Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,8k
  • Wyświetleń 1,8m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Święta na topie, to i świąteczna reklama będzie:

Media Markt się postarał:

reklama

Mnie zabija mina Mikołaja..

Napisano

Są przysięgi , które są nietykalne :D

22:39:41 3D ||| Agmakonts-Tlen ([email protected])

dzis akurat nic nie piłem

22:39:52 3D ||| Agmakonts-Tlen ([email protected])

i co smieszne tym razem to prawda

22:40:04 chveti ([email protected])

rotfl lol lol2 i inne takie

22:40:11 chveti ([email protected])

kłamiesz@

!

22:40:22 3D ||| Agmakonts-Tlen ([email protected])

nie na serio na vraya przysięga

22:40:34 chveti ([email protected])

a nie , to wierze...

Napisano

z basha

dzisiaj sprawdzałem kartkówki które zrobiłem przed świętami

i jeden bystrzak słowo "brzuch" przetłumaczył na "beer muslce"

omg

ale chyba mu zalicze :)

jedną stronę dalej

ale beka kolo z angola uznal to tlumaczenie brzucha jako "beer muscle" !!!

a Ty skąd wiesz przeciez jeszcze nie oddał

z basha

lol

rotfl:D

Napisano

jak nie bylo to:

_

Przychodzi mama Jasia do Urzędu Pracy i pyta o jakąś robotę dla Jasia.

na to urzędnik: - a co Jasiu umie?

mama: - Jasiu umie murować.

urzędnik: - to mamy tu pracę dla murarza 4000 pln na rękę.

mama: - o Jezu, tyle pieniędzy Jasiu ciągle pijany będzie, a cos innego?

urzędnik: - no to pomocnik murarza 3000 pln na rękę.

mama: - o Jezu, Jasiui ciągle pijany będzie.

urzędnik: - no to czego pani szuka?

mama: - coś za 600 pln na rękę.

urzędnik: - nie, nie, Jasiu musiałby mieć studia.

_

:D

Napisano

Jak ktoś nie ma powodzenia - niech zdobędzie Wii :D

Ludzie tak bardzo pragną posiąść konsolę Wii, że są w stanie oddać swe ciało za nową maszynkę Nintendo.

Jeden z użytkowników forum Taultunleashed nabył niedawno konsolę Wii, a tuż po niej kolejną, licząc że sprzeda drugą z zyskiem. Dał więc ogłoszenie do sieci i jakież było jego zdziwienie, gdy na ofertę odpowiedziała kobieta proponując, że zapłaci za konsolę 250USD i...prześpi się z nim, jeśli jest pełnoletni. Powiedziała, że jest brunetką, około 30 lat i oferta jest jak najbardziej poważna, bo jej dzieci bardzo chcą Wii.

Wysłała nawet kilka fotek, na których jednak nie widać twarzy, dla udowodnienia, że jest prawdziwą osobą, a oferta nie jest żartem.

------------------------------------------------------------------------------------------

ODDAJMY CZEŚĆ WODZOWI - NIECH ŻYJE KONONOWICZ (temat stary ale nie widziałem tego)

http://video.google.pl/videoplay?docid=850847539829637421&q=nie+b%C4%9

Napisano

Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek...

Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie.

Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...

Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.

Facet w szafie myśli:

"Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!".

Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.

Facet w szafie myśli:

"Szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest kozak!".

Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora.

Facet w szafie myśli:

"Ten Rysiek, to ekstra gość!".

Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa.

Facet w szafie myśli:

"O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny"

W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy...

Facet w szafie myśli: "Ja ******** Ale wstyd przed Ryśkiem".

:D :D

Napisano

Zobacz jak Saturn pojechało po Media Markt

http://www.patafian.pl/bannery/saturn1.wmv

Po raz pierwszy widzę reklamę, w której ktoś jawnie jedzie po Media Markt. I to kto? Saturn! Konkurencyjna sieć sklepów!

Mnie się ta reklama bardzo podoba. Wreszcie ktoś dokopał MM. I to w całkiem niezłym stylu.

Będzie wojna Saturn kontra Media Markt??

Napisano

Synek siedzi skulony na fotelu, czerwony jak burak, uszy mu płona, buzie oblały rumieńce, głowę coraz bardziej wtula w ramiona, jeszcze trochę i zemdleje.

Tymczasem tatuś tłumaczy synowi rodzaje urozmaiconego pożycia seksualnego. Gestykuluje miota się po podłodze wygina niewidzialną partnerkę na wszystkie strony obrazowo ze szczegółami przedstawia każdą możliwą i niemożliwą pozycje. W końcu synkowi udaje się przerwać oszalałemu rodzicowi i mówi:

- ale tatusiu przestań już proszę! Mówiłem ci już, że mam jutro w szkole klasówkę z Historii wiesz wojny, bitwy, zabory a ty mi miałeś wytłumaczyć tylko co to jest NAJEŹDŹCA.

Napisano

Koleś z firmy poszedł wymienić sekretarce monitor, dostała nowiutki LCD.

Zadowolona że taki ładny i cienki, mało miejsca zaajmuje... a jej jedyne pytanie to:

"Czy przeniesie mi pan te wszystkie rzeczy które miałam na tym starym... "

jak wrucił i to powiedział to padliśmy ze śmiechu i powiedzieliśmy że mógł go zabrać ze sobą i dodać:

Dobrze, ale jutro bo dzisiaj niezdąże bo to strasznie sporo pracy

=)

Napisano
Zobacz jak Saturn pojechało po Media Markt

http://www.patafian.pl/bannery/saturn1.wmv

Po raz pierwszy widzę reklamę, w której ktoś jawnie jedzie po Media Markt. I to kto? Saturn! Konkurencyjna sieć sklepów!

Mnie się ta reklama bardzo podoba. Wreszcie ktoś dokopał MM. I to w całkiem niezłym stylu.

Będzie wojna Saturn kontra Media Markt??

A wiecie co ja wam powiem? Mamy do czynienia prawdopodobnie z idealną kampanią reklamową:)

A dlaczego?.....

Pewnie niewiele osób wie, że Media-Markt i Saturn należą do tej samej firmy! (http://www.metrogroup.pl/servlet/PB/menu/1001975_l10/index.html rozdział 'Founding of the Media-Saturn-Holding GmbH').

Będąc jeszcze w liceum, koleś od przedsiębiorstwa mówił, że Saturn jest tak naprawdę odpowiedzią na zrażenie się wielu klientów do sieci Media-Markt.

Stąd te dwie reklamy są dla koncernu zarządzającego obydwoma markami niezwykle korzystne - jeśli ktoś nienawidzi (lub znienawidzi po reklamie) Media-Marktu, to pójdzie do Saturna i na odwrot. Sprytnie to sobie przemyśleli:)

Edit: PS. Jakby co, to zalicza się to do rzeczy interesujących:D

Napisano

Czy ja jestem dziwny?

SWRSC: masz psa?

MaGuu: photoshopa czy prawdziwego psa?

Napisano

MaGuu hehe, a czemu dalej nie pokazalas :D te forum Cie tez nie lubi :p