Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 19,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

chcialem cos zmienic i zmienilem na jakis (blizej nie okreslony) czas swojego avatarka... sam nie wiem czemu ;-D... chyba dlatego ze raz na jakis czas potrzebna jest jakas odmiana ;-p...

zmienilem z tego pajaczka

spider.JPG

na swojego fotosa (w negatywie)

EN.jpg

Napisano

Ja też zmieniłem ostatnio, z krasnoluda na Aragorna, ehh ten Powrót Króla nadal nie moge wyjść z wrażenia może jak zobacze jeszcze ze 2 razy, albo z 3.

Napisano

hehe... hmm, no wiec pg to do inicjalow, a co do avatara...

kiedys taki dlugowlosy kolo mnie dorwal i powiedzial zebym zmienil na ten co mam teraz, nie wiem czemu kazal, ale zorbilem bo kles jest starsznie charyzmatyczny i rowny :)

Napisano

Moja ksywa jest juz prawie taka stara jak ja sam :P. Kiedys jak bylem maly chodzilem po podworku i krzyczalem leru leru leru i zaczeli mnie nazywac Leru :D. Pozniej jak szukalem ksywki to mialem Fox i Zev :P ale w sumie uznalem ze Leru pasuje najlepiej wiec przy niej zosyalem :D.

A avatar taki bo uwielbiam Smitha i Hugo Weavinga :D.

Napisano

MaggeM :D:D:D

Mag - Mag...Magik...Magia...Magiczny...:)

geM - pierwsze trzy litery mojego nazwisska...gem to takze klejnot po english :)

Moj avatar zawsze biore ze swoich prac.. to akurat jedna z moich wczesniejszych postaci :)

Tak na marginesie to dziwie sie ze niektorzy daja sobie takie badziewne xywki... chociaz Mateusz albo cos w tym stylu nie da xywka nazwac :) to jest totalnie bezsensu [lol2] Podobnie z avatarami powinno sie miec swoje :D a nie kopiowane z jakis filmow czy cos :D eeee suchary jakies [lol2] Moim zdaniem liczy sie oryginalnosc i tyle :) ale nikomu tego nie zabraniam :)

Napisano

Zauwaz ze kazdy avatar jest oryginalny bo nie ma takiego 2 na forum. A to jest tylko mozna powiedziec jakis przesmak osoby wiec jesli wyglada dobrze to czemu niby tego nie wykorzystac :). Pozatym nie wszyscy maja jakies prace ktorymi sie chca szczycic i umieszczac na awatarach :).

Napisano

Tak na marginesie to dziwie sie ze niektorzy wybieraja sobie takie badziewne avatary, kazdy powinien miec cos fajnego :D a nie jakies tam swoje prace czy cos :D eeee suchary jakies :) moi m zdaniem liczy sie oryginalnosc i tyle :) ale nikomu tego nie zabraniam :)

ps. o gustach i guscikach sie nie rozmawia, kazdy ma inne preferencje i nic tego nie zmieni...

Napisano

mkk to moje inicjały a 3a to koncówka z skrót z 3 arena (quake 3 arena), ale Q wyrzuciłem, bo wtedy wszyscy by wiedzieli że to skrót od gierki

a co do avataru... moze niedługo go zmienie. po prostu niedawno porzyczyłem płytke slayera i bardzo mi sie spodobała :)

choć i tak rage against the machine rządzi!!!

Napisano

nick - gra :)

avatar - serwis który buduje i zamierzam zbudować, będzie o 3d a głównie o Brazil\'u/tutki, forum itp.

Napisano

nick: Sir - gdyby w polsce istniały przedwojenne stany... to bym był szlachcicem :] A poza tym dobrze wygląda.

Valeq - trochę zangielszczona ksywa wywodząca się jeszcze z czasów wczesnej szkoły podstawowej (od nazwiska trochę).

avatar: kawałek jednego z moich rysunków, całość -> na mojej stronie

Napisano

mnie tak nazwał koleś o ksywie \'kapeć\' jak miałem 6-7 lat i tak się przyjeło ... cholera go wie co to znaczy.

avatarek to inspiracja z okładki jakiejś płyty ... ale nie pamiętam jakiej.

Napisano

Vorek - zdrobnienie od Vorador :D (z pewnej wspanialej gry :)

Avatarek to retuszowany w photoshopie kadr z teledysku Iron Maiden: \"Holy Smoke\" :)

Napisano

Nick od trzech pierwszysch liter imienia, a avatar ;d hehe to zdjęcie mojej świnki morskiej, co się wabi \"Koleś\" ;]

Napisano

mój nick od imienia i nazwiska a raczej eMPik M****** P*******

a avaratek znalazlem na jakiejs stronce:]

pozdr

Napisano

Nick mój wywodzi się od tego jak kolega ze szkoły tak na mnie mówił. Spodobało mi się, to opublikowałam. :-)

Napisano

o nicku nic pisać niebede :P

a avatarek to taka forma buntu przeciew niektórym ludziom ;) bezsłowny strajk :P

Napisano

Jak tworzymu nasze avatary? Ten mój jest wynikiem połączenia Amapi3D i Corel PhotoPainta. Robiłem go 400x400 pikseli, miniatura jaja wyszła taka wyszła. Może ktoś zna jakiś dobry program do robienia miniatur?

Napisano

ja z reguly jak juz mam jakis, to kadruje go zeby dlugosc byla rowna szerokosci w paincie, a pozniej w acdsee skaluje do 80x80

Napisano

No a mója avatar (to może się ktoś skapnoł) to kawałek okładki z Matrix Comics chyba vol.2. :] Dostosowałem tylko wielkość w PS i troche pogorszyłem jakość bo mi wejśc nie chciał :P

Napisano

mój jest zainspirowany jedną z pierwszych pracek 3d :) gimp 2.0 jeszcze

Napisano

hehe mój nik to zlepka AG - imie i zazwisko a makont to ksywka od 14 lat:PP s się wzieło przez przypadek i by połamac języki ludzia na angielskich forach:PP a avatarek to wycinek jakieś teksturki chyba z 3d kingdom

Napisano

tworze tak avatar tak samo jak illy:p

od zawsze PPG:D

nick... kumpel tworzyl mi login w swierzym windowsie (moim) i sie spytal mojego brata czy imie "Darek" ma "g" na koncu...:D:D i tak zostalo.

przy okazji to "g" to pierwsza litera mojego nazwiska

Napisano

Mój avatar to moje własne oko, a Kulfer...chya nikt takeigo na świecie nie ma, chociaz nicku tego używam tylko na tym serwisie.

Napisano

Ja oglądałem sobie po raz wtóry pewien film, który bardzo mi się podobał - chciałem zrobić screena twarzy głównego bohatera na avatar ale nie wiedziałem jak, więc poszukałem na googlach i wyskoczyło to co mam teraz aktualnie. Wykadrowałem w PS i jest.

Napisano

kiedys taki dlugowlosy kolo mnie dorwal i powiedzial zebym zmienil na ten co mam teraz, nie wiem czemu kazal, ale zorbilem bo kles jest starsznie charyzmatyczny i rowny :)

mnie tez dorwali (ten dlugowlosy [ PENdzel] i pg) i kazali zmienic, no to zmienilem hehe ;)

Napisano

nick -> wpisałem dla jaj, nie chciało mi się godzinami myśleć nad nickiem, a chciałem się szybko zarejestrować na forum :) To było moje pierwsze forum na jakim byłem kiedykolwiek zarejestrowany, więc nie wiedziałem czego się mam spodziewać ;) No ale chciałem postować więc na szybko wymyśliłem "ziomuś" -> pomysł był taki, że śmiesznie będzie to brzmiało jak ludzie się będą do mnie zwracać: "to jest kiepska praca ziomuś..." ;) Coś w ten deseń jakbym sobie zrobił ksywkę "bracie" albo "gościu" ;)

A avatar:

Shut_The_Fuck_Up.jpg

Napisano

o nicku juz kiedys coś mowiłem, no ale w skrocie: "mkk" to inicjały a "3a" to quake3arena

avatar to moj ulubiony zespół i poza tym mam taki t-shirt:

3924c8adcb741770714f3547c03dd63c.jpg

Napisano

Mój nick pochodzi od nazwiska - "araneus" to po łacinie pajak krzyżak. Jakie mam nazwisko łatwo zgadnąć ;)

Avatarek to zdjęcie pająka który łaził u mnie po ścianie, troszkę podmalowane w PSie ;)

Napisano

nick SWRSC pochodzi od ksywki Świerszczu > SW ie RS z C zu, a avatar (wczesniej był po prostu świerszcz) łyknąłem z animatrixa, bo lubie obrazki anime/manga :)

Napisano

na poczatku mialem thunder, ale grajac w klanie w Rune przemianowano mnie na thud i tak zostalo, bo tak jestem rozpoznawalny w grze :], (na forum moja pierwsza ksywa to mikeb, ale zmienilem bo byla do bani)

avatarek to postac jaka gram w Rune

Napisano

nick to skomplikowane polaczenie mojego nazwiska i ojca mojego ulubionego superbohatera z anime:)

...pierwszy aviator to byl Tetsu z mangi Akira

a ten to przerobiona tapetka z filmu TGND:)

pozdro

Napisano

nick -> duzo grania kiedys w cs`a, gdzie na widok Super oka wszyscy uciekali z serwa bo zyc nie dawalem -> avaterek to ja :D w przebraniu

Napisano

O avatarze już wcześniej pisałem a jeśli chodzi o nick...to długa historia. Po pierwsze to powinien on brzmieć CzAki ale ktoś mi już zajoł taką ksywe to musiałem "i" zmienić na "1". A skąd sie to wzieło to nie wiem ale nosze ją już jak drugie imie od okło 5-6 lat (nawet nauczyciele w szkole czasem tak na mnie mówili:P). To chyba z tego Filmu "laleczka Chucky", albo od nazwiska (ale jakim cudem to od nazwiska...to ja nie wiem, bo nazwisko to ja mam troche takie inne niż nick)

Napisano

a co do nicka - było kiedyś takie cuś jak "The jetsons" - był tam taki mały łysy koleś - tak wyglądam :D - ale w sumie też od nazwiska