Max Schreck Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Może masz owłosione stopy? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 moj od imienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Tomek, no tego byśmy się nie spodziewali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Też sie nie spodziewałem:] lol To olbrzymie zaskoczenie. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 chcialem cos zmienic i zmienilem na jakis (blizej nie okreslony) czas swojego avatarka... sam nie wiem czemu ;-D... chyba dlatego ze raz na jakis czas potrzebna jest jakas odmiana ;-p... _________________________________ zmienilem z tego pajaczka na swojego fotosa (w negatywie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Ja też zmieniłem ostatnio, z krasnoluda na Aragorna, ehh ten Powrót Króla nadal nie moge wyjść z wrażenia może jak zobacze jeszcze ze 2 razy, albo z 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pg Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 hehe... hmm, no wiec pg to do inicjalow, a co do avatara... kiedys taki dlugowlosy kolo mnie dorwal i powiedzial zebym zmienil na ten co mam teraz, nie wiem czemu kazal, ale zorbilem bo kles jest starsznie charyzmatyczny i rowny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 nom, tylko że zajmuje 19kb :D ale spoko, nic nie powiem :];) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Moja ksywa jest juz prawie taka stara jak ja sam :P. Kiedys jak bylem maly chodzilem po podworku i krzyczalem leru leru leru i zaczeli mnie nazywac Leru :D. Pozniej jak szukalem ksywki to mialem Fox i Zev :P ale w sumie uznalem ze Leru pasuje najlepiej wiec przy niej zosyalem :D. A avatar taki bo uwielbiam Smitha i Hugo Weavinga :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 pg - ciekawe o kogo chodzi ??? czyzby pan PENdzel??:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 MaggeM :D:D:D Mag - Mag...Magik...Magia...Magiczny...:) geM - pierwsze trzy litery mojego nazwisska...gem to takze klejnot po english :) Moj avatar zawsze biore ze swoich prac.. to akurat jedna z moich wczesniejszych postaci :) Tak na marginesie to dziwie sie ze niektorzy daja sobie takie badziewne xywki... chociaz Mateusz albo cos w tym stylu nie da xywka nazwac :) to jest totalnie bezsensu [lol2] Podobnie z avatarami powinno sie miec swoje :D a nie kopiowane z jakis filmow czy cos :D eeee suchary jakies [lol2] Moim zdaniem liczy sie oryginalnosc i tyle :) ale nikomu tego nie zabraniam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Zauwaz ze kazdy avatar jest oryginalny bo nie ma takiego 2 na forum. A to jest tylko mozna powiedziec jakis przesmak osoby wiec jesli wyglada dobrze to czemu niby tego nie wykorzystac :). Pozatym nie wszyscy maja jakies prace ktorymi sie chca szczycic i umieszczac na awatarach :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Tak na marginesie to dziwie sie ze niektorzy wybieraja sobie takie badziewne avatary, kazdy powinien miec cos fajnego :D a nie jakies tam swoje prace czy cos :D eeee suchary jakies :) moi m zdaniem liczy sie oryginalnosc i tyle :) ale nikomu tego nie zabraniam :) ps. o gustach i guscikach sie nie rozmawia, kazdy ma inne preferencje i nic tego nie zmieni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 mkk to moje inicjały a 3a to koncówka z skrót z 3 arena (quake 3 arena), ale Q wyrzuciłem, bo wtedy wszyscy by wiedzieli że to skrót od gierki a co do avataru... moze niedługo go zmienie. po prostu niedawno porzyczyłem płytke slayera i bardzo mi sie spodobała :) choć i tak rage against the machine rządzi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exTolek Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 TA - Nazwisko Imie av z jakiegoś artbooka capcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 z internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 nick - gra :) avatar - serwis który buduje i zamierzam zbudować, będzie o 3d a głównie o Brazil\'u/tutki, forum itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Valeq Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 nick: Sir - gdyby w polsce istniały przedwojenne stany... to bym był szlachcicem :] A poza tym dobrze wygląda. Valeq - trochę zangielszczona ksywa wywodząca się jeszcze z czasów wczesnej szkoły podstawowej (od nazwiska trochę). avatar: kawałek jednego z moich rysunków, całość -> na mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 avatarek ładny ale ciut za duży, maks to 100 x 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 mnie tak nazwał koleś o ksywie \'kapeć\' jak miałem 6-7 lat i tak się przyjeło ... cholera go wie co to znaczy. avatarek to inspiracja z okładki jakiejś płyty ... ale nie pamiętam jakiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Marzec 2004 Share Napisano 20 Marzec 2004 nick - od naziwska : ******** avatarki sam sobie robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Vorek - zdrobnienie od Vorador :D (z pewnej wspanialej gry :) Avatarek to retuszowany w photoshopie kadr z teledysku Iron Maiden: \"Holy Smoke\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Nick od trzech pierwszysch liter imienia, a avatar ;d hehe to zdjęcie mojej świnki morskiej, co się wabi \"Koleś\" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 mój nick od imienia i nazwiska a raczej eMPik M****** P******* a avaratek znalazlem na jakiejs stronce:] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Nick mój wywodzi się od tego jak kolega ze szkoły tak na mnie mówił. Spodobało mi się, to opublikowałam. :-) Avatarek - zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 o nicku nic pisać niebede :P a avatarek to taka forma buntu przeciew niektórym ludziom ;) bezsłowny strajk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michajlo Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Jak tworzymu nasze avatary? Ten mój jest wynikiem połączenia Amapi3D i Corel PhotoPainta. Robiłem go 400x400 pikseli, miniatura jaja wyszła taka wyszła. Może ktoś zna jakiś dobry program do robienia miniatur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 photoshop ble ble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 ja z reguly jak juz mam jakis, to kadruje go zeby dlugosc byla rowna szerokosci w paincie, a pozniej w acdsee skaluje do 80x80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 ja najpierw upatrzam sobie jakis fajny rysuneczek, głównie http://www.fallefootwear.com :D i w PSie zmniejszam i to wszystko, nic szczególnego :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 nasz wymarły użytkownik everyman juz kiedys o to pytał :] http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=4257 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 No a mója avatar (to może się ktoś skapnoł) to kawałek okładki z Matrix Comics chyba vol.2. :] Dostosowałem tylko wielkość w PS i troche pogorszyłem jakość bo mi wejśc nie chciał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 mój jest zainspirowany jedną z pierwszych pracek 3d :) gimp 2.0 jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 hehe mój nik to zlepka AG - imie i zazwisko a makont to ksywka od 14 lat:PP s się wzieło przez przypadek i by połamac języki ludzia na angielskich forach:PP a avatarek to wycinek jakieś teksturki chyba z 3d kingdom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 tworze tak avatar tak samo jak illy:p od zawsze PPG:D nick... kumpel tworzyl mi login w swierzym windowsie (moim) i sie spytal mojego brata czy imie "Darek" ma "g" na koncu...:D:D i tak zostalo. przy okazji to "g" to pierwsza litera mojego nazwiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Mój avatar to moje własne oko, a Kulfer...chya nikt takeigo na świecie nie ma, chociaz nicku tego używam tylko na tym serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Ja oglądałem sobie po raz wtóry pewien film, który bardzo mi się podobał - chciałem zrobić screena twarzy głównego bohatera na avatar ale nie wiedziałem jak, więc poszukałem na googlach i wyskoczyło to co mam teraz aktualnie. Wykadrowałem w PS i jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 kiedys taki dlugowlosy kolo mnie dorwal i powiedzial zebym zmienil na ten co mam teraz, nie wiem czemu kazal, ale zorbilem bo kles jest starsznie charyzmatyczny i rowny :) mnie tez dorwali (ten dlugowlosy [ PENdzel] i pg) i kazali zmienic, no to zmienilem hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 nick -> wpisałem dla jaj, nie chciało mi się godzinami myśleć nad nickiem, a chciałem się szybko zarejestrować na forum :) To było moje pierwsze forum na jakim byłem kiedykolwiek zarejestrowany, więc nie wiedziałem czego się mam spodziewać ;) No ale chciałem postować więc na szybko wymyśliłem "ziomuś" -> pomysł był taki, że śmiesznie będzie to brzmiało jak ludzie się będą do mnie zwracać: "to jest kiepska praca ziomuś..." ;) Coś w ten deseń jakbym sobie zrobił ksywkę "bracie" albo "gościu" ;) A avatar: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 o nicku juz kiedys coś mowiłem, no ale w skrocie: "mkk" to inicjały a "3a" to quake3arena avatar to moj ulubiony zespół i poza tym mam taki t-shirt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
araneus Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Mój nick pochodzi od nazwiska - "araneus" to po łacinie pajak krzyżak. Jakie mam nazwisko łatwo zgadnąć ;) Avatarek to zdjęcie pająka który łaził u mnie po ścianie, troszkę podmalowane w PSie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Nick --> Nazwisko Avatar --> Logo firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 nick SWRSC pochodzi od ksywki Świerszczu > SW ie RS z C zu, a avatar (wczesniej był po prostu świerszcz) łyknąłem z animatrixa, bo lubie obrazki anime/manga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 na poczatku mialem thunder, ale grajac w klanie w Rune przemianowano mnie na thud i tak zostalo, bo tak jestem rozpoznawalny w grze :], (na forum moja pierwsza ksywa to mikeb, ale zmienilem bo byla do bani) avatarek to postac jaka gram w Rune Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 nick to skomplikowane polaczenie mojego nazwiska i ojca mojego ulubionego superbohatera z anime:) ...pierwszy aviator to byl Tetsu z mangi Akira a ten to przerobiona tapetka z filmu TGND:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 nick -> duzo grania kiedys w cs`a, gdzie na widok Super oka wszyscy uciekali z serwa bo zyc nie dawalem -> avaterek to ja :D w przebraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 O avatarze już wcześniej pisałem a jeśli chodzi o nick...to długa historia. Po pierwsze to powinien on brzmieć CzAki ale ktoś mi już zajoł taką ksywe to musiałem "i" zmienić na "1". A skąd sie to wzieło to nie wiem ale nosze ją już jak drugie imie od okło 5-6 lat (nawet nauczyciele w szkole czasem tak na mnie mówili:P). To chyba z tego Filmu "laleczka Chucky", albo od nazwiska (ale jakim cudem to od nazwiska...to ja nie wiem, bo nazwisko to ja mam troche takie inne niż nick) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Czakiński. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Bul, bul bul - zaraz mi rybka wypadnie z - ups! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 a co do nicka - było kiedyś takie cuś jak "The jetsons" - był tam taki mały łysy koleś - tak wyglądam :D - ale w sumie też od nazwiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi