pobierzmp3 Napisano 17 Wrzesień 2018 Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Adwokat diabła! Polecam wszystkim! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hehki45 Napisano 27 Wrzesień 2018 Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Bardzo spodobał mi się serial Antytopowy na Netflixe. __ https://smileline.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 6 Październik 2018 Share Napisano 6 Październik 2018 Predator - nie spodziewalem sie ze film bedzie tak jajcarski, dobrze sie w kinie bawilem pomimo mnostwa glupot i nielogicznosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Październik 2018 Share Napisano 6 Październik 2018 Berek - dobre Ocenas 8 - nuda xD ale w sumie sluchalem bardziej na sluchawkach niz ogladalem. Malozaskakujacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Październik 2018 Share Napisano 19 Październik 2018 Najnowszy predator - trzyma poziom, dobrze dopracowany i szczególnie doceniam go za doświetlenie i wyrazistość każdego kadru. Dotąd zwykle sceny walk w lesie, w nocy, były rozmazane, niewyraźne i bardziej sugestywne, niż czytelne. Tym razem każdy kadr jest jak żyletka. Daleko temu do arcydzieła, ale w swojej klasie jest bardzo przyzwoicie zrobiony. Niemniej jednak po wyjściu z kina wystarczy reset RAM-u w głowie, bo zaśmiecać tym dysku nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulewan Napisano 26 Październik 2018 Share Napisano 26 Październik 2018 tokyo drift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polxx Napisano 27 Listopad 2018 Share Napisano 27 Listopad 2018 ballad of buster scruggs...nie szaleje za bracmi cohen ale ten film mogę ogladac w kolko:) genialne zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 29 Listopad 2018 Share Napisano 29 Listopad 2018 (edytowane) Venom. Najpierw, gdy zobaczyłem plakat, to zajarałem się jak stos suchych liści. Potem zobaczyłem trailer i na ten stos ktoś nieźle nasikał. Teraz zobaczyłem film i siki podeschły, ale pierwotnego ognia już nie wzbudziłem. Nie chcę rzucać spoilerami, toteż powiem tylko to, co i tak już zdradził trailer: Venom nie przejdzie na Brocka w katedrze, po opuszczeniu Parkera na dzwonnicy, jak to było w historii oryginalnej. To zupełnie nowa fabuła, nie mająca nic wspólnego z wątkiem Spider-mana, osobny cykl wręcz. Dlatego też to nie Parker będzie kolejnym przeciwnikiem Venoma w planowanym sequelu, ale kto nim będzie - nie zdradzę. Musicie wytrzymać z tym do filmiku po napisach. :) Aquaman: Wooow, teraz to Marvel będzie musiał ostro nadgonić produkcje DC. Epickie - to mało powiedziane. Dobra fabuła, tempo, świetny Jason Momoa... Moim zdaniem:- must see. Edytowane 19 Grudzień 2018 przez Shogun 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojdawi Napisano 31 Grudzień 2018 Share Napisano 31 Grudzień 2018 ostatnio oglądałem z siostrzenicą kronike świąteczną na netflixie :D Młoda była przeszczęśliwa a i mi się spodobało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 31 Grudzień 2018 Share Napisano 31 Grudzień 2018 (edytowane) Venom. Najpierw, gdy zobaczyłem plakat, to zajarałem się jak stos suchych liści. Potem zobaczyłem trailer i na ten stos ktoś nieźle nasikał. Teraz zobaczyłem film i siki podeschły, ale pierwotnego ognia już nie wzbudziłem. Nie chcę rzucać spoilerami, toteż powiem tylko to, co i tak już zdradził trailer: Venom nie przejdzie na Brocka w katedrze, po opuszczeniu Parkera na dzwonnicy, jak to było w historii oryginalnej. To zupełnie nowa fabuła, nie mająca nic wspólnego z wątkiem Spider-mana, osobny cykl wręcz. Dlatego też to nie Parker będzie kolejnym przeciwnikiem Venoma w planowanym sequelu, ale kto nim będzie - nie zdradzę. Musicie wytrzymać z tym do filmiku po napisach. :) Aquaman: Wooow, teraz to Marvel będzie musiał ostro nadgonić produkcje DC. Epickie - to mało powiedziane. Dobra fabuła, tempo, świetny Jason Momoa... Moim zdaniem:- must see. przy okazji Eddie Brock nie jest socjopatą jak w komiksach, jak dla mnie jedyne plusy w tym filmie to wygląd venoma i walki 3/10 Tom Hardy pasował jak ulał do Eddiego Brocka ale niestety kazali mu zagrać postać która mocno odbiega od komikowego pierwowzoru( w komiksach nie był miekką pipką i loserem) Ta niskobudżetówka lepsza Edytowane 31 Grudzień 2018 przez tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 1 Styczeń 2019 Share Napisano 1 Styczeń 2019 Nowe Interaktywne Czarne Lustro. Bardzo zabawne, cos nowego w kwestii oglądania filmow. Nie wiesz kiedy będzie koniec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozmate Napisano 3 Styczeń 2019 Share Napisano 3 Styczeń 2019 i jak ta interaktywność fajnie im to wyszło? :D miałem dziś wieczorem do tego usiąść i się ciągle waham czy to nie będzie nie wypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 3 Styczeń 2019 Share Napisano 3 Styczeń 2019 Mnie osobiście nowe Czarne lustro nie zachwyciło. Wynudziłem się na nim jak diabli. Mocno psychologiczny, ale dziwny. Z reguły nie stronię od psychologicznych filmów, ale ten mi nie podszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polxx Napisano 4 Styczeń 2019 Share Napisano 4 Styczeń 2019 ciekawy eksperyment, cos nowego...ale mnie tez nie zachwycił...generalnie nie sądzę żeby taki format się przyjął, nawet niezależnie od scenariusza nie po to oglądam filmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 13 Styczeń 2019 Share Napisano 13 Styczeń 2019 (edytowane) Źle się dzieje w El Royale - film.... dziwny. Akcja dzieje się w jednym hotelu i jest w sumie niewielu aktorów. Bardzo plastyczny, artystyczny obraz. Początkowo niby nijaki. Ale z czasem fabuła coraz bardziej misternie się przeplata i zagęszcza, a film robi się coraz mocniejszy. Gdzieś czytałem opinię, że film jest zrobiony w stylu Tarantino. I faktycznie coś w tym jest. Dla mnie film rewelacyjny (chociaż za Tarantino akurat nie przepadam ) Polecam. https://www.filmweb.pl/film/Źle+się+dzieje+w+El+Royale-2018-795520 Edytowane 14 Styczeń 2019 przez Ajgor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxaxa Napisano 14 Styczeń 2019 Share Napisano 14 Styczeń 2019 (edytowane) A D The Bible Continues - - oglądam ostatnio i może nie jest to 1:1 z Biblią, ale rzuca ciekawe nowe światło na zmagania Chrześcijan tamtych czasów z Rzymem. Mnie szczególnie podoba się przedstawienie postaci Św. Pawła. Jego przemiana, która dzieje się na przestrzeni kilku odcinków - mistrzostwo! -------------------- jak zacząć Edytowane 15 Styczeń 2019 przez maxaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 17 Luty 2019 Share Napisano 17 Luty 2019 (edytowane) Kwiat pustyni - film już niemłody, bo z 2009 roku. Biograficzny. Historia życia supermodelki Waris Dirie oparta na faktach. Bardzo mocna, bardzo wstrząsająca. Jej życie to jeden ciąg tragedii i nieszczęść. Oglądałem wczoraj, a jeszcze dziś mi się ręce trzęsą z nerwów. Jeśli lubisz filmy rozrywkowe, efekciarskie z pościgami i strzelaninami, to nie jest film dla ciebie. Ale jeśli lubisz mocne kino o wstrząsających faktach, musisz to obejrzeć. Bez względu na płeć. Generalnie film jest nie tylko o modelce. Ale też o jednym z najbardziej barbarzyńskich zwyczajów na świecie. Edytowane 17 Luty 2019 przez Ajgor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aerosik Napisano 15 Marzec 2019 Share Napisano 15 Marzec 2019 Green Book - nadrobiłem nieco propozycje "Oskarowe". Świetne role dwóch głównych bohaterów. Must watch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Marzec 2019 Share Napisano 15 Marzec 2019 Podobno Disney kupuje bilety na Cpt.Marvel, można się zapytać czy nie odstąpią, bo i tak nikt się nie pojawia na seansie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 16 Marzec 2019 Share Napisano 16 Marzec 2019 Love Death and Robots (2019) - Kurde myślałem, że jak wejdę na forum to zobaczę dyskusję na 100 stron o antologii Netflixa a tu coś cicho :P Anyway, chciałem tylko pogratulować wszystkim zaangażowanym w projekt. Kawał dobrej roboty! Dla mnie oglądanie tego to było jak boże narodzenie w marcu ;) Kilka z tych shortów było tak wypasionych, że głowa mała (zaliczam do nich też ten o Platige'a). 10/10 za całość i mam nadzieję, że Netflix będzie kontynuował ten projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 16 Marzec 2019 Share Napisano 16 Marzec 2019 Odrwacałem głowe jak gościowa łamała sobie ręke. Jeszce całości nie oglądałem. Niektórych fotoreal twarzy miażdzył! Poprostu next level. Nic tylko sie pakować i iść pracować do biedronki xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 17 Marzec 2019 Share Napisano 17 Marzec 2019 Faktycznie, fajnie całościowo wyszło. W końcu coś dobrego od Netflixa. Dziś przysiadłem i za jednym razem obejrzałem całość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Marzec 2019 Share Napisano 21 Marzec 2019 który z nich jest robiony przez platige - na ich stronie nie znalazłem - albo nie potrafiłem - konkretnej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Marzec 2019 Share Napisano 21 Marzec 2019 Olaf - "Fish Night" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marikawrika Napisano 3 Kwiecień 2019 Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Narodziny Gwiazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogukrach Napisano 4 Kwiecień 2019 Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Captain Marvel, ogólnie jak na Marvela to widywałem ich lepsze produkcje jednak nie ma biedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarobolsza Napisano 4 Kwiecień 2019 Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Niezniszczalni po raz 20, świetny film, polecam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 30 Lipiec 2019 Share Napisano 30 Lipiec 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Lipiec 2019 Share Napisano 30 Lipiec 2019 Czas wskrzesić jeden z popularniejszych niegdyś wątków. Król Lew (2019) Byłem z córką, animacja, nie wiem czy coś lepszego pod kątek realizmu, jakości wyszło. Robi wrażenie. Sam film - bardzo OK. Ale takie 7/10. Ciężko mi było przyzwyczaić się momentami do tego realizmu i dubbingu. Po prostu niektóre dialogi wyglądały bardzo dziwnie. Jeszcze nie jestem w stanie się wypowiedzieć czy jestem fanem tego ruchu Disney'a apropo rezygnacji z animacji na rzecz tego typu filmów. Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Lipiec 2019 Share Napisano 30 Lipiec 2019 54 minuty temu, adek napisał: Czas wskrzesić jeden z popularniejszych niegdyś wątków. Król Lew (2019) Byłem z córką, animacja, nie wiem czy coś lepszego pod kątek realizmu, jakości wyszło. Robi wrażenie. Sam film - bardzo OK. Ale takie 7/10. Ciężko mi było przyzwyczaić się momentami do tego realizmu i dubbingu. Po prostu niektóre dialogi wyglądały bardzo dziwnie. Jeszcze nie jestem w stanie się wypowiedzieć czy jestem fanem tego ruchu Disney'a apropo rezygnacji z animacji na rzecz tego typu filmów. Zobaczymy. No slyszalem rozne opinie 🙂 w sensie ze przez brak stylizacji i stylizowanej animacji nie czuc charakteru i emocji postaci. Ja ostanio bylem na nowym spidermanie i spoko 🙂 ciut gorszy w moim odczuciu niz jedynka, ale nadal trzyma poziom 🙂 wiec propsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 31 Lipiec 2019 Share Napisano 31 Lipiec 2019 16 godzin temu, adek napisał: Czas wskrzesić jeden z popularniejszych niegdyś wątków. Król Lew (2019) Byłem z córką, animacja, nie wiem czy coś lepszego pod kątek realizmu, jakości wyszło. Robi wrażenie. Nie wiem, czy oglądałeś trzy ostatnie części Planety małp (Geneza, Ewolucja i Wojna)? Robione podobnie. Początkowo nie mogłem się przyzwyczaić do tego widoku, ale później uznałem, że są świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polxx Napisano 14 Sierpień 2019 Share Napisano 14 Sierpień 2019 narodziny gwiazdy dobry godzilla-king bla blabla polowę oglądnąłem , okrutnie slaby:) nawet gorzej niż ostatni king kong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Sierpień 2019 Share Napisano 22 Sierpień 2019 To i ja dorzucę. Godzilla - Król Potworów. Dla mnie sztos. Ale ja jestem fanem, więc pewnie jestem mało obiektywny. Ogromny ukłon w stronę fanów. Zrobione z dużym szacunkiem do oryginału. Epickość przez duże E, czuć skalę i jeśli ktoś lubi walczące ze sobą potwory, to jest to właściwy film. 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Sierpień 2019 Share Napisano 23 Sierpień 2019 No i jezeli chodzi o seriale Mindhunter ssezon 2 - zloto, zloto, zloto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 25 Sierpień 2019 Share Napisano 25 Sierpień 2019 (edytowane) Jak nas widzą - mini serial, dobry. Edytowane 25 Sierpień 2019 przez makak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Wrzesień 2019 Share Napisano 27 Wrzesień 2019 nie wiem, ale to chyba bedzie jakies zloto 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 27 Wrzesień 2019 Share Napisano 27 Wrzesień 2019 9 godzin temu, KLICEK napisał: nie wiem, ale to chyba bedzie jakies zloto 😄 Ponoć to jest pierwszy Jocker, którego da się porównać do tego wykreowanego przez Heatha Ledgera. A gdzieś czytałem nawet opinię, że jest lepszy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Październik 2019 Share Napisano 7 Październik 2019 i bylem na Jokerze, nie zawiodl 😄 naprawde dobry film, bardzo polecam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Październik 2019 Share Napisano 22 Październik 2019 elegancko, w tym roku zostane w domu 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 22 Październik 2019 Share Napisano 22 Październik 2019 Godzinę temu, KLICEK napisał: elegancko, w tym roku zostane w domu 😄 W sensie, że trailer zawiódł Twoje oczekiwania? Ja chyba nie mam zbyt dużych wymagań, bo jak do tej pory każde nowe Star Wars, które wyszło - konsumuję z przyjemnością i także na te się chętnie wybiorę i kupię płytę do kolekcji. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Październik 2019 Share Napisano 22 Październik 2019 Zaraz premiera, a oni jeszcze kręcą... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 22 Październik 2019 Share Napisano 22 Październik 2019 jak poprzednią część dało się kolesiowi który nakrecil tylko serial... to tak potem jest.. żeby uratować ten film to będzie wyczyn teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Październik 2019 Share Napisano 22 Październik 2019 (edytowane) Edytowane 22 Październik 2019 przez Destroyer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 31 Październik 2019 Share Napisano 31 Październik 2019 Może nie będzie tak źle. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Październik 2019 Share Napisano 31 Październik 2019 jest dobrze 😄 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 31 Październik 2019 Share Napisano 31 Październik 2019 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 31 Październik 2019 Share Napisano 31 Październik 2019 (edytowane) Te zbroje (1:15) powinni wyprasować po transporcie na plan zdjęciowy. Troszke za bardzo się pofaldowaly w praniu. Edytowane 31 Październik 2019 przez Traitor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Listopad 2019 Share Napisano 1 Listopad 2019 No nie wiem, mnie zupełnie ten trailer nie porwał, ani to wiedźmińskie ani to słowiańskie i żadnych emocji we mnie nie wzbudziło. Pewnie kiedyś obejrzę ale czekał z zapartym tchem na premierę nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Listopad 2019 Share Napisano 1 Listopad 2019 no nawet nie obejrzałem trailera do końca taki słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Listopad 2019 Share Napisano 1 Listopad 2019 ej no nie jest tak zle 😄 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi