chveti Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 wykolejeniec. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Panie? a czemu kółka się nie kręcą... :P P.s. Dobrze że ciebie omijał rowerzysta, :D bo ten drugi nie miał tyle szczęścia... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Santi> czyżby to była przeprowadzka z So..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santi_Animator Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 A bo ja wiem :P Spotkanie z busem chyba nie byłoby zbytnio bolesne :D Model fotela nie jest jeszcze zriggowany, więc się nie kręcą :D M@ti - przeprowadzka była przyjemna :P Szczególnie z poczuciem humoru animatorów :D tylko teraz ten pokoik bez okien i klamek trzeba ożywić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 A bo ja wiem :P Spotkanie z busem chyba nie byłoby zbytnio bolesne :D zapytaj Seby :P Model fotela nie jest jeszcze zriggowany, więc się nie kręcą :D czekam na ten moment... ;P M@ti - przeprowadzka była przyjemna :P Szczególnie z poczuciem humoru animatorów :D tylko teraz ten pokoik bez okien i klamek trzeba ożywić :D motyw z Kaśką i Pawłem bezcenny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santi_Animator Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 motyw z Kaśką i Pawłem bezcenny:D Nie no, bez dwóch zdań :D Wyszło lepiej niż scena filmowa :D W końcu najlepsze są motywy z życia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 :D Zacieszyk przy nfs :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Stary, ja już jestem na 4 poziomie, jeżdżę Pagani Zondą R i nie ma na mnie mocnych... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 a co to za giera bo nie kojarzę?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Noob Fart's Smell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 Nowe zajęcie zamiast max3d.pl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Październik 2009 Autor Share Napisano 11 Październik 2009 jeszcze kilka tygodni i będziesz mógł się schować za tą sztangą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 a co to za giera bo nie kojarzę?? :) NFS Shift :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 piksar: zupki chińskie w wiaderkach :p ;) A to ja jestem... (twarze zdeformowane - kompromis między ochroną tożsamości a niezbyt przyjemnym kadrowaniem... :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 piksar bierzesz 80kg na klatę? w serii? w takim razie mogę Ci co najwyżej wodę podawać bo się nie umywam ;p ale ja dopiero zaczynam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Co ty.. on tylko tak do zdjecia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 (edytowane) A to ja jestem... (twarze zdeformowane - kompromis między ochroną tożsamości a niezbyt przyjemnym kadrowaniem... :D) Ta Twarz w środku jest zdeformowana? Ciężko powiedzieć. (myślałem że masz 12lat :) Edytowane 13 Październik 2009 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 a na tym zdjeciu niby ile ma? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesol Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 piksar bierzesz 80kg na klatę? w serii? w takim razie mogę Ci co najwyżej wodę podawać bo się nie umywam ;p ale ja dopiero zaczynam ;p hehe jesli sie nie mysle to na sztandze jest 120kg, z jednej strony 2x25kg bo sa chyba czerwone i sztanga 20kg - meska :) ulalal 120 na skosie :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 a na tym zdjeciu niby ile ma? ;> Wygląda na minimum 35lat. ------------------ Zastanawia mnie tylko - czym Pixar podnosi tą sztangę na wysokości kolan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 piksar się opiera o ta duza sztangę a zapomniał schować do fotki tej niżej na której ćwiczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 hehe jesli sie nie mysle to na sztandze jest 120kg, z jednej strony 2x25kg bo sa chyba czerwone i sztanga 20kg - meska :) ulalal 120 na skosie :cool: no ja się opieralem kiedyś nawet o 180 kg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Wygląda na minimum 35lat. Ta Twarz w środku jest zdeformowana? Ciężko powiedzieć. (myślałem że masz 12lat :)) zapomniałem wyrazić się przystępniej - twarze koleżanek. Może i wyglądam na 12, może na 35 :p ogoliłem zarost na brodzie i policzkach, następnie założyłem czapkę, w tym jest szkopuł :D u made my day, dobra deformacja :) Zastanawia mnie tylko - czym Pixar podnosi tą sztangę na wysokości kolan... ciężarki od sztangi są ze styropianu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Październik 2009 Autor Share Napisano 14 Październik 2009 ogoliłem zarost na brodzie i policzkach ouo, 3 włoski to jeszcze nie zarost... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 (edytowane) ouo, 3 włoski to jeszcze nie zarost... na innych zdjęciach zarost, nieogolony mam wyraźnie widoczny :p na 1 cm2 przypada mi chyba 40 włosków :D (w sensie że z nim wyglądałem jak sędziwy dziadzio : p) sly śmiałem się ale jak się przyjrzałem dokładnie to ŻAL :D brwi mam jak dauna :) Koledzy, 10 grudnia będę miał 18.. Edytowane 14 Październik 2009 przez Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Łoniaki tez liczysz? hmm nie jestem pewien ale to sie chyba leczy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Łoniaki tez liczysz? hmm nie jestem pewien ale to sie chyba leczy:P Łoniaki się leczy? literówkę fajną masz :D:D:D dobra dosyć postowania na dzisiaj, dobranoc misiaki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Nowe zajęcie zamiast max3d.pl ;) Pixar czy to przypadkiem siłownia na Spiskiej? Ta za parkiem koło zajezdni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 omg, Piksar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Witam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 ja teraz w wersji "jestem hardkorem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Me and my machine... :D PT47, parowozownia w Kościerzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 z ciemnej strony ekranu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 tokyo hotel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 bardziej Bruno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 Wygląda jakby keraj robił tą fote :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 co to w tle !Ewert ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 tokyo hotel Tokyo hotel to się prawie zgadza. :D bardziej Bruno Bruno? Gorszyciel jakiego nie widziałem w życiu :p Wygląda jakby keraj robił tą fote :D Oj Nvidia ale się czepnąłeś, skąd można powiedzieć, dlaczego Keraj? Czy chodzi o zaszumienie, przejarzenia i lekki kicz na zdjęciu czy co? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 a jak się w ogóle na tej fotce uśmiechasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 loki- muzeum w Graz. Fajne nie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 a jak się w ogóle na tej fotce uśmiechasz! nie powiedziałem sobie "uśmiechnij się" ze względu na zaplanowany klimat zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Ofiar oświęcimskich 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Ładnie, widać miseczkę na biurku po lewej, a ogólnie co to ma być? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Ładnie, widać miseczkę na biurku po lewej, a ogólnie co to ma być? :D Dlaczego napisałeś akurat o miseczce? Pewnie mnie tu zaraz pojadą za chamstwo ale jak czytam twoje komentarze dunablaster to się za głowę łapię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 ale jak czytam twoje komentarze dunablaster to się za głowę łapię. nie tylko ty, nie tylko ty... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 ale jak czytam twoje komentarze dunablaster to się za głowę łapię. nie tylko ty, nie tylko ty... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 ale jak czytam twoje komentarze dunablaster to się za głowę łapię. nie tylko ty, nie tylko ty...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 nie tylko ty, nie tylko ty...:) nie tylko ty, nie tylko ty ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 fajna lokalizacja !Ewert na imprezy :) na czworakach do domu da się dojść z każdego ciekawego miejsca obok rynku :D a muzeum fajne faktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi