Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 9,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

WOW...Coraz lepsze prace Ci wychodzą. Już osiągnąłesz poziom Master. :P Możesz wypocząc. :) Cieszę się, że spod ręki naszego kolegi wychodzą świetne okładki do książek.

Jedynie co bym się przyczepił to te czarne zaszycia na kurtce. Bo ostatni plan jest szczególowy, i tez pierwszy też powinien. To jest moje zdanie.

Pozdrawiam

Napisano

Super ekstra :) Mnie tylko troszke usta, wargi dokładniej pisząc, jakoś nie pasują... Ale praca ogólnie piękna ;)

Pozdrawiam

Napisano

W Fabryce Słów już sie tym chwalą ;) Chyba niedługo zobaczymy tu Miecz Aniołów... mam szczerą nadzieje ;] Pozdrawiam.

Napisano

Jak zwykle GENIALNIE.. No, alez ty mi dajesz kopa zeby sleczec nad tabletem.. DZIEKI!

Napisano

Demoniczne wcielenie Sigourney :) Dla mnie jakoś te iskierki dziwnie wyglądają. Włosy są fajne, całość jest cool.

Napisano

Em. Widzial ktos moja dolna zuchwe? Dla znalazcy przewidziana nagroda ;P

Coool...

Napisano

zajefajne to jest.. poprostu pozazdroszcze umiejętnosci.

ale mimo to wytkne ci to i owo :P

1. Narysowałeś jej kawałek rzęsy, a w tej pozycji głowy wyglada mi to tak, jakby źrenica sie schowała pod powieke (a powinno dać do zrozumienia, że oko jest spalone :P ).

2. Zęby powinny byc schowane odrobine głebiej.

3. Zlikwidowałbym teksture skóry na czole, a dodałbym kilka bruzd. Czarownica nie wygląda na super młodą (na starą tez nie), dlatego można by dać na czoło troche bruzd. I co do wieku to właśnie usta wyglądają jak od starej baby.

Napisano
  • Autor

Dzieki wszystkim:]

Przy tych twarzach urzywam referek, ale do poszczegolnych elementow - zeby zobaczyc np jak wlosy sie do skory przyklejaja - albo jak sa wyschniete na koncach. Podobnie to ogniste tlo - podpatrzylem kilka fotek pozarow. Czasem do ulozenia podstawowych proporcji uzywam Posera - ale to strasznie podle i przeklamujace narzedzie wiec mu nie wierze za bardzo. Poza tym standardowe ciapu ciapu. W sumie jakies 16-18h glownie ze wzgledu na 3 razy calkowicie przerabiane wlosy - ciezko mi bylo sie odnalesc w takich mokro suchych warunkach jakie na stosie panuja

A podobienistwo do pani Weaver cieszy choc zupelnie niezamierzone ;)

Pozdrawiam

Napisano

poprostu N1. Czekam z niecierpliwoscia na Miecz Aniołów i oczywiscie na Łowców Dusz hehe podro

Napisano

Jajk dla mnie, mistrzostwo. Powiem ci że cos jes w twoich pracach.

Napisano

Mordimer Madderdin był by dumny widząc taką okładkę :D

Pyt.: Rzeźnika z Nazaretu i Łowców Dusz także robisz?

Napisano

mistrzowskie wykonanie ale troche nie podoba mi sie jak marszczy brwi.

Napisano

To marszczenie brwi ma swój klimat... Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że obrazek jest zbyt mało... przerażający... [gdyby nieco zmienić to otwarte oko :>] To powinno pozostawiać po sobie coś w pamięci obserwatora [:

Ogólnie - bardzo przyjemna pracka.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności