piotrek Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Dużo miejsca zajmuje ten cały headline na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 Powalcze jeszcze, tlyko nie wiem czy dzisiaj, bede chciał menu forum na pasek przeniesc, troche sie to zmniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Fajnie, że stronka działa na AJAXIE. Sprzydało by się jeszcze zmienić szatę graficzną forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Piękna robota, zaskoczyliście mnie tak jak 20 cm śniegu w środku marca ( w drugiej połowie ) ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ossa201 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Świetne, naprawdę dobrze to wygląda. Światowo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 Domyślny styl forum się zmieni. Dla wszystkich, którzy się przyzwyczaili do starego jest on do wyboru jako "Old style". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Bardzo ładnie. Czuć teraz bardziej światowo/evermotionowo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Heh, wchodzę i myślę wtf :) Pierwsze skojarzenia cos jak cgtalk z everkami + stare max3d. Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlooX Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 ano ładne ładne :) podoba sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Nie no wywalcie ten gradient z forum, przesadzacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 wow gratulacje strona wygląda naprawdę świetnie a i forum bardzo ładnie odświeżone. kupa dobrej roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Nie no wywalcie ten gradient z forum, przesadzacie... Jaki gradient? Ten gradient przy postach jest od pół roku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lashco Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 o kuuuuuurwwww swiateczne porzadkki jak sie przyzwyczaje to pewnie mi sie spodoba o popoludniu mialem zonka co ze stronką hehe wielkie joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 Na ten moment przywróciłem domyślne kolory starego forum. Postaramy się coś zaproponować nowego, ale to potrwa chwile. W stylach jest do wyboru "max3d2008 beta" ale tak naprwade nie nadaje sie jeszcze do uzytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 No właśnie mam ten styl załączony i nie jest rewelacyjnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Zasłużone GRATULACJE dla Adka i Leandera, kawał dobrej roboty. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Jaki gradient? Ten gradient przy postach jest od pół roku :) Nie ten, przez chwile był w tle forum , przez całą strone taki gradient , i się przestraszyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 na Tle Forum powinno być tło z głównej strony, będzie ładnie się komponowało. Tym bardziej że forum ma ten sam width co Stron Główna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Łoo nieźle panowie :D jestem w szoku w miłym szoku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 I jest super! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sic Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 gratuluje sprawnego przejścia i pozytywnych przemian na stronie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Ojeju piękne :D Pierwsze zdziwko co to za strona ;D Teraz wygląda tak PRO ;D Tak z ciekawości, macie jakiś obrazek z pierwszej wersji? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eustach Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 piękna :) brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Bardzo pozytywne zmiany :) Jeno odrobinę ta biała kolumna po prawej daje po mych zmęczonych oczach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 Fixed: Bug z dodawniem komentarzy i później przeglądaniem stron tego wątku na forum. Poprawiono :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Jestem ciekaw czemu robi sie jakis blad na forum w dziale 2d(nie wiem czy w innych tez), ze kiedy klikam na przejscie do ostatniego postu w temacie(nie ostatnia strone) to mnie przekierowuje tutaj ( czyli "Max3D.pl Forum > Dyskusje > Mam newsa ..." ) .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 o boże!! ten nowy layout jest .... cieżki! da rady wprowadzic stary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 oho, pozytywne wrecz wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 szkoda ze usuneliscie poprzednie aktualnosci tło za bardzo wyrazne, zrobil bym bardziej czarne ale ogolnie duzo na + gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 selfu: masz racje. MOj blad. Tak to jest robic cos na szybko. Troche namieszalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 szkoda ze usuneliscie poprzednie aktualnosci tło za bardzo wyrazne, zrobil bym bardziej czarne ale ogolnie duzo na + gratuluje A to troche taki ukryty ficzer ;) Z googla dalej je widac i stare newsy są tutaj: http://www.max3d.pl/archive-old-news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooo Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 łoo! hooho :) Wypluj starego max'a bestio! A poważnie, max3d.pl wizualnie podskoczył mocno do góry, podoba mi się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 WoW! [co wiecej...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 hehehehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shergar Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Graficznie super, faktycznie mocna zmiana na lepsze bo już na starym layu pajęczyny było widać ;) Ale merytorycznie to nie do końca. Akurat odpaliłem sobie newsa z Omenem, ale jak czytałem to troszkę mało poważnie jest udostępniać niepoprawiony text na 1 stronę. Chodzi mi tylko o redakcję stylistyczną i gramatyczną wywiadu. Widać, ze to wklejony text na żywca z wywiadu [proszę nie piszcie, że był robiony przez gg xD ]. Tylko to jakoś tak razi w oczy. Reszta bez skazy i zmazy ;] Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Przyznaje, zmiana na duzy plus; max3d.pl zyskal bardziej profesjonalny wyglad (jak zagraniczne serwisy). Podniecac mozna sie wieloma elementami, dlatego skupie sie na tym co mozna byloby poprawic. Jak ktos wspomnial, slabo widoczne sa odnosniki do Silver Gallery i Gold Gallery pod menu (jak rowniez "Forum: Ostatnie Posty" itd.). Mozna je odrobine rozjasnic. Reklamy google na samej gorze troche irytuja. Mocny bialy kolor tla pod newsami odwraca uwage od pozostalej czesci serwisu i troche razi po oczach. Na pierwszy rzut oka przy tej ciemnej tonacji strony mozna odebrac to jako jakies reklamy. Wydaje mi sie, iz mozna nieco przyciemnic ta biel. Tzn nadac jej bardzo lekki odcien jakiegos koloru, tak aby wciaz tworzyla duzy kontrast i oddzielala sie od reszty strony, ale nie az tak "rażąco". Pod artykulami na stronie glownej mozna utworzyc jeszcze jakies odnosniki, aby zapelnic calosc. Tak czy siak, obecna szata znacznie lepiej mi podchodzi niz poprzednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 No, ładnie pięknie i w oóle:) Jak zobaczyłem to jakoś od razu z CGSociety mi się skojarzyło. Wygąda tak... zachodnio hehe. Tak, żeby się na siłę doczepić:D - trochę drażni okienko wyszukiwarki (przynajmniej na domyślnej skórce forum) wszystko ciemne, jedynie pomarańczowy kolor na górze a tu nagle mocno wybijający się biały element - a może by dać jakiś szary? Edit: właściwie trochę się powtórzyłem, ale sory - PLS w tym samym momencie posta napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapson Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Przejrzyście i stylowo. Nawigacja po stronie jest łatwiejsza, wszystko wydaje się być na wyciągniecie reki. Brawo dla osób tworzących nowy Design. P.s. Jeśli chodzi o kolorystykę strony to moje pierwsze skojarzenie to ?Zune Theme? dla Windows XP albo Firefoxa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Nie mogę wstrzymać tego kontrastu na głównej stronie pomiędzy lewą i prawą stroną... Tło newsów powinno być szare, wszystko jest dość dobrze skontrastowane a to tak po oczach wali ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 OOOOO jaka mila niespodzianka! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 P.s. Jeśli chodzi o kolorystykę strony to moje pierwsze skojarzenie to ?Zune Theme? dla Windows XP albo Firefoxa ;-) Masz racje: Pasuje jak Ulał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonChiffon Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Jestem bardzo mile zaskoczony. :) Trochę razi po oczach strona główna, ale to dlatego, że już noc jest... Wszysto profesjonalnie wykonane! Gratuluję i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 No no no.... Za pierwszym spojrzeniem myslałem że link pomyliłem xD Gratulki dla ekipy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Heh,powiem szczerze że wolałbym starego poczciwego maxa :)był dla mnie bardziej przejrzysty, będzie trzeba sie przyzwyczaić :d jeśli chodzi o forum to u mnie to będzie Greasemonkey + removeContent('brand'); i removeContent('login_bar'); Scrypt już został wrzucony na http://userscripts.org jeśli ktoś chce skorzystać Pozdr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Całkiem cool ... Trochę jeszcze się do układu nie mogę przekonać, ale wygląda zdecydowanie bardziej 2.0 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Bardzo ładnie! ale mój nick nie jest wyświetlony prawidłowo zamiast Ś jest jakiś znaczek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Jak dla mnie nowa szata jest bardzo PRO. Świetna robota chłopaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Peter_ Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Ave! Teraz to mnie zmiażdżyło...wygląda SUPER! Salut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 kurde mam wina xp 64 i ten temat mi sie nie chce zainsalować, wyskakuje kominikat że musze mieć SP2 a ja przecie go mam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi