OmeN2501 Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Cos cieplego na dlugie zimowe wieczory ;] Kolejna praca z tej samej serii co: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=31031 Pozdrawiam i jak zwykle czekam na krytyke
Mortom Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Super paleta... super "rendering" Keep It Up :)
Jonasz_Real Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 WOW...Coraz lepsze prace Ci wychodzą. Już osiągnąłesz poziom Master. :P Możesz wypocząc. :) Cieszę się, że spod ręki naszego kolegi wychodzą świetne okładki do książek. Jedynie co bym się przyczepił to te czarne zaszycia na kurtce. Bo ostatni plan jest szczególowy, i tez pierwszy też powinien. To jest moje zdanie. Pozdrawiam
Gość obo Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Super ekstra :) Mnie tylko troszke usta, wargi dokładniej pisząc, jakoś nie pasują... Ale praca ogólnie piękna ;) Pozdrawiam
cojots Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 W Fabryce Słów już sie tym chwalą ;) Chyba niedługo zobaczymy tu Miecz Aniołów... mam szczerą nadzieje ;] Pozdrawiam.
Belus Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Pikne. A już naj włosy.Ogień z tyłu też malowany?
CzAk1 Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Super mega extra wypas Pro robota i wogóla co ja tu robie...
Nezumi Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Jak zwykle GENIALNIE.. No, alez ty mi dajesz kopa zeby sleczec nad tabletem.. DZIEKI!
Lacedemon Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 ?...fakt, to może być kadr z filmu Alien VI. Omen nie plagiatuj :D
kubi Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Demoniczne wcielenie Sigourney :) Dla mnie jakoś te iskierki dziwnie wyglądają. Włosy są fajne, całość jest cool.
Knysha Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Em. Widzial ktos moja dolna zuchwe? Dla znalazcy przewidziana nagroda ;P Coool...
Kim Bo Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 zajefajne to jest.. poprostu pozazdroszcze umiejętnosci. ale mimo to wytkne ci to i owo :P 1. Narysowałeś jej kawałek rzęsy, a w tej pozycji głowy wyglada mi to tak, jakby źrenica sie schowała pod powieke (a powinno dać do zrozumienia, że oko jest spalone :P ). 2. Zęby powinny byc schowane odrobine głebiej. 3. Zlikwidowałbym teksture skóry na czole, a dodałbym kilka bruzd. Czarownica nie wygląda na super młodą (na starą tez nie), dlatego można by dać na czoło troche bruzd. I co do wieku to właśnie usta wyglądają jak od starej baby.
Remedy Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Taaa... kawał solidnej roboty. Oby tak dalej.
OmeN2501 Napisano 7 Listopad 2006 Autor Napisano 7 Listopad 2006 Dzieki wszystkim:] Przy tych twarzach urzywam referek, ale do poszczegolnych elementow - zeby zobaczyc np jak wlosy sie do skory przyklejaja - albo jak sa wyschniete na koncach. Podobnie to ogniste tlo - podpatrzylem kilka fotek pozarow. Czasem do ulozenia podstawowych proporcji uzywam Posera - ale to strasznie podle i przeklamujace narzedzie wiec mu nie wierze za bardzo. Poza tym standardowe ciapu ciapu. W sumie jakies 16-18h glownie ze wzgledu na 3 razy calkowicie przerabiane wlosy - ciezko mi bylo sie odnalesc w takich mokro suchych warunkach jakie na stosie panuja A podobienistwo do pani Weaver cieszy choc zupelnie niezamierzone ;) Pozdrawiam
PAINbringer Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Skojarzenie z S. Weaver - nieodparte. Wyraz twarzy tej pani - bezcenny ;)
slizgi Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 nice nice :D:) tez na okladke do ksiazki ?:>
WLAD Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 poprostu N1. Czekam z niecierpliwoscia na Miecz Aniołów i oczywiscie na Łowców Dusz hehe podro
OMAM Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Jajk dla mnie, mistrzostwo. Powiem ci że cos jes w twoich pracach.
Gość Bad Moon Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Mordimer Madderdin był by dumny widząc taką okładkę :D Pyt.: Rzeźnika z Nazaretu i Łowców Dusz także robisz?
WWWoj Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 mistrzowskie wykonanie ale troche nie podoba mi sie jak marszczy brwi.
[HF] Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 To marszczenie brwi ma swój klimat... Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że obrazek jest zbyt mało... przerażający... [gdyby nieco zmienić to otwarte oko :>] To powinno pozostawiać po sobie coś w pamięci obserwatora [: Ogólnie - bardzo przyjemna pracka.
Rekomendowane odpowiedzi