Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Morte
Napisano

Bardzo mily profil, en face juz mniej ciekawy. Tak czy owak, ciekawy styl, dlubaj dalej;)

Napisano

Witam. To jeszcze wip (szczególnie tył) ale chciałbym wam pokazać mojego trzeciego w życiu sculpta a pierwszego robionego na poważnie ;) Wzorowałem (nie odwzorowywałem) się na obrazku od wujka googla ;) Jutro mam nadzieję to skończyć :)

allek_ereqsa.jpg allek2_ereqsq.jpg

Napisano

Morte masz fach w łapie

................

86109840.jpg

...........................

a przy okazji zapytam czy jest jakiś sposób na wywrócone normalne, czy trzeba w programie-matce przewrócić normale i od nowa wyeksportować do ZB

Gość Marioza
Napisano

Marqson strasznie mi sie podobają Twoje heady, nie wiem co wiecej napisać poza własnie tym że są świetne

Napisano

tylko czemu on ma jadra tam gdzie powinna byc potylica?

Napisano

Wlasnie sie zastanawialem czemu nikt tego wczesniej nie powiedzial:) tak sie konczy brak jakegokolwiek conceptu. Dzisiaj w nocy znowu rzezbie takze pewbie rano wrzucam cos nowego. Dzieki za komenty:)

Napisano

Kurcze panowie jak tak patrze co tutaj dajecie to aż mam inspiracje żeby samemu coś porobić ;p.

Dawno nie siedziałem w zbrushu, postanowiłem sprawdzić co nowego w wersji 3.5 r3

zbrushdocument.jpg

Gość Marioza
Napisano

lucek bardzo fajny ten head, wyrazistą mordke ma, a jajca zamiast tyłu głowy zawsze mogą być jakąs metaforą? :D

Gość Nefilim
Napisano

Pierwsze starcie z Zbrushem, myślicie że mam jakieś szanse na dalszą przygodę z tym programem?

Napisano

Oczywiście :) każdy ma szansę. Niby dlaczego po pierwszym starciu miałbyś dostać dożywotnią dyskwalifikację? Myślę, że jak na pierwsze starcie, to świetnie sobie radzisz :)

Napisano

Chciałbym żeby tak wyglądało moje 1 starcie ze zbrushem. Pracuj pracuj a jakbędziesz miał problem to wał śmiało - od czego jest forum

Napisano (edytowane)

Fajna alternatywa dla początkujących, miły prosty programik(pewnie się gdzieś w wątku przewinoł).

Moje nieśmiałe początki.

sculptris.jpg

jeszcze jeden gniot

twarz.jpg

tkob.jpg

Edytowane przez OMAM
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności