Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6k
  • Wyświetleń 225,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Straciłem cierpliwość, ale wiesz może kiedyś do niego wrócę wyleczę mu ten artretyzm ;]

Napisano

Bardzo mily profil, en face juz mniej ciekawy. Tak czy owak, ciekawy styl, dlubaj dalej;)

Napisano

Do waszego poziomu panowie to trochę mi jeszcze brakuje, ale robię co mogę.

020610.png

Napisano

Witam. To jeszcze wip (szczególnie tył) ale chciałbym wam pokazać mojego trzeciego w życiu sculpta a pierwszego robionego na poważnie ;) Wzorowałem (nie odwzorowywałem) się na obrazku od wujka googla ;) Jutro mam nadzieję to skończyć :)

allek_ereqsa.jpg allek2_ereqsq.jpg

Napisano

Morte masz fach w łapie

................

86109840.jpg

...........................

a przy okazji zapytam czy jest jakiś sposób na wywrócone normalne, czy trzeba w programie-matce przewrócić normale i od nowa wyeksportować do ZB

Napisano
Bardzo mily profil, en face juz mniej ciekawy. Tak czy owak, ciekawy styl, dlubaj dalej;)

Marqson broda do dolu i bedzie o niebo lepsze :)

Napisano

Marqson strasznie mi sie podobają Twoje heady, nie wiem co wiecej napisać poza własnie tym że są świetne

Napisano

Dzięki:) dzisiaj cały dzień przed zbrushem bo składam reela na ASP. Ciekawe co oni mi na to powiedzą.

Napisano

a gdzie uderzasz?

Napisano

Tam gdzie ty:) wrzucam do reela jeszcze zdjęcia i pare martwych natur

Ciężko się dostać?

Napisano

tylko czemu on ma jadra tam gdzie powinna byc potylica?

Napisano

Wlasnie sie zastanawialem czemu nikt tego wczesniej nie powiedzial:) tak sie konczy brak jakegokolwiek conceptu. Dzisiaj w nocy znowu rzezbie takze pewbie rano wrzucam cos nowego. Dzieki za komenty:)

Napisano

Niezle :) nawet jadra pasuja w tym miejscu, dobrze bo niema wrazenia jakby cos bylo upchane na sile bez pomyslu.

Napisano

vrocker- Wygląda jakby wypił wannę kawy. Coś nie gra w proporcjach profilu.

gnio.jpg

Gniotek 2 godzinny. Dłubać dalej olać? ;P

Napisano

Kość czaszki dookoła oczodoła po zewnętrznych stronach oczu powinien być chyba.

Napisano

Kurcze panowie jak tak patrze co tutaj dajecie to aż mam inspiracje żeby samemu coś porobić ;p.

Dawno nie siedziałem w zbrushu, postanowiłem sprawdzić co nowego w wersji 3.5 r3

zbrushdocument.jpg

Napisano

lucek bardzo fajny ten head, wyrazistą mordke ma, a jajca zamiast tyłu głowy zawsze mogą być jakąs metaforą? :D

Napisano

dzięki:) Przy okazji moja wiadomość jest za krótka - musi mieć minimum 10 znaków.

Napisano

To po pircingu ;] Sprawdzasz od razu profil bo może się okazać ze od frontu ładnie a już profil nie za bardzo.

Napisano

husaria.jpg

W wolnej chwili rzeźbie sobie coś co w przyszłości przerodzi sie w mała scenke batalistyczną.

Napisano

Indian: Twoje rzeźby wyglądają jakbyś zaczynał rzeźbić dopiero na 3 levelu. Polecam move tool.

Napisano

W ramach dalszych ćwiczeń zrobiłem taką główkę. Muszę ćwiczyć bo nie wyrabiam ze skillem nawet na Speed Sculpting.

tratatata.png

Uploaded with ImageShack.us

Napisano

Pierwsze starcie z Zbrushem, myślicie że mam jakieś szanse na dalszą przygodę z tym programem?

Napisano

Oczywiście :) każdy ma szansę. Niby dlaczego po pierwszym starciu miałbyś dostać dożywotnią dyskwalifikację? Myślę, że jak na pierwsze starcie, to świetnie sobie radzisz :)

Napisano

Chciałbym żeby tak wyglądało moje 1 starcie ze zbrushem. Pracuj pracuj a jakbędziesz miał problem to wał śmiało - od czego jest forum

Napisano

Godzina, coś koło tego albo nieco ponad dokładnie nie pamietam, oczy nie są z zbrusha.

Napisano

Fajna alternatywa dla początkujących, miły prosty programik(pewnie się gdzieś w wątku przewinoł).

Moje nieśmiałe początki.

sculptris.jpg

jeszcze jeden gniot

twarz.jpg

tkob.jpg

Edytowane przez OMAM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności