Eric_Draven Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Ciekawe jakiej wymówki tym razem użyje jeśli snajper 2 okaże się słabą grą. Teraaz byłoby trochę głupio zwalić znów na silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 miazdzaca miazga ten cry engine :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 o ja pierdzieleeeeeee.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik00 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) Tech demo też miazga, trzeba będzie sprawdzić jak się na tym pracuje. oh, nie ma otwartego downloadu, damn. Edytowane 3 Marzec 2011 przez Bruneq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 >.> zatkało mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 To teraz Epic : http://www.1up.com/news/epic-next-generation-engine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 screeny? e tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Nowe screeny, ktore wyciekly z Rage'a http://www.lazygamer.net/new-rage-screenshotslooking-awesome/ Wszystkie jakies dziwnie przyszarzone, ale cos tam ciekawego na nich mozna zobaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Z zewnątrz lokacje bardzo fajne. Natomiast wnętrza już trącą myszką. Niech postarają sie to jakoś niedługo wydać. Żeby za mocno sie w miedzy-czasie nie zestarzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Wracając do Cry Engine, na tym drugim filmiku prezentującym gry na nim budowane miazgi brak. http://www.gametrailers.com/video/gdc-11-cryengine-3/711210?type=flv Nie licząc Crysis 2 wszystkie tytuły wyglądają normalnie, szału ni ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Mysle ze to predzej kwestia budzetu tych projektow niz uzytego silnika. Ale na plus bym zaliczyl bardzo zroznicowana stylistyke jaka mozna uzyskac na Cry Engine podczas gdy te Unrealowe 9 na 10 to samo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 SSS w realtime? To byłoby niezłe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) SSS w realtime? To byłoby niezłe:D jezeli będzie z osobnej wypalonej mapy to az tak trudne nie będzie. nie wiem czy to widzieliscie, ale realizm to juz nie tylko poligny wiec nalezy sie podziewac walki na shadery. find makarov - nie wiem co to ale fajne: Edytowane 3 Marzec 2011 przez olaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 No wiadomo. Zresztą i tak połowa ludzi by nie zaczaiła że w ogóle coś świeci przez te uszy i nosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 miałem na mysli wypalenie głębokości bryły czyli czegos takiego co sie pojawia w Blenderze przed obliczaniem SSS na modelu. BTW z poprzedniej strony link do gizmodo mial screeny Epic'a w HD. Robią wrazenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Trejlerek CoJ 3 Mi się podoba :D, świetna muzyka hehe i dalej wygląda na dziki zachód ;], czekam na gameplay. Mam tylko nadzieje że będą łuki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Z zewnątrz lokacje bardzo fajne. Natomiast wnętrza już trącą myszką. Niech postarają sie to jakoś niedługo wydać. Żeby za mocno sie w miedzy-czasie nie zestarzało. iD na pewno mało grywalnej gierki nie wypuści, grafika może być przestarzala, byleby grało się tak przełomowo jak w D/Q1/Q3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 iD na pewno mało grywalnej gierki nie wypuści, Doom 3 był mocno tak sobie grywalny. Trailerek CoJ3 świetny. Mają wielkiego plusa za BRMC w tle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Trejlerek CoJ 3 Mi się podoba :D, świetna muzyka hehe i dalej wygląda na dziki zachód ;], czekam na gameplay. Mam tylko nadzieje że będą łuki :P No, no kolejny fajny trailer od Techlandu. Mam nadzieje, ze gra da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Jest też gameplay CoJ http://www.youtube.com/watch?v=ISQgGqV49Ks&feature=player_embedded&hd=1 Mnie ani trailer, ani rozgrywka na razie nie za bardzo podniecają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 No to jestem spokojny :) to samo co w jedynce i dwójce, bardzo drewniane strzelanie, strzelaniny z niedoświadczonymi bandytami, a nie wyszkoloną armią "niedoświadczonych bandytów" (patrz CoD xD), a wszystko okraszone, fabułą, zróżnicowaną nie nudną rozgrywką i dużymi pustymi przestrzeniami, łamanymi od czasu do czasu budyneczkami ;) no i oblane soczyście klimatycznym sosem. Jedyne czego mi brak to od czasu do czasu skradanki jak w jedynce, może się trafi obaczym jak wyjdzie ;] @Kuba Nie ocenia się książki po okładce. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 @Kuba Nie ocenia się książki po okładce. :] troche zalecialo hipokryzja :) COj3 bedzie mega super extra, najlepsza gra wszechczasow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 @n-pigeon Niby masz rację, ale każdy wie, co go najbardziej kręci. Ja najczęściej kupuję książki (jak i gry) "po okładce" (realiach, autorze) i rzadko się mylę ;) Raz na jakiś czas coś niedocenianego okaże się nad wyraz dobre, ale to margines błędu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) troche zalecialo hipokryzja :) COj3 bedzie mega super extra, najlepsza gra wszechczasow! :P no cóż z pewnością jestem człowiekiem pełnym sprzeczności :) tyle że w tym przypadku, jestem pewny, że będę dobrze się bawił przy tej grze :) mam background po poprzednich cześciach trudno nie zauważyć że jest to co było w poprzedniczkach, jedynie grafika inna ^^, tylko ciekawi mnie co dojdzie, a czego jeszcze nie doświadczyłem @_Seth_ O ten "błąd statystyczny" się właśnie rozchodzi :) Edytowane 4 Marzec 2011 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 http://www.youtube.com/watch?v=n3XeCHywNYM&feature=player_embedded a tu Unreal nowy w ruchomych obrazkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 zle wkleilem, jeszcze raz: ha bałt dis: http://www.youtube.com/watch?v=AFfQ6WEIpVI battlefield3 gameplay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) ola-f - Q, fa, ja juz zamowilem preorder...ta gra pokaze ze konsole bardzo ograniczaja wyglad gier Edytowane 6 Marzec 2011 przez Bruneq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 nie wiem czy juz ktos pisal, ale jak cos to jest juz dostepne demo crysisa2 na pc ze stronki oficjalnej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Z tego co wiem to tylko sieciowa wersja ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 si multi jedynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Nie śledzę tego wątku, ale wiem, że coś tu było. Nie mogę się w nim odnaleźć, ale to fakt. To dobry zwyczaj, aby przy większych "kasowaniach" pisać, że coś zniknęło. Postaram się, aby taki zwyczaj był wprowadzony. Edit: ale trzeba przyznać, że offtopy akurat w tym wątku są chyba nieodzownym jego elementem. Ta branża Game Artowa jakaś taka niespokojna :) Edytowane 6 Marzec 2011 przez Adek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 W odróżnieniu od ludzi od wizek, czy samochodziarzy, my jesteśmy tacy niepoukładani ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Moderator usunął posty: plutko - Troche OT, ale czy mozna miec prosbe do moderatorow jak juz kasuja posty, zeby chociaz jakas notke od siebie zostawiali, ze to i tamto zostalo usuniete. Bo czuje sie momentami jak bohater roku 1984, gdzie rzeczy znikaly niepostrzezenie i slad po nich nie zostawal. I co gorsza zaczynam wierzyc, ze mam jakies urojenia, bo cos bylo napisane, a teraz nie ma... - powod? jak sam user zauwazyl..OffTopic plasti - o widze ze lecimy ostro z usuwaniem, mozna zdemoderowac moderatora? - powod? OffTopic Bruneq - mozna, napisz do adka o usuniecie wszystkich moderatorow...nie tylko ja usuam posty, ale tylko ja sie z tego tlumacze... - OffTopic Bruneq- po co? mam po kazdym usunietym poscie przepraszac ze to zrobilem i tlumaczyc sie za co powodujac taki sam OT jaki wywalilem? to co bylo juz nie wroci...rozwiazaniem w takiej sytuacji jest dzial "kosz"ktory jeszcze tu nie powstal...a prosilem kilka razy - powod Off Topic plutko - Napisalem po co, napisze jeszcze raz: zeby uniknac dezorientacji sledzacych watek. A takze w trosce o zdrowy styl edytorski. Nie chodzi mi o przepraszanie czy tlumaczenie sie z decyzji, ale zwykle, wklejone z szablonu: "Z powodu zlamania regulaminu Moderator usunal nastepujace posty" - OT Reanimator - Bruneq, piszesz takim tonem, jakbys nie byl jedna z osob, ktore ten ostatni smietnik stworzyly :> - powod, Offtopic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Z moderacja jest jak z macierzynstwem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 W odróżnieniu od ludzi od wizek, czy samochodziarzy, my jesteśmy tacy niepoukładani ;) Za dużo gier... za dużo gier :) A tak serio i żeby nie robić OT to zawsze się zastanawiałem, w momencie jak wychodzi oficjalnie tytuł nad którym też pracowaliście czy gracie i jesteście w stanie grać w taką grę z przyjemnością (bo pewnie wiecie o niej wszystko)? Sorry, ale jakoś tak to zawsze za mną chodziło drugie pytanie, czy graficy (razem z programistami) ukrywają gdzieś w grach swoje np. ukryte podpisy, jakieś takie ukryte "easter eggsy", np. podejdź o muru, zrób powiększenie, zobaczysz napis "Bruneq". Chociaż to pewnie byłoby ryzykowne :) (pytania związane z grami, niby w temacie, ale w razie czego już sobie idę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 heh, adku, chyba nie warto grac w swoje gry bo cala fabule poznajesz w fazie produkcji, a jeszcze mozesz zobaczyc jakies swoje bledy mniejszcze lub wieksze :P easter egg...to chyba zalezy od firmy, ale zdazaja sie...czasem sa oczywiste dla zamknietego grona..ale sie zdazaja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Za dużo gier... za dużo gier :) A tak serio i żeby nie robić OT to zawsze się zastanawiałem, w momencie jak wychodzi oficjalnie tytuł nad którym też pracowaliście czy gracie i jesteście w stanie grać w taką grę z przyjemnością (bo pewnie wiecie o niej wszystko)? Grałem w jedną z moich gier. Przez godzinę. Bo mi kazali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Zależy od gry i miłości własnej twórców;) w wiesku 1 na przyklad jest kilka postaci z twarzami redow. W dwójce już tak nie będzie:) A jeżeli chodzi o granie we własne gry - zależy od stanowiska. Ja znam fabułę - szczególnie twisty i zakończenia (geralta zabija ojciec) - wiec radość będę czerpał głownie z walki, dialogów i questow pobocznych, które znam raczej słabo. I to będzie pierwsza moja gra, w która zagram;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 ...A jeżeli chodzi o granie we własne gry - zależy od stanowiska. Ja znam fabułę - szczególnie twisty i zakończenia... (geralta zabija ojciec) hał der ju!!!! jak to prawda to masz mafie w doma!!! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 A to ciekawe. Czyli w kilku słowach - swoich gier nie polecacie :) No i dobre to z tymi twarzami! Hahaha... z tą fabułą, to niezły spoiler (jeśli to prawda). Użyj rot13 do zaszyfrowania (taki się robiło w wątku z obejrzanymi filmami jak się fabułę zdradzało) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Hyhy, jk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 W Bulleta grałem we wszystkie chaptery, mapki, ale od początku do końca nie przeszedłem :) A jeżeli chodzi o easter eggsy to RRoD http://stacjakultura.pl/6,27,18908,Bulletstorm_i_Red_Ring_of_Death,artykul.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 Czasem przez testowanie w kolko, czlowiek juz nie ma za grosz ochoty widziec tego raz jeszcze. A czasem az wstyd ... Nikt sila nie zmusi mnie by zagrac w to: http://www.biggestloserthegame.com/xbox-360-experience.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 No ale może na grubasów z Iowa czy innego Texasu to zadziała:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Pamietacie screeny z unreala? Jest filmik. I miazdzy. http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-samaritan/711467 Nie wierze, ze to realtime :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 To teraz smutna polska rzeczywistosc, w mojej skromnej opini skandaliczne i bezczelne zachowanie City i absurdalne zarzuty: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,9204331,Zamieszania_wokol_Alien_Fear_ciag_dalszy.html?bo=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Bez "dowodow" slowa przeciw slowom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Shalivan dlaczego akurat wina city ? Nikt nie wie o co w sumie poszlo a farma tez nie jest jakas firma ktora zablysnela niewiadomo czym i ze mozna jej ufac na slowo ze mieli dobry produkt.Moze jakby wyciekly jakies skriny ...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Masz racje Reanimatorze. Udało mi się niestety zobaczyć od środka tę polska rzeczywistość. Dlatego tez się wypowiadam, ponieważ zszokowała mnie ta informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi