_michal Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Da się spiąć dllkę z unreal scriptem. http://udn.epicgames.com/Three/DLLBind.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 hej koniu, tak sobie kliknąłem teraz w linka do strony Slincera i znalazłem tam wpis, który mnie zaintrygował Z wielką przyjemnością informujemy, iż z dniem dzisiejszym dopełnione zostały wszystkie formalności – od dziś jesteśmy współpracownikiem firmy Techland! myślę, że to dobre miejsce aby się pochwalić jakimiś szczegółami ;) przede wszystkim, chodzi o coś więcej niż umowa o zachowaniu poufności, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Nowy Xcom: http://kotaku.com/5560602/our-first-look-at-xcom-in-motion Imo cienizna, szkoda że nie dali jeszcze większego DOFa w tym zwiastunie, poza tym ciągle męczą tę kalekę na sterydach czyt. Unreal Vengance w wersji którejśtam, mogliby wreszcie kupić pełnoprawny UDK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniuSlincer Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 hej koniu, tak sobie kliknąłem teraz w linka do strony Slincera i znalazłem tam wpis, który mnie zaintrygował Z wielką przyjemnością informujemy, iż z dniem dzisiejszym dopełnione zostały wszystkie formalności – od dziś jesteśmy współpracownikiem firmy Techland! myślę, że to dobre miejsce aby się pochwalić jakimiś szczegółami ;) przede wszystkim, chodzi o coś więcej niż umowa o zachowaniu poufności, tak? Tak, nie jest to tylko umowa o zachowaniu poufności. Jednak zdecydowaliśmy się z zespołem, że o szczegółach poinformujemy w lipcu (pokazane będą też nasze "wypociny"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 na razie mało widziałem (widzieliśmy?) waszego projektu a jeżeli macie deal'a z techlandem to chyba jest co oglądać - jak coś to wrzucaj info na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniuSlincer Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 No nie powiem, że nic nie ma :) Na pewno jesteśmy dużo dalej przez te 5 miesięcy niż AF był po 5 miesiącach. Jakość prac jakie są u nas, stoją na nie małym poziomie jak na amatorską grupę, więc mamy czym się "lansować". Oczywiście konkrety zapowiadane są na lipiec. Tak wiem, amatorszczyzna i nie można nic wyliczyć - przykład z życia, dzisiaj przeszedłem operację (małą, ale jednak). Nie spodziewałem się, że do tego dojdzie. Jednak w żadnym stopniu nie zwolniło to prac nad projektem :D Wiem, przykład z dupy. W każdym bądź razie, jak tylko opublikujemy to co mamy opublikować (a jest tego duuużo, wraz z Trzynastym Schronem szykujemy trochę), dam znać. Myślę, że warto - żeby chociaż zobaczyć na jakim poziomie stoimy, jak wygląda kolejna polska produkcja na chromie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 no no, gratuluje, dobrze ze sie cos w lodzi dzieje. Szczegolnie ze mielismy kiedys "wspolpracowac" ale tak jakos wyszlo ze sie temat urwal:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Czolem :) Nowa stronka, a na niej teaser i obrazki :) Afterfall: InSanity pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Na pewno jesteśmy dużo dalej przez te 5 miesięcy niż AF był po 5 miesiącach. Bardzo mozliwe i super ze tak jest, tylko ze Afterfall ma znacznei dluzsza historie. I to w czasach ... teoretycznie 'kiedy nic nie bylo' . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniuSlincer Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Bruneq: Twoje gg mam cały czas, obiecałem się odezwać jak będziemy pracować komercyjnie, więc być może za kilka tygodni się odezwę ;) Ofca: Tak, ma dłuższą i nie mówię że nie. Ale mówię o Afterfallu, nie o Burżuazji, może tak. Kolos przez pewien czas był u nas i trochę mnie nauczył, czego unikać i jak działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 14 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2010 no pany godzina 5 minut, jak ktos nie ogladal live streamu to powtoreczka jest tam pozliwa :D http://www.gametrailers.com/e3/livefeed/ea enjoj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 BulletStorm mnie rozpieprzył! I Chmielarz na scenie. :O Jesteście boscy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Nie no - BS mi urwal co jeszcze nie mialem urwane :P Szacun panowie, mega szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Wizualnie wyglada super, ale to zdecydowanie nie bedzie gra dla mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 MGS: Rising - ja sie pytam jak to jest zrobione? http://www.youtube.com/watch?v=sSalIK9NBGs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 @BS hyhy fajna sieczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 (edytowane) MGS: Rising - ja sie pytam jak to jest zrobione? http://www.youtube.com/watch?v=sSalIK9NBGs szitmama faka :) dobre to BS - teraz juz jestem przekonany ze mieliscie mega fun robiac gierke :) super podoba mi sie taka stylizacja na duka ;) wczesniej mowilem ze czuc po bucie ;) teraz mowie ze czuc po tekstach, czasem leci sucharek, ale generalnie bardzo ok:) Edytowane 15 Czerwiec 2010 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Hatred z tego filmu co dales, to nfs masakra , medal dobre dobre, crysis tez mi sie bardzo podobało, bulletstorm dobra rąbanka fajne lokacja , dobrze ze wywalone te punkty czy co tam bylo ktore sie pojawiały nad przeciwnikami po ubiciu, MGS: Rising hehe czapa mega dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iniside Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 MGS: Rising - ja sie pytam jak to jest zrobione? http://www.youtube.com/watch?v=sSalIK9NBGs To jest na 99% proceduralnie liczone. Nie mozna w zaden sposob przewidziec przy gameplayu jaki pokazali gdzie akurat gracz bedzie chcial pociac delikwenta. Wiec pewnie silnik sprawdza pod jakim katem beda szly ciecia, dzieli mesh, zaslepia go i wstawiam jakas teksture w to miejsce. Ot tak ja to widze i prsto tłumacząc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Taa, tylko to nie jest takie proste to ciecie, bo arbuz jest ladnie potem zmapowany. Ale pewnie tylko niektore obiekty beda tak fajnie wygladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 dobrze ze wywalone te punkty czy co tam bylo ktore sie pojawiały nad przeciwnikami po ubiciu, jezeli wywalone to mega szkoda, fajny arkejdowy klimat sie robil :) az sie chcialo popykac, bylo czuc ze to gierka na czillout a nie walanka o zlote kalesraki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 15 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2010 (edytowane) sa dalej tylko trochu mniej "rażące oczy" Edit: słowo "oczojebne" na skutek niezadowolenia Userów zostało zmienione na mniej wulgarne Edytowane 15 Czerwiec 2010 przez Bruneq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 tzn te punkty fajne na skrinach byly , tak jak Klicek pisze taki arkadowy klimat to mialo, ale na tym filmie wsrod tej scenografii jakbym mial grac i byłaby opcja wyłączenia ich to natychmiast bym to zrobił z prostej przyczyny psułyby mi przyjemnosc i zabierały złudzenie uczestnictwa w zadymie, ja mam uraz generalnie to wszelkiej masci punków pasków życia itp bzdetów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 (edytowane) inside- no przecie ze niemodelowali tego wszystkiego osobno. Wyrazalem raczej podziw dla ichnich programistow ktorzy to napisali, bo to nie jest takie hop siup ;) Edytowane 15 Czerwiec 2010 przez Morte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Wiadomo co z Valve na E3? HL3? Episode 3? Za dużo tych informacji i nie mogę niczego konkretnego wyłapać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 gameplay Bulletstorma wygląda na bardzo przyjemną sieczkę. Nie widziałem jeszcze nigdy wcześniej ucieczki przed urwaną łychą koparki:) http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-bulletstorm/101398 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 (edytowane) Valve odwolalo swoj pokaz. Ale cos i tak ma podobno wyplynac... podobno... Troche Crysisa 2 http://www.youtube.com/watch?v=WWGrlI9kD0Y (gameplay od drugiej minuty) Bulletstrom to to nie jest ale miejscami daje rade :P Edytowane 15 Czerwiec 2010 przez OmeN2501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Oni lubią się tak bawić. Pewnie znowu będą jakieś podchody i kontrolowane wycieki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 "Fire in the Hole" na gameplayu BS z e3. Jesteście chorzy, kocham was. :D Komentarze pod filmikami na różnych serwisach są mega pozytywne. Duży sukces komercyjny macie jak w banku. Nie spieprzcie tego śpiesząc się. Aha, poprawcie mordę tej gościówki która była w debiutowym trailerze, jest tragiczna, najgorsze co widziałem związanego z BS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 no Metal Gear Solid... pozamiatal mi.... kilka teorii sie jawi mi w glowie, jedna z nich to WTF?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Mnie tez meczy design glownego cyborga z Bulletstorma... strasznie bez wyrazu i zupelnie niczym sie nie wyroznia. Ale to wszysko blednie jak sobie przypomne tego goscia pierdzacego ogniem w chwili smierci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 MGS Rising na filmiku wygląda super, ale MGS4 też wyglądał, a przełknąć go nie mogłem, chociaż podchodziłem do niego kilka razy. Ten nowy gameplay z Bulletstorm jest naprawdę dobry, wygląda o wiele ciekawiej niż pierwszy filmik, który jakoś mi nie podchodził. Jeśli wyjdzie na PS3 bez jakichś mega opóźnień, to się w niego zaopatrzę :) Medal wygląda jak kopia Bad Company 2, więc pewnie go sobie podaruję. Na nowe Call of Duty nawet nie patrzę, bo to już trochę żenujące. Czekam na jakieś nowe materiały z Kane & Lynch Dog Days, bo klimat w dotychczas wypuszczonych filmikach jest zajebisty http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-kane-lynch/100962?type=flv http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-kane-lynch/60046?type=flv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Mnie interesuje tylko to, co pokaze Valve. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 (edytowane) Ja chcę 3ds. I Golden Sun na DSa. I MGS3 na 3ds. Ninny przyszło i pozamiatało :) ! MGS na 3ds: Edytowane 15 Czerwiec 2010 przez _michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Dokladnie. Po corocznej zenadzie na e3, nintendo w koncu pokazalo ze warto posiadac Wii. No i 3ds`a chyba dla samego Mgs`a nabede ;) w sumie golden Sun tez pieknie wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 http://e3src.nintendo.com/3ds/ Ten sprzęt jest niesamowity. Grafika jest... momentami lepsza od Wii. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 (edytowane) Akurat Wii mnie za bardzo nie interesuje. Mam DSa, bardzo go lubię, a 3DS zapowiada się na godnego następcę. Trochę szkoda, że UbiKacja takie crapy wydaje na handheldy Ninny. Fajnie by było jakby Square zrobiło remake FFVII i IX na 3DS. Zwiększyłoby to sprzedaż platformy Nintendo kilkukrotnie, hehe. Monio - dokładnie. Wygląda na to, że 3DS ma programowalne shadery, czego na Wii nie ma :) Edytowane 15 Czerwiec 2010 przez _michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 lol z LA :D i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Hatred: dobre :D, ze tez polska wodka sie do tych drinkow nie przemycila :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 http://kotaku.com/5558490/game-company-sends-us-sack-of-meat i takie cus :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 bulletspam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Monio - dokładnie. Wygląda na to, że 3DS ma programowalne shadery, czego na Wii nie ma :) Zdaje się że to zasługa tego że leci już na OpenGL ES 2.0, PS3 i Wii używają wersji 1.0 gdzie nie da się programować shaderów. Już sobie ostrze ząbki na 3DSa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 (edytowane) http://polygamia.pl/Polygamia/51,107162,8021017.html?i=0 fajna gierka, pierwszy szot wygląda jak zwalony most z Shadow of the colossus /edit Edytowane 16 Czerwiec 2010 przez mara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Widziałem to, szkoda, że tylko na PSN :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Tja, i TYLKO Portal2;/ Kurde, a już byłem napalony na HL3;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Przecież Valve zapowiadało, że nie będzie nic o HL na E3, a niespodzianka będzie związana z Portalem 2. Nie rozumiem skąd wszędzie ten zawód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Portal 2 heading to PlayStation 3 with Steam Cloud support miałem podobną reakcję do autora wpisu - "Wait, what?" :D valve i ps3, ps3 i steam - nieźle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Przecież Valve zapowiadało, że nie będzie nic o HL na E3, a niespodzianka będzie związana z Portalem 2. Nie rozumiem skąd wszędzie ten zawód. Ja się pogubiłem bo było też info, że nie pokażą Portala 2 tylko jakąś niespodziankę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 http://fallout-on-line.com/ sasasa!!! ]:-> chyba będę musiał rzucić robotę :P szkoda że 2012, ale przynajmniej jeszcze 2 lata popracuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 (edytowane) Hehe, fajna jest ta paczka Bulletstormowa dla dziennikarzy:) Chyba jedna z ciekawszych ever:) BTW: http://e3.gamespot.com/games.html?sort_order=desc&sort=votes ;) Edytowane 18 Czerwiec 2010 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi