mafida Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Bardzo fajny ten Papuas,tylko stopy i dłonie widać że olałeś :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Straciłem cierpliwość, ale wiesz może kiedyś do niego wrócę wyleczę mu ten artretyzm ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 próba ust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 i jak było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marqson Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 trochę ponad 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Bardzo mily profil, en face juz mniej ciekawy. Tak czy owak, ciekawy styl, dlubaj dalej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Do waszego poziomu panowie to trochę mi jeszcze brakuje, ale robię co mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 i jak było? sa sa sa sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Witam. To jeszcze wip (szczególnie tył) ale chciałbym wam pokazać mojego trzeciego w życiu sculpta a pierwszego robionego na poważnie ;) Wzorowałem (nie odwzorowywałem) się na obrazku od wujka googla ;) Jutro mam nadzieję to skończyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Morte masz fach w łapie ................ ........................... a przy okazji zapytam czy jest jakiś sposób na wywrócone normalne, czy trzeba w programie-matce przewrócić normale i od nowa wyeksportować do ZB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Bardzo mily profil, en face juz mniej ciekawy. Tak czy owak, ciekawy styl, dlubaj dalej;) Marqson broda do dolu i bedzie o niebo lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Marqson strasznie mi sie podobają Twoje heady, nie wiem co wiecej napisać poza własnie tym że są świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Łot abołt dat? Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Fajne Lucek,duży progres:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2010 dokladnie, bardzo ladne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Dzięki:) dzisiaj cały dzień przed zbrushem bo składam reela na ASP. Ciekawe co oni mi na to powiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 a gdzie uderzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Tam gdzie ty:) wrzucam do reela jeszcze zdjęcia i pare martwych natur Ciężko się dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 tylko czemu on ma jadra tam gdzie powinna byc potylica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Wlasnie sie zastanawialem czemu nikt tego wczesniej nie powiedzial:) tak sie konczy brak jakegokolwiek conceptu. Dzisiaj w nocy znowu rzezbie takze pewbie rano wrzucam cos nowego. Dzieki za komenty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Niezle :) nawet jadra pasuja w tym miejscu, dobrze bo niema wrazenia jakby cos bylo upchane na sile bez pomyslu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Dzisiejszy poobiedni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 vrocker- Wygląda jakby wypił wannę kawy. Coś nie gra w proporcjach profilu. Gniotek 2 godzinny. Dłubać dalej olać? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Kość czaszki dookoła oczodoła po zewnętrznych stronach oczu powinien być chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Kurcze panowie jak tak patrze co tutaj dajecie to aż mam inspiracje żeby samemu coś porobić ;p. Dawno nie siedziałem w zbrushu, postanowiłem sprawdzić co nowego w wersji 3.5 r3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 takie coś na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 lucek bardzo fajny ten head, wyrazistą mordke ma, a jajca zamiast tyłu głowy zawsze mogą być jakąs metaforą? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 dzięki:) Przy okazji moja wiadomość jest za krótka - musi mieć minimum 10 znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 indian a to wgłębienie na dolnej wardze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 To po pircingu ;] Sprawdzasz od razu profil bo może się okazać ze od frontu ładnie a już profil nie za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekf3h Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 W wolnej chwili rzeźbie sobie coś co w przyszłości przerodzi sie w mała scenke batalistyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 szybki grubasek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 Indian: Twoje rzeźby wyglądają jakbyś zaczynał rzeźbić dopiero na 3 levelu. Polecam move tool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 W ramach dalszych ćwiczeń zrobiłem taką główkę. Muszę ćwiczyć bo nie wyrabiam ze skillem nawet na Speed Sculpting. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 mega szybcioch wczorajszy, po dyplomie, wiec więcej tego będę wrzucać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nefilim Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Pierwsze starcie z Zbrushem, myślicie że mam jakieś szanse na dalszą przygodę z tym programem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Oczywiście :) każdy ma szansę. Niby dlaczego po pierwszym starciu miałbyś dostać dożywotnią dyskwalifikację? Myślę, że jak na pierwsze starcie, to świetnie sobie radzisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Chciałbym żeby tak wyglądało moje 1 starcie ze zbrushem. Pracuj pracuj a jakbędziesz miał problem to wał śmiało - od czego jest forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 A to cos ode mnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 vrocker swietne to jest, mega-szybko tzn. ile dokladnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 o i mam jeszcze jedno pytanko, oczy to subtool ze sphere? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Godzina, coś koło tego albo nieco ponad dokładnie nie pamietam, oczy nie są z zbrusha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 (edytowane) Fajna alternatywa dla początkujących, miły prosty programik(pewnie się gdzieś w wątku przewinoł). Moje nieśmiałe początki. jeszcze jeden gniot Edytowane 9 Lipiec 2010 przez OMAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 taki nożyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Ładne:) Bardzo mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Dzięki. Będzie więcej. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 24 Lipiec 2010 Share Napisano 24 Lipiec 2010 kulka-> retopo-> kulka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi