serio Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Ładny stuff! Słodkie detaliczne skałki. Mogłeś dać trochę powiększyć budyneczki bo mało co widać detalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 dałeś rade z tą mapką strasznie...szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 nom szacun za ogarniecie takiego wielkiego projektu mapy. Spytam z ciekawosci jak robiles dopsowania krawedzi roboczych? miales jakis patent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 MAPA, MAPA brak mi słów szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Dzięki dzięki, całość mapy z takim detalem jak widać na zbliżeniu, niekiedy wiekszym, nie pokazywałem żadnych bardziej charakterystycznych miejsc, raczej takie zwykłe fragmenty terenu, ale jest też sporo akcentów, gdzie nie gdzie jakis wulkan czy krater po meteorycie, albo jakieś posagi, wielkie drzewo elfów i inne bajery które można zobaczyc w grze. Budynki w zasadzie nie mają wiecej detalu, to jest ich docelowy rozmiar, niestety nie do wszystkich mam wieksze wersje. ola-f: właściwie bez patentu, przy łączeniach troche klona, miekkie brushe, przykryte trawą i ubrane w kilka elementów do zamaskowania przejścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Ja lubię takie bardzo. Sobie dłubie takie coś dla przyjemności. I czuje ducha FF a to bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Rotcore: chciałem sprzedać tam gdzies na mapie jakies jelita i insze wymona ale nie przeszło ;P jelita i wymiona mnie nie kręcą... cycki owszem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Gnom wypasiony, ale jego pozy kojarzą mi się z takimi pomocnikami w aplikacjach szkolnych z podstawówki :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 15 Kwiecień 2010 Share Napisano 15 Kwiecień 2010 gnomik cudny jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamek1990 Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Mapa - kozactwo i bogactwo ;P postacie zwłaszcza te "żywiołaki" zaczepiste te budynki jeśli możesz wrzuć większe chętnie bym zobaczył detale, całe tereny gry wyglądają solidnie i klimatycznie ;P Szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Ta mapa to- o żesz w morde! Długo nad nią siedziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Dzieki ; Tortur: tek ducha FF musiałem przemycić podświadomie ale skoro to dobrze... Rotcore: A i cycki może będą niedługo ;] Joel: to w sumie prawidłowo, on prowadzi tutorial. hamek1990: z tego co mam to to i jakis stary koncept miasta elfów i tak za duzo sie z nim babrałem, nie czyta sie tych okien w 64px ;P RaVirr: uff jakos lekko ponad 3 miechy + kilka zmian i doróbek, cieżko dokładnie powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2010 (edytowane) Edit: Hej sory zrobiłem upa ale skonczyła mi się domena ;P Juz przedłużyłem, teraz czekam... Edytowane 27 Kwiecień 2010 przez masz)rum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Wcale nie taki zły ten ziomek, dobrze wyszedł. Afro i dwie panie fantastyczne bez dwóch zdań (chociaż wydaje się, że druga Pani ma coś za długie przedramiona), a na ostatnim obrazku, w lewym dolnym rogu widzę młodego Putina (jeszcze miał włosy), co nie zmienia faktu, że wyszło super - świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Czy to tylko u mnie, czy prace poznikały? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Czasem tak sie staje, za godizne moga byc z powrotem, sam kiedys wrzucalem na shacka i byl taki babol, wrzucilem ponownie a za pol godizny mialem zdublowany obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 ten ziomek jakoś mocno odstaje poziomem w dół - właściwie pod każdym względem. za to te dwie panie baaardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Czy to tylko u mnie, czy prace poznikały? o_O u mnie niestety też nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 27 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2010 (edytowane) Lekki up... Sory bo już raz to wrzuciłem, ale jakoś dwie godziny po zapostowaniu skończyła mi sie warzność domeny i wszystkie linki poszły się... wiec wrzucam jeszcze raz ;P zły ziomek lans podniebna fura fanart Anime "Afrosamurai", jeśli ktoś lubi niezłą siekanine przy akompaniamęcie dobrej muzy i głosu Samuela L. Jacksona to polecam ;] jedna pani... i druga ...a na koniec takie ćwiczonka głów, z fotek, mniej wiecej 30 min na jedną. Pozdrawiam i sory za zamieszanie Edytowane 6 Luty 2014 przez masz)rum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 28 Kwiecień 2010 Share Napisano 28 Kwiecień 2010 gooooood shit:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maury Napisano 28 Kwiecień 2010 Share Napisano 28 Kwiecień 2010 Świetnie Ci wyszła ta szamanka z piórami, z twarzy troche JLo przypomina:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 (edytowane) Siemacie! Kiedyś robiłem trochę elementów do generatora avatarów, różne usta, nosy, oczy itp. z których można sobie złożyć takie oto buźki. Jeśli ktos chce sie pobawić http://avat.ar.com jakiś taki szkic w hołdzie Rolandowi z Gilead... ...i praca na nowego DACABa Edytowane 6 Luty 2014 przez masz)rum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 ostatnia pracka cos pieknego, uwielbiam takie klimaty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Aaaah, ale to było dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Mnie to jego sylwetka strasznie przypomina nocnego elfa z wowa. :) Fajna ilustracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 czaske krowy to predzej sobie pastuch powiesi w pasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 bardziej miałem w zamyśle jakiegoś kojota czy coś ale wiekszego sensu to i tak nie ma ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Ja ci dam kojota!!! :D zacnie... zresztą już ci mówiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 W ostatniej Kolorki pikne, klimat pikny, anatomia :(, i czemu koleś patrzy się za kadr to wygląda prawie tak patrzcie jaki jestem prze-kozacki zabiłem kolesia nawet na niego nie patrząc. Serio odpicuj bo aż żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Dzięki za uwagi, wiem ze cos nie styka ale nie jestem pewien co dokładnie, myśle ze wszystko po trochu ;P jak ktos wie to help! No a co do tego spojrzenia za kadr to cos w tym stylu miałem na myśli, koleś miał patrzeć na widownie albo komisje oceniającą wzrokiem pytającym "Teraz jesteście zadowoleni? podoba wam się widowisko czy moze mam wyciąć jeszcze kilku chłopa? ...tyle że widowni mi się już nie chciało robic ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha81 Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 jakiś taki szkic w hołdzie Rolandowi z Gilead... No patrz, po tylu latach wreszcie doczekałem dnia, gdzie mogę "przybić piątkę" z kimś komu również Mroczna Wieża wryła się w pamięć :) A co do rysunków - rewelacyjne - ostatni aż kipi fajnymi barwami, do tego dobra kompozycja i zabójczy efekt gotowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Może coś pomoże, myślę że w fazie początkowej coś mocno z proporcjami pojechałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2010 Misha81: wryła się mocno, chociaż wolałbym chyba nie czytać ostatniego tomu, Steven mnie troche zdenerwował ;P Uriel: dzieki, chyba faktycznie jest lepiej, chociaz teraz widać że koleś klęczący jest mocno za mały. Jak z reguły staram sie kostruować postać tak tutaj pojechałem od razu z podmalówką i z tąd chyba takie komplikacje, jeszcze troche czasu do końca bitwy wiec może poprawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha81 Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Misha81: wryła się mocno, chociaż wolałbym chyba nie czytać ostatniego tomu, Steven mnie troche zdenerwował ;P To fakt... zakończenie było MOCNO zaskakujące ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2010 (edytowane) Dzięki wszystkim za gwiazdki! A odemnie coś takiego... kilka szkiców we flashu, musze przyznac że Smoothing brusha bardzo pomaga mi przy szkicowaniu lineartów niestety wiem że proporcje leżą ;P Edytowane 1 Lipiec 2010 przez masz)rum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazgrol Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Spoko concepty pojazdów postacie też niczego sobie , co to za brush którego używasz we Flashu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 pewnie zwykły, tylko ma kontrolę nad stopniem uproszczenia kreski po oderwaniu tabletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazgrol Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Dzięki właśnie rozgryzłem o co chodzi , wcześniej tego nierozkminiałem.Fajna sprawa do takich szkiców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Ilustracja na bitwe: o poprawki Uriela mniej więcej pokazały w czym problem był... choć ja dalej widzę, że zarzynany koleś ma deformacje... chyba jego glownym problemem jest płaskość pleców, nóg i lewej ręki... ułożenie nóg też jest mocno zastanawiające... stopa tyż... przydałyby się refki do niego i będzie cacy... dasz rade, pozdro :P PS: Zapomniałbym... szkicory w pytkę, motor i autko na dole git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 (edytowane) Witam ponownie! Wrzucam trochę grafiki którą projektowałem i przygotowywałem do gry Pirates Saga która wyszła jakiś czas temu na facebooka i kilka innych portali http://apps.facebook.com/piratessaga/?ref=ts Wiekszość grafy to wektory rysowane w Illustratorze i składane we Flashu z dodatkiem kilku bitmap i modeli 3d. Pierwszy to koncept w Szopie, a dwa kolejne to screeny z hulającej wersji Niektóre z budynków występujących na lokacjach Koncept stylistyki ikonek Wizerunki gracza do wyboru. Miały być edytowalne, podzielone na partie - głowa, tłów, nogi i ręce, z tąd taka sama poza każdej postaci, no ale pomysł nie przeszedł ;P Tu akurat rastrowo Tu kolega Marek http://jasonogg.deviantart.com/ machnął linearty w illustratorze, ja tylko kładłem kolor ...i na koniec trzy ilustracje Pozdrawiam! Edytowane 6 Luty 2014 przez masz)rum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 ffffaaajnie... :D Pracowity jesteś Maniek... ilustratora widzę dobrze obczajasz Podobają mi się mordy bardzo od kolegi Marka zdaje się... charakterne i fajnie widać w nich bryłe... ostatnie ilustracje najmniej mi przypadły do gustu całościowo... brakuje mi Twoich charakterystycznych prac z fajną perspektywą wykonaniem i pomysłem... może coś tam dłubiesz prócz pracy i grania w pleya? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 świetnie wygląda. czasem IMO za szybko idzie do czarnego kolor ale mimo wszystko jest czad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Imponujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 kawał świetnej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 heheheh jaki ten swiat maly xD widze ze dla Ziemka robiles :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2011 (edytowane) Rotcore: ostatnio to nawet na playa mam niewiele czasu ;P Apropo mordek to swój charakter zawdzieczają Markowi, bryła to juz moja zasługa. regnar: haha, dokładnie ;] Niech zgadne, szkice do budynków to od ciebie? All:thx Edytowane 24 Styczeń 2011 przez masz)rum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 hehe nie no ja dla Ziemka nie robilem, ale znamy sie jeszcze z bylej roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Super! Fajowy klimacik :) Kojarzy mi się z Secret of Monkey Island :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Kurcze dobre rzeczy Maszrum robisz, przydało by się coś takiego na badaOS L-: Teraz prze sesję też czasu na PS'a nie mam wiec cie dobrze rozumiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Ale zazdroszczę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi