soshka.cg Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Hej Przyjaciele. Chcialem oglosic ze: Wlasnie zostalem TATUSIEM pieknej CORECZKI :) Jestem taki szczesliwy i dumny:) :) 1
pionix Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Gratulacja!!! Wrzuć jakieś foty. Ja zostałem ojcem 2 miesiące i 9 dni temu i nie ma miętkiej gry :D
Shogun 3D Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Gratki. Jakie nadaliście jej imię? Nie ma co, jak tylko odbiorę smyka z przedszkola, zakładam wątek "Nasze pociechy". :) Poza tym bądź co bądź połączenie życia rodzinnego i 3D bywa trudne, więc jak ktoś ma jakieś tips & tricks... :)
CzAk1 Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Gratulacje Teraz pozostaje życzyć powodzenia i wytrwałości. Przed Tobą trudne zadanie... Dlaczego nie wymodelowałeś chłopczyka? ;D Będzie nam rosło nowe pokolenie...
kliment woroszyłow Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 chcemy zobaczyć jak wyszło! w końcu renderowało sie 9 mcy! musi być mega wypasiona :) niemniej wrzuć , sprawdzimy a jak sie spodoba to nam sprzedaż ustawienia sceny i renderera :D
Shogun 3D Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 chcemy zobaczyć jak wyszło! w końcu renderowało sie 9 mcy! musi być mega wypasiona :) niemniej wrzuć , sprawdzimy a jak sie spodoba to nam sprzedaż ustawienia sceny i renderera :D Obawiam się, że nic to nie da, póki on ma monopol na renderer(kę). :D Poza tym w ustawianiu renderingów najwięcej frajdy przynosi właśnie ćwiczenie do upadłego.
peter_f Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 (edytowane) GRATY OGROMNE STARY :) Do zobaczyska za dwa lata :D ;) Edytowane 9 Wrzesień 2009 przez peter_f
pressenter Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Ja tam nie wiem kto komu zrobiłdzień ( ;) ), ale jakiś making of bez cenzury wskazany. ;) A poważnie to wielkie gratulacje. Oby tekstury były dobrze zmapowane. ;) Pozdrawiam Szymon
sly Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Gratulacje ! Making-of i Pokaż siatkę wygrywają. Jeśli pokażesz zdjęcie, to coś czuję że są szanse na Fronta. Przyłączam siędo pytania o Imię.
Eddy__ Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 gratulacje... ja mam następnego siostrzeńca od zeszłego tygodnia ;)
t0m3k Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 gratulacje! moja cora za 3tyg. skonczy 2 lata :) najlepsze jest kilka pierwszych dni jak sie jeszcze jest na adrenalinie po porodzie...
_michal Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Gratulacje :) Moja córka właśnie poszła do pierwszej klasy ;)
kliment woroszyłow Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 jak wszyscy to wszyscy dziadek tez.. moja córka kończy studia :D
Camel Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 (edytowane) to choć mały making off? :D padłem :) gratki, szoszka :)! btw, do tego jeszcze oświetlenie dochodzi.. Edytowane 9 Wrzesień 2009 przez Camel
Shogun 3D Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Soska, przygotuj sie na to, że jej pierwsze słowo to nie będzie "mama" lub "tata", tylko "efdsiefieńć"
Kedzior Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Gratulacje dla ojca córki i założyciela tematu i dla reszty ojców :) tylko prosze nie spamujcie już bo można popluć monitor :D
chveti Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 to choć mały making off? :D hihihi Gratki tato.
Marshall Napisano 10 Wrzesień 2009 Napisano 10 Wrzesień 2009 Soska, przygotuj sie na to, że jej pierwsze słowo to nie będzie "mama" lub "tata", tylko "efdsiefieńć" rotfl made my day :)
Knysha Napisano 10 Wrzesień 2009 Napisano 10 Wrzesień 2009 Gratulacje. Życzę dużo radości z pociechy :)
Rekomendowane odpowiedzi