki były na białym tle ;P Nad kaustyką siedziałem parę godzin ale w końcu wyszła prawie jak w rzeczywistości. Ale i tak najbardziej jestem zadowolony z rureczki :P Chyba wrzucę go do FW, ale w tej wersji (może więcej komentów się posypie):

passioncaustic4yw9.th.jpg

Napisano

Hmm, Kaustyka powiadasz ;> To popatrz na to xD

Uwaga!! Nie sugerować się czasem renderingu 2 rendera ponieważ tam była załączona kaustyka tylko na małych wartościach i jej nie widać...

Czyli tak:

1. Tylko IES

2. IES z Volume Fogiem (i kaustyką której niewidać więc jej niezaliczamy...)

3. IES z Volume Fogiem i Kausyuką :)) (Kaustyka: Światło - 3000 Ustawienia: MaxPh. 200)

testen5.jpg

Hehe taka zabawa :)))

Napisano

Turrok- jakoś tak twardo to wszystko wygląda. Podoba mi się materiał poduszek ;) ładny kolor. Ale ten mocny cień i lustrzana podłoga jakoś mi nie pasują ;)

Napisano
Gavreel - czy mi się wydaje czy przez przypadek zrenderowałeś to w rzucie ortho :)

Trochę źle Ci się wydaje, to Prespektywa ;) A czemu takie przypuszczenie?

Napisano

kome (jeje, jak dobrze że wróciłeś do starego nicka :) ) - czad krzesełko.

Ja Was znowu pomęczę jabłuszkami ;] Ostatni test shadera, już finalny (tak myślę) i to co wyplułem w ZB. Następny "update" już w GFW (mam nadzieję ;] )

test4.jpg

test4_zb.jpg

Pozdrawiam

Napisano

więc jak już mówiłem, trzeba myśleć co sie robi bo potem takie cos wychodzi.

Robiłem sobie testy a tu hop siup i macie kaszalota.

Ku przestrodze.

funnyzp0.jpg

Napisano

rc3 jest bodajże pod maxa 9 wiec jezeli ma sie maxa 8 to musi byc rc2

EDIT

być może, oczywiste jest ze jest duzo wersji ktore dzialają pod niższe wersje programu, po prostu ja nigdzie nie znalazlem wersji rc3 pod nizsze maxy niz 9, pozdrawiam

Napisano
rc3 jest bodajże pod maxa 9 wiec jezeli ma sie maxa 8 to musi byc rc2

bzdura! ja mam vraya 1.5 rc3 na maxie 7 i mi bardzo fajnie smiga.

+ RC2 tez mi chodzil na maxie 7

Napisano

W sumie nie wiem gdzie to zapodac wiec wrzucam to tutaj. Z dzialu speed modeling mnie pogonili a to przeciez sa speedy. Pewnie z tad tez mnie wyrzuca ale co tam. Modele zrobione na speed modeling challange na 3d totalu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności