panRebonka Napisano 7 Marzec 2013 Napisano 7 Marzec 2013 Jak się robi takie brasze? Wygląda to prawie jak malarstwo. Na płótnie, farbami, wyglądałoby to dopiero kozacko.
asdaq Napisano 7 Marzec 2013 Napisano 7 Marzec 2013 Opad szczęki. Od 1. do ostatniej strony. Dobrze, że są tacy jak Ty.
ewichan Napisano 7 Marzec 2013 Napisano 7 Marzec 2013 Specyficzne to Twoje malarstwo. Dawno takich artów nie widziałam, szacun
mysz Napisano 28 Marzec 2013 Autor Napisano 28 Marzec 2013 @panRebonka: ja bym obstawiał ArtRage'a ;) to akurat photoshop, custom brush + zabawa z reliefem dzięki wszystkim za miłe słówka! a teraz 1 layer + parę porannnych kaw. znudziło się za szybko jak zwykle ale chciałbym wierzyć, że jeszcze do tego przysiądę ->
saharaam Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 Nie no, dupe urywa :D Widac, ze wiesz juz jak dobierac kolory, ale cwiczen nigdy nie zabraknie
kamesanin Napisano 30 Marzec 2013 Napisano 30 Marzec 2013 mysza no zawieszenie to ta tenisistka ma obłędne ;]
mysz Napisano 3 Maj 2013 Autor Napisano 3 Maj 2013 ; D ilustracja 'testowa' do karcianki czy planszówki, nie jestem pewien w sumie, tak czy siak odrzucona \o/ ;d
badassky Napisano 3 Maj 2013 Napisano 3 Maj 2013 Fajne, bardzo mi się podoba. Koncept postaci jest fajny. Jedyna rzecz, która trochę mi nie pasuje to ten bardzo jasny dym na pierwszym planie. Trochę się dziwię art directorowi.
KaliditusZaliditey Napisano 3 Maj 2013 Napisano 3 Maj 2013 IMO poszalałeś i zapomniałeś o celu tej robótki, czyli jeśli to karcianka to pewnie musi być w miniaturce czytelna do bólu. Wypowiadam się chociaż, żadnej karcianki nie robiłem, ale nie raz mnie poniosło i z fajnych robót nici :(
mysz Napisano 13 Maj 2013 Autor Napisano 13 Maj 2013 akurat chodziło o to, że styl nie podpasował do klimatu ;d a tu taki eksperyment dłubany od czasu do czasu coby nie zwariować. więcej tu było klikania myszką niż tabletowania - ostatnio coraz bardziej mi coś takiego podchodzi. jak zwykle przedwcześnie zakończone i wrzucone ;d
panRebonka Napisano 15 Maj 2013 Napisano 15 Maj 2013 Ilustracja o karcianki bardzo spoko, przypomina mi trochę Bisleya. Gra z taką grafiką byłaby na pewno bardzo fajna. Ludzie (czy może zleceniodawcy) wolą chyba jednak rzeczy bardziej "cacane". Ostatni obrazek w ogóle mi się niestety nie podoba, kojarzy mi się z deviantartem i zabawą początkującego w Photoshopie. Pewnie z takim stylem jak twój trudno zaistnieć komercyjnie, ale mimo wszystko szkoda byłoby go kasować z prac.
mysz Napisano 7 Czerwiec 2013 Autor Napisano 7 Czerwiec 2013 z każdym stylem można zaistnieć komercyjnie - jednym jest łatwiej, innym trochę trudniej ;d ale nic nie jest niemożliwe kek
Urbanboogie Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 Mną jak zwykle ten styl i kolory zamiatają!
mysz Napisano 17 Czerwiec 2013 Autor Napisano 17 Czerwiec 2013 taką zabawę sobie wymyśliłem dla odprężenia: http://facity.com/ -> 2-3 twarze -> każda po maksymalnie 10 min -> wszystko na jednym obrazku -> realistycznie w miarę ;d wyszło nudne jak flaki z olejem więc przysiadłem jeszcze parę minut i pokiereszowałem to po swojemu
mallow Napisano 17 Czerwiec 2013 Napisano 17 Czerwiec 2013 Świetna teczka. Prace bardzo różne i na różnym poziomie, ale niektóre są wręcz genialne. Trochę się zgodzę z wcześniejszymi komentarzami, że nie powinieneś się ograniczać do digitalu. Wiele Twoich obrazów by wyglądało jeszcze lepiej na płótnie. Rób oczywiście co uważasz za słuszne, ale ja bym bardzo chętnie obejrzał takie obrazy w jakiejś galerii sztuki.
mysz Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Napisano 21 Sierpień 2013 prawie dwa miechy absencji a i niebardzo mam co zaserwować : 2 podciągnięte speedy z tsp + bupr napaćkany myszką
mysz Napisano 29 Sierpień 2013 Autor Napisano 29 Sierpień 2013 ha, ano rzeczywiscie. szkoda, że pewnie jakbym chciał rzeczywiście narysować bowiego to wyszłoby niewiadomoco ;D zarzucam starociem bo nie mam czasu nic nowego fajnego skończyć. miała to być okładka do jednej sprośnej piosenki ale.. nie jest ;D
Whynot Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 Tak patrzę i patrzę , codziennie po parę stron Twoich prac, często powtarzając te które już mnóstwo razy widziałem i z dnia na dzień coraz bardziej wgniatało mnie w fotel z miną " ułoooo... ;O ". Jestem początkujący w didżitalowych pajntingach, za to tradycyjnym ciapaniem farbą już dłużej się bawię i po oglądaniu takiej masy zarąbistości miliony pomysłów pchają się do głowy, lecz gorzej z ich przełożeniem na kartkę/ekran..No nic , będę dalej spoglądał tutaj motywując się do dalszych swoich działań ;) A tak ogółem : po prostu PRO i trzymaj tak dalej , bo się bardzo przyjemnie ogląda! ;D
mysz Napisano 26 Wrzesień 2013 Autor Napisano 26 Wrzesień 2013 w wolnym czasie od czasu do czasu cośtam, jeszcze do tego wrócem kiedyś
mysz Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Napisano 5 Grudzień 2013 The demon of the waterless desert, the killer-demon
emenems Napisano 22 Grudzień 2013 Napisano 22 Grudzień 2013 heh, bober mnie rozwalił... :P swietne pracki
mysz Napisano 26 Marzec 2014 Autor Napisano 26 Marzec 2014 (edytowane) wip b4 sl33p -I- -II- Edytowane 4 Kwiecień 2014 przez mysz
Mruk Napisano 5 Kwiecień 2014 Napisano 5 Kwiecień 2014 Fajnie to wychodzi. Trochę mi się kojarzy z Bisleyem.
Tomasz G Napisano 5 Kwiecień 2014 Napisano 5 Kwiecień 2014 Faktycznie, ma to swój klimat. Bardziej mi się podobają twoje prace gdy jeszcze nie wchodzisz w detal, tylko działasz duzymi pedzlami. Widać to na postaci z deskorolką. Takie jest moje zdanie. Jakieś zombiaki powinieneś namalować:D. Pozdrawiam
Mruk Napisano 9 Maj 2014 Napisano 9 Maj 2014 Ostatni świetny! Te "twarze" celowo wyglądają jak dziury w obrazie?
mysz Napisano 11 Maj 2014 Autor Napisano 11 Maj 2014 dzięx. od nich się zaczęło, więc chyba mogę powiedzieć, ze tak z wczoraj i jeszcze taki jeden zapomniany
Rotcore Napisano 11 Maj 2014 Napisano 11 Maj 2014 plastycznie jesteś przekozak, myślę że niejeden by się nabrał gdybyś zrobił wystawę wydruków na płótnie na przykład... awesome!
mysz Napisano 26 Maj 2014 Autor Napisano 26 Maj 2014 heh ale coz z tego ze by sie nabral. czesciej ludzie sa raczej rozczarowani jak sie dowiaduja ze to digital, tak mi sie zdaje a tutaj takie coś tyrką namyszane:
Piret Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Wyjątkowa krecha nie do podrobienia. Szacun za warsztat i pomysły. Pozdrawiam i piąteczka ode mnie.
Rekomendowane odpowiedzi