Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ja też mam taką nadzieję. Dobrze też, że zwiększyli liczbę przeciwników, ile można tłuc szkieletory.

• Odpowiedzi 4,7k
  • Wyświetleń 601,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
- Max Payne 3. Ja tam wierzę w R* - mimo tego że "buce" nadal nie chcą wydać Red Dead Redemtion na PC :) Klimat jest jak należy, poczekamy na jakieś filmiki z czystym gameplay'em to się okaże co ten nowy Max potrafi.

Coś mi tu nie pasuje z klimatem. Z jednej strony mamy głos z jedynki i oryginalną muzykę, super. Ale bohater wyglądający jak połączenie Sama Fishera i Kane'a z K&L plus stereotypowe otoczenie z Ameryki Południowej, przerobione już w niejednej grze w ciągu ostatniego roku czy dwóch... To mnie trochę zniechęca, klimaty noir i nowoczesne chłodne metropolie jakoś tę serię wyróżniały na tle innych.

Napisano
Coś mi tu nie pasuje z klimatem. Z jednej strony mamy głos z jedynki i oryginalną muzykę, super. Ale bohater wyglądający jak połączenie Sama Fishera i Kane'a z K&L plus stereotypowe otoczenie z Ameryki Południowej, przerobione już w niejednej grze w ciągu ostatniego roku czy dwóch... To mnie trochę zniechęca, klimaty noir i nowoczesne chłodne metropolie jakoś tę serię wyróżniały na tle innych.

Dokladnie

a najgorsze jest to ze kojarzy sie jeszcze z tym nieszczesnym Call of Juarez: the Cartel

Max moglby przeniesc sie do innego miasta, jest wiele ciekawszych miejsc niz San Paulo

Napisano

Dead Island 1 milion sztuk w samej Ameryce Północnej w pierwszym tygodniu!

LINK

Na świecie sprzedane 2 M sztuk :)

Napisano

Jesli to prawda wkoncu mamy w Polsce prawdziwy wielomilionowy hit. Ciekawe co zrobi z ta marka

Techland i jak sie dalej ta firma rozwinie .Ciekaw jestem bo ostatnio niezbyt ciekawe rzeczy slyszalem

o tej firmie.

Napisano

sorry ale pokielbasilo sie wam, te miliony to nie ilosc sprzedanych sztuk tylko ilosc egzemplarzy ktore trafily do sklepow

Napisano

2m na świecie u dystrybutorów detalicznych to sprzedane kopie i kasa dla Techlandu i ich dystrybutora, a zamówienie jest takie ogromne ponieważ z półek zeszło 1m w samej Ameryce Północnej i to w pierwszym tygodniu i niedługo będą uzupełniać półki. Czytać z zrozumieniem :)

Do tego DI jest bestsellerem w UK, pokonał wiele hitów.

Wynik już jest wyśmienity, a to dopiero start.

Wiesiu sprzedał ok 3m co również jest sukcesem, a to jest gra które będzie się sprzedawać przez jakiś czas w końcu to rasowy RPG.

Edytowane przez n-pigeon

Napisano

ja tez kupilem Dead Island po tym jak uslyszalem ze gra jesty wykupiona u nas w calym centrum a takie Resistance 3 jest ciagle na pulkach ;)

gra sie swietnie ... naprawde zasluzone sa oceny i dobra sprzedaz !

Napisano

zapytałem niedawno Techland i City In. w podobnym tonie i wiesz co... otrzymałem odpowiedz od Cryteka, natomiast wielcy Polacy milczą po dziś dzień. Także powodzenia.

Napisano

Lol. Dobry zapłon.

A tak btw niesamowite jak ta stylistyka się zestarzała. Co innego mam w pamięci jak grałem w DII.

Napisano

Monio: Zawsze tak jest. Ja ostatnio widziałem shreka na tvn. Aż w oczy szczypało takie to brzydkie:D

Napisano

tu jest screen z diablo III

Jak dla mnie czad! W dodatku hand painted! Nie grałem w pierwsze części, ale w tą na pewno zagram.

Obrazek

Napisano
tu jest screen z diablo III

Jak dla mnie czad! W dodatku hand painted! Nie grałem w pierwsze części, ale w tą na pewno zagram.

Obrazek

wybierz sobie kare - biczowanie, zwis za sutki, czy nabicie na pal ? :P

Napisano
wybierz sobie kare - biczowanie, zwis za sutki, czy nabicie na pal ? :P

Eeee, czy to jakaś dwuznaczna propozycja? Nie wiedziałem, że masz tego typu hobby :P

Napisano
Cziko, ja w jedynkę grałem na konsoli, eat this :D

Kiedy Ty grales w jedynke na konsoli, ja nie wiedzialem co to sa konsole. EAT THIS ! (tak staruchu, bylem wtedy wspaniale mlody :D )

Napisano

Czuję że ta gra trafi w niszę. Tak jak kiedyś, bez cut-scenek - liczy się tylko rozrywka.;)

Napisano
(tak staruchu, bylem wtedy wspaniale mlody :D )

Taaa, wspaniale młody. Cytując Sapkowskiego, 'na chleb mówiłeś bep, a na muchy tapty'. Ile Ty miałeś wtedy lat, dwa? :P (to za starucha :> )

Napisano

Zalezy. Pewnie jak ja sie urodzilem to Ty juz samoloty sklejales.... :D

Napisano

jak wyszło diablo 2 wyglądało gorzej niż 1ka. wszyscy mega narzekali na grafikę z tego co pamiętam. Dopiero z którymś patchem coś poprawiali... ale może coś zmyślam bo to lata świetle temu było.

Napisano
Chyba warto będzie odkurzyć X360, póki co recenzje Gearsów 3 są dość optymistyczne:

http://www.destructoid.com/review-gears-of-war-3-211451.phtml

http://www.gametrailers.com/video/review-hd-gears-of-war/720716

Niestety, chyba się panom coś w tych recenzjach pomieszało, single w GoW 3 to jedna wielka chaotyczna kupa. Miało być zamknięcie wątków i zakończenie całej historii, a wyszła jedna wielka sieczka, sporo bezbarwnych obszarów, które wylatują z pamięci zaraz po przejściu i narracja 15-latka z ADHD. Duże rozczarowanie, żeby chociaż utrzymali poziom z dwójki, ale nawet to ich przerosło.

Za to multi wykonany bardzo solidnie i rozsądnie, wreszcie multum opcji do wyboru przy zakładaniu rozgrywki, prawie jak w tytułach pecetowych ;) Tym niemniej te wszystkie dziewiątki i dziesiątki są mocno na wyrost.

Napisano

Zmiana tematu...

Osoby ktore zamowily BF3 w preorderze moga od dzisiaj pograc w bete :)

Napisano

Trailer jakiejs nowej gierki mobilnej. Hmm... zacne nieprawdaz ?

Napisano

Aż mnie ciary przesły jak usłyszałem muzykę z pierwszej części w nowej wersji.

Ale to nie jest ten syndicate. To bardziej Deus Ex.

Napisano

Uwielbiam te klimaty! :) Czekam czekam. Pierwsza moja gra od dawna... :P

Napisano

Dwie polskie gry na pierwszym i drugim miejscu w Bestsellers Steama. Gratki dla CeDePe Red i Techlandii :)

Napisano
ten syndicate to czysty deus ino z lepsza grafa, niezla zrzyna
Masz sporo racji, ale można wybaczyć, zwłaszcza że pierwszy Syndicate był wydany w czasach kiedy Deus Ex nie był nawet w planach. W zasadzie to był jeden z pierwszych porządnych cyberpunkowych tytułów. Bullfrog miażdżył suty swoimi grami.
Napisano

O! Ta informacja jest warta wspomnienia. Intrygująca V-tka, inspiracja banknotem?