Klocjusz Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 W ołowkach brakuje mi trochę zróznicowania kreski, 'przywalenia' mocnego konturu z przodu razem z kontarstami oraz zdecydowanej i przesadzonej czerni w niektrórych miejscach np. w elementach drewnianych, pod okapami, przez co prace wydaja się blade. za to fajna jest lekkosc szkicowania i to ze kreska trafia od razu na swoje miejsce. strzelam ze kolega juz kończy architekture? 4 rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 Zacne Lordzie masz te rysuneczki. Gdyby to pokończyc...podrasować...mhm...Yes. Pzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 mmm... palce lizać, bardzo swobodne szkice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 Smakowite te prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 Dobre. Czysto i schludnie. Chyba też pojadę w plener skoro mam do Kazia blisko;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Jak zwykle szacuneczek. Nie ma sie czego czepic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Tutek na akwarelki przy najblizszym spotkaniu poprosze ;) Miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 do akwareli nie ma tutków..mniej więcej w okolicach trzydziestej/pięćdziesiątej pracy zaczyna wychodzić i tyle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 Klocjusz- a jakoś nie chce mi się rysować z takim tradycyjnym podejściem, bo już do porzygania tego było przez ostatnie lata ;) chciałem bardziej trochę jak ołówek do komiksu to potraktować... no i lubię blade ołówki ;) ale podejście mi się zmienia często, więc pewnie jeszcze kiedyś się z Tobą zgodzę ;) A z tym kończeniem architektury to nie tak szybko- w przyszłym roku będę robił inżyniera po 6 latach studiowania (w tym 2 rocznych urlopach dziekańskich), a jeszcze 2 lata magisterskich gdzieś trzeba będzie odbębnić...:) CzAk1, dzudzu, veri_jr - dzięki Panowie :) vrocker- dzięki, a Kazimierz jest nudny i przereklamowany ;) Marduk, mant-raz- dzięki chopaki :) maciekG- to prawda, ale zawsze można ten proces odrobinkę przyspieszyć/urozmaicić podpatrując jak to robią inni ;) bez tego to jak goryle we mgle... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 ja po 2 latach studiów nie mogę już na ten Kazimierz patrzeć :p fajną masz dynamiczną krechę... choć ja najbardziej lubię Twoje digitale :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mime Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 A mi to normalnie sie chyba nawet bardziej podoba niz Twoje digitale. Ale moze to dlatego ze digital sie codziennie praktycznie oglada. Tak czy siak super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 hehe :) Widać kto co ogląda na codzień- jameli akwarelki i ołówki na architekturze, mime- digitale w robocie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 oo stary..akwarela jest miodziooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Wrzucam obrazek zrobiony na Secret Agenta. Konczylem go w pospiechu i mozna bylo wiecej z tego wycisnac, ale nie jest zle ;) Moze kiedys jeszcze przysiade i pomecze troche fragmenty, ktore uwazam za slabe... Komenty, ma sie rozumiec, mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Wymiękam... nie czuje się kompetentny do wytykania błędów czy krytyki... dopieszczone, wycyckane, na mnie robi wrażenie, dynamiczne, kinowe... good shit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 po prostu idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 No takiego banana to on jeszcze chyba nie jadł :). Rozumiem że Secret Agent jedzie autkiem? Bo wcale się w oczy nie rzuca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 ale cykniete i takie swiatowe, szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 kolorystycznie i kompozycyjnie świetna robota. Tyle, że wg mnie ilustracja powinna się nazywać Special Forces. No chyba, że tajny agent chce zwabić goryla do super tajnej bazy swojego mocodawcy, tam dokonać tresury i komunistycznej indoktrynacji, a potem użyć go jako wunderwaffe przeciw imperialistom. Ładnie to sobie wymyśliłeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 mistrz! wersje 1280x1024px dostanę na tapetę ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Już jak słyszałem od Ciebie o tym pomyśle to mi się podobał, a teraz jak zobaczyłem wykonanie to cóż moge powiedzieć. Doskonałe Biernac, doskonałe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 To co - prócz w pełni zasłużonych zachwytów nad technika tylko ja sobie pomyślałem: " Huh? Znowu goryl? Strzeż sie goooryyyyyyy-la" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 pewno obejzal king konga jak mial 5 lat i tak mu juz zostalo - "odruchowo ratuje" goryle na obrazkach hehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Bardzo ok. Scena opowiada historię, fajny koncept i kompo. Jedna rzecz mnie zastanawia - te samochodziki przy ścianie tak jakby trochę tonęły kołami w ulicy... Ale to już takie moje zwykłe czepialstwo, rozumiem że jezdnia jest lekko wybrzuszona. Jak powiedziałem - super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Brawo, lordzie biernac! Fajny obrazek. Kolorki bardzo spoko i sam pomysł w dechę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 heheheh świetne. mina goryla bezcenna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Rotcore, misiekhc, Thx, mallow, chudy- dzieki :) emmilius- nie rzuca sie, bo jest secret ;) Morbid Karbid- dzieki dzieki :) tak naprawde to jest tajny agent Gucwińskich z wrocławskiego zoo, ale Twoja wersja tez mi przez mysl przeszla... ;) Koniu- dzienks :) prego: http://img132.imageshack.us/i/secretagent27duzy.jpg/ atheg- dzieki :):) OmeN2501, dekiel- a jakos tak sie mnie czepily te goryle i podejrzewam, ze to nie statni rysunek z gorylem w roli glownej, bo pomyslow mam sporo ;) SBT77- no jakos to nie wyszlo za dobrze, ale tak- jezdnia miala byc wybrzuszona... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Rewelacyjny obraz! Świetny pomysł, a wykonanie po prostu miazga!!! 5***** i graty fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anihilator_x Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 YYY jak dla mnie pierwsza klasa, a niedociągnięć jak na pierwsze oko nie widzę:P. Tak 5/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 dzieki za nowa tapetke ;) czadzik pracki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 full wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Wszedłem z fronta, zobaczyłem poprzednie kilka stron i spadam stąd. Obraziłem się. Przyjdę jak też tak będę umiał - za jakieś 10 lat, jeśli bardzo się postaram to za 8 ;) Świetne prace, te nie-digitalowe również! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 banan rzadzi! :D he,he czapki z glow i na kolana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raju Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Swietna praca. Gratuluje wygranej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 heh ja to wymiękam. Nie ogarniam jak cos takiego mozna stworzyć :) Po prostu pikne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad11 Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Na ilustrację z KingKong'iem już gdzieś w sieci wcześniej się natknąłem i jedyne co mogę zrobić to dołączyć się do pochwał. Ale moje największe uznanie masz za dzieciaki przed telewizorem z mamuśką w drzwiach. Full respekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2009 Dzieki wszystkim za poprzednie komentarze :) Wrzucam obrazek namalowany jako prezent urodzinowy dla mojej dziewczyny, ktora absolutnie uwielbia kawe...;) By lordbienac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Aaaaa ja tez jestem kawożerca xD Kliamtyczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 (edytowane) o..tu większe niż na buce....mega fajny ten "spasiony" robot..:) mam ochotę na espresso teraz heh... edit: no i poszedłem do koleżanki na kawę :) Edytowane 28 Grudzień 2009 przez maciekG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Tłuste i syte...takie świąteczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 World Class! Wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 ehh od dawna zazdroszczę ci wyczucia tego bajkowego klimatu (a jeszcze jakbyś się na coś takiego z akwarelą porwał ... ;]) nie podrzuciłbyś jakimiś nazwiskami, inspiracjami które zaczepiają o tą stylistykę? bo z chęcią bym sobie popodglądał... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 świetny pomysł . brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2009 dzieki za mile komenty :) Varmer- z akwarela sie pewnie niebawem porwe na takie klimaty :) A co do nazwisk, to nie wiem na ile sa Ci znane te najbardziej znane, ale tu jest kilku kolesi, ktory ja lubie: http://www.erwinmadrid.com/ http://paullasaine.blogspot.com/ http://davidsketch.blogspot.com/ http://web.mac.com/humphriesart/iWeb/Site/Resume.html http://rsacilioc.blogspot.com/ http://www.froghatstudios.com/portemp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Miodzio :), kofeinizm. //Pozdr. 5+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Bardzo ciekawe i pouczające linki. Doskonałe masz inspiracje. Obrazka już nawet nie chwalę, bo wiesz i tak... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 dzięki ogromne za liny! dział "links" to powinien być prawny nakaz na stronie każdego zamiatacza, dzięki temu można podróżować całymi dniami i natknąć się na niesamowite rzeczy z akwarela sie pewnie niebawem porwe na takie klimaty no to trzymam kciuk, a druga łapą trzymam za słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Lordzie! Przecież, Ty masz już tak dobrego skilla a potencjał jeszcze większy, że tylko poświęcić się DP i z satysfakcją kosić kasiorkę. Domyślam się, że tak rzadko wrzucasz updaty, bo masz jakieś inne zobowiązania, które przeszkadzają Ci ćwiczyć DP. Jeśli mógłbym wypowiedzieć swoją opinię w tej mierze: "Na pohybel tym zobowiązaniom!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 kapitalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi