Jump to content

Featured Replies

Hej Przyjaciele. Chcialem oglosic ze:

Wlasnie zostalem TATUSIEM pieknej CORECZKI :) Jestem taki szczesliwy i dumny:) :)

• Replies 31
  • Views 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Gratulacja!!! Wrzuć jakieś foty.

Ja zostałem ojcem 2 miesiące i 9 dni temu i nie ma miętkiej gry :D

gratulacje

Gratki. Jakie nadaliście jej imię?

Nie ma co, jak tylko odbiorę smyka z przedszkola, zakładam wątek "Nasze pociechy". :) Poza tym bądź co bądź połączenie życia rodzinnego i 3D bywa trudne, więc jak ktoś ma jakieś tips & tricks... :)

Gratulacje

Teraz pozostaje życzyć powodzenia i wytrwałości. Przed Tobą trudne zadanie...

Dlaczego nie wymodelowałeś chłopczyka? ;D

Będzie nam rosło nowe pokolenie...

chcemy zobaczyć jak wyszło! w końcu renderowało sie 9 mcy! musi być mega wypasiona :) niemniej wrzuć , sprawdzimy a jak sie spodoba to nam sprzedaż ustawienia sceny i renderera :D

chcemy zobaczyć jak wyszło! w końcu renderowało sie 9 mcy! musi być mega wypasiona :) niemniej wrzuć , sprawdzimy a jak sie spodoba to nam sprzedaż ustawienia sceny i renderera :D

Obawiam się, że nic to nie da, póki on ma monopol na renderer(kę). :D

Poza tym w ustawianiu renderingów najwięcej frajdy przynosi właśnie ćwiczenie do upadłego.

GRATY OGROMNE STARY :) Do zobaczyska za dwa lata :D ;)

Edited by peter_f

Ja tam nie wiem kto komu zrobiłdzień ( ;) ), ale jakiś making of bez cenzury wskazany. ;)

A poważnie to wielkie gratulacje. Oby tekstury były dobrze zmapowane. ;)

Pozdrawiam

Szymon

Gratulacje !

Making-of i Pokaż siatkę wygrywają.

Jeśli pokażesz zdjęcie, to coś czuję że są szanse na Fronta. Przyłączam siędo pytania o Imię.

gratulacje... ja mam następnego siostrzeńca od zeszłego tygodnia ;)

gratulacje!

moja cora za 3tyg. skonczy 2 lata :)

najlepsze jest kilka pierwszych dni jak sie jeszcze jest na adrenalinie po porodzie...

to choć mały making off? :D
padłem :)

gratki, szoszka :)!

btw, do tego jeszcze oświetlenie dochodzi..

Edited by Camel

Soska, przygotuj sie na to, że jej pierwsze słowo to nie będzie "mama" lub "tata", tylko "efdsiefieńć"

Gratulacje dla ojca córki i założyciela tematu i dla reszty ojców :) tylko prosze nie spamujcie już bo można popluć monitor :D

Soska, przygotuj sie na to, że jej pierwsze słowo to nie będzie "mama" lub "tata", tylko "efdsiefieńć"

rotfl

made my day :)