Levus Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 (edytowane) Hej ho! Chcę tę postać mieć już za sobą, więc wrzucam na pożarcie. Soft: zbrush, max (mental, scanline), photoshop (compositing, lekki paintover) pozdrawiam i miłego oglądania! a tu clay: Edytowane 20 Październik 2009 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 suuuper !! daje 5* swietna praca,troche za duzo zoltego jak dla mnie,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Bardzo ladnie, malowniczo wrecz, w czym renderowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Bardzo heja wyszło, mi co prawda bardziej podoba sie ten szczuro-wąż, szkoda ze go tak mało widać. Wiem ze teraz to juz tylko pierdzielenie z mojej strony bo pracka skończona, ale dałbym bardziej pochmurną pogodę, główne światło od tyłu a na froncie skrzynie jakąś coby jej zawartość oświetlała postacie....tak czy siak przyjemnie wyszło mozemy sie spodziewać jakiś wire albo cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Bardzo fajnie jest. Nad tłem można by jeszcze nieco popracować, choćby pomalować konkretniej. Poza tym, super obrazek :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Eee no Levus :) dales rade. Eden - wlasnie fajnie ze tak zolto.. z klimatem jest :) Szkoda tylko, ze liscie sie tak pozaginaly ze wygladaja na grube jak z plasteliny :) ale to drobiazg. Gratuluje fajnego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Super! Przzypomina mi jakiś film ale nie jestem w stanie teraz powiedzieć co dokładnie... ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 modeling pierwsza klasa. Profeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Witka :) Podoba mi się design, modelling, głowa całościowo i szczurostwór również całościowo. Co mi się nie podoba - ogólnie rendering, jest tak jakby sfotografowało się pacynkę na zbudowanej w studio makiecie (przeskalowane kamienie, mało urozmaicony grunt i plastelinowe liście palmy). Shadery ubioru wydają mi się zbyt połyskliwe, zupełnie jakby ktoś pomalował figurkę, nie natomiast jak rzeczywisty ciuch. Nie podszedł mi także wspomniany wcześniej ogólny żółty kolor, ale to rzecz gustu. Na ogół praca bardzo pozytywnie, uważam jednak że mogłeś dłużej posiedzieć nad wykończeniem całości. Pokażesz clay render? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 19 Październik 2009 Autor Share Napisano 19 Październik 2009 Dzięki, bardzo się cieszę, że się podoba:) Johny, render głównie z mentala, w passach, część scanlinem (atmosphere, zdeph), złożone i nieco podmalowane w shopie. JmTm00, siaty chyba nie ma sensu, żebym pokazywał bo jest strasznie gęsto, bez dbałości o topologie, wszystko to meshe highpoly wywalone bezpośrednio ze zbrusha, pojechane wcześniej decimation masterem. ArTooRo, no to jak tak to przygotuje wieczorem. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozpruwacz Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 wreszcie jakas ciekawa i orginalna praca, na fronta z tym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santi_Animator Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Gratulacje ukończenia. Już nie mogłem się doczekać szczerze mówiąc. Pracka iście wyborna ;p Szczur bardzo klimatyczny. Nice :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Gratki zio!! w koncu :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Graty Levus, ładna pracka, fajna atmosfera. Cos z z lewym butem wydaje się być nie halo, chyba nogawka niewchodzi do środka, wydaje się jakby but byl przed nogą. tak czy siak, elegancko, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturro Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 no ziom, jest klasa ale :) wyglada na to, ze tam swieci ostre slonce, natomiast cieni prawie wogole nie widac, moim zdaniem brakuje ostrzejszych cieni, no i nad shaderkami ubranek mogles jeszcze troche posiedziec (zamszo-skora jest swietna). Ale wiesz, to takie czepialstwo zazrdosnika :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEB Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Mniamniusnie :D ... klimat jak z Piaskowego Dziadka hehe. Cheers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 dużo dobre :D Kolo ma uśmiech jak Joker... ;) Włoski z deczka sztywne, jednak może była taka koncepcja... Front się należy jak nic. Jak się nazywa to coś na ręce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 masakra :D 5 * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Świetna pracka, bardzo charakterystyczna postać, poza i ekwipunek; na tle tak wspaniałego modelu (pomarudziłbym tylko nad spodniami podróżnika, które są dość dzwinie pomięte, ale to tylko marudzenie) troszeczkę gorzej wypada tło, a zwłaszcza podłoże, zdecydowanie za gładkie moim zdaniem. Niemniej jednak - 5* i życzenie szybkiej publikacji na froncie stronki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 To się nazywa dobra praca. Fantastyczne oświetlenie i tekstury . Zasłużone 5* ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Swietna robota ! Bardzo mile dla oka kolorki widac naklad pracy. Gratuluje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivek4ever Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 yo Levus! widzę że Kraków Ci służy :) brawo - modelik czad! pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Niezłe graty, wpożo heja, niezbyt halo bo za mały random na wrinklesach ziom. No i widze powtarzający się w wielu pracach problem z symetrią. JO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 19 Październik 2009 Autor Share Napisano 19 Październik 2009 Thx za komenty i za fronta! P. ..pierdu pierdu...jest spust, jest dobrze;p Jak już Ciebie przyciągnęło to znaczy, że nie jest tak najgorzej:p Dzięki za koment, wezmę sobie do serca na przyszłość. Wrinklesy to nadal dla mnie zmora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Zacne Levus zaprawdę zacne :) gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Bardzo fajnie. Możnaby jeszcze nad tłem popracować. Front w pełni zasłużony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIraT Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Super, świetny klimat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Świetna praca, bardzo ładny wręcz malowniczy klimacik! Takie szczury jak u tego gościa przychodziły do mnie kiedyś do kuchni. Tylko, ze tamte były w czarnych skórach i miały kolczyki w uszach ! pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 ok ja sie nie w sumie nie znam, praca jak dla mnie to takie 3=, jakos dziwna ta calosc, nie potrafie powiedziec co dokladnie mi nie gra, fajna jest tylko twarz, reszta jest strasznie kiepska, a wiem ze potrafisz lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Gratulacje fronta! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 są nieścisłości w klimacie i elementach, całość jednak tak cudownym powiewem świerzości jest że odbiera się ją niesamowicie pozytywnie. gratki fronta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Październik 2009 Autor Share Napisano 20 Październik 2009 No dzięki:) KLICEK: to się nazywa motywujący komentarz:p Specjalnie się postaram następnym razem małpo jedna:D W pierwszym poście clay na życzenie. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 20 Październik 2009 Share Napisano 20 Październik 2009 Bardzo przyjemne. Czasami aż mi brakuje takich bajkowych renderingów wśród hyper-mega-fotorealów. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 22 Październik 2009 Autor Share Napisano 22 Październik 2009 Thx Hynol, bardzo mi miło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Bardzo klimatyczne. Max Gwiazdek ;) Może jakiś making of... :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Fajnie to wygląda, patrzę przez pryzmat klimatu, technicznie to koledzy wyżej juz zauważyli:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 24 Październik 2009 Share Napisano 24 Październik 2009 Ładny obrazek, widać ogrom pracy. Ale czuć gdzieniegdzie za dużo plastyku. Trochę szkło na lornetce do mnie nie przemawia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 24 Październik 2009 Share Napisano 24 Październik 2009 serwus :) bardzo fajne , a ta mordka najfajniejsza :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi