Hynol 382 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 (edited) W sumie już chyba można wrzucić testowo zanim pójdzie w świat ;). Nie mam siły z tym dalej walczyć. Mam nadzieję że się komuś spodoba. To jest taka główna atrakcja. Tutaj jeszcze studyjne wypociny z niedoliczonym GI: Tło oczywiście renderowane. Plus jeszcze warstwa mokrej nawierzchni, ale tego nie daje bo to nieciekawe wybitnie. Pozdrawiam Paweł Edited March 21, 2010 by KLICEK Link to post Share on other sites
Morphe 127 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 klimkowi napewno sie spodoba :D penwie wyobrazi sobie ze to on za kolkiem :) dla mnie wybitna praca;) - z detali to jakso mi ubranko nie pasuje... ale tak to wybitnie :) no moze jakichs drzew brakuje - zart ;) Link to post Share on other sites
plasti 575 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 5* bardzo realnie wyszedl pan kierowca w realu, ogolnie super rzemieslnicza praca, samochod za to w studio lepiej sie prezentuje... Link to post Share on other sites
FF 299 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Najbardziej podoba mi sie ostatni render ze studyjnych wypocin;) Link to post Share on other sites
Mulholland 149 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Niezłe, bardziej podobają mi się rendery detali i studio, niż scenka. Link to post Share on other sites
Hynol 382 Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Morphe - nie miałem mocy na procku na drzewka, dlatego otoczenie takie "księżycowe". Ubranko faktycznie nie najlepsze - wzięte z poprzedniej pracy. W Blenderze nic lepszego nie wyrzeźbię w tym momencie, a chciałem to już pchnąć i mieć w portfolio. Edit: Freedom Fighter, Maestro101, plasti Ehhh- to ja chyba już pójdę na kupkę naftaliny :D Link to post Share on other sites
Morphe 127 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 rozumiem - ja zawsze chetnie pomoge! :) Link to post Share on other sites
KLICEK 2,813 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 gdzies juz cos takiego widzialem :) czadowe renderki lubie taki grain ;) Link to post Share on other sites
pecet 245 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Super praca, jedynie przyczepie się do dziwnie ułożonej ręki kierowcy, wygląda jakby klatką piersiową dotykał kierownicy. Link to post Share on other sites
Pionier 559 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 praca ma klimacik, technicznie jak zawsze pełen pro ;) brawo. Link to post Share on other sites
Orangegraphics 463 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 studyjne wypasik super dirt i materiały Link to post Share on other sites
bbandi 5 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Super pozytywnie, pierwsze mi najbardziej sie podoba.pozdro:). P.S A tą reką to chyba sięga po cygaro które ma w kieszonce w koszuli i myśli kurde zajaram sobie jestem wolny mam najlepsza furę w mieście:). Link to post Share on other sites
hcpiter 438 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 przedewszystkim duzy plus za detal, poza tym masz naprawde mega umiejetnosci jezeli chodzi o materialy, oswietlenie, oczywiscie modeling tez na bardzo wysokim poziomie. 5* to za malo jak na takie renderki ! Gratulacje i pozdrawiam. Link to post Share on other sites
deshu 757 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Śmiesznie wyszło, i elegancko Link to post Share on other sites
Eden-3d 116 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 piekna robota :) super detal,pozdro Link to post Share on other sites
simonhc 87 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Jestem kiepski jesli chodzi o modeling wiec tym bardziej chyle czola. Studyjne "wypociny" sa niesamowite, piekne detale, swietne tekstury(displace zlobkowan wyszedl perfekcyjnie- displace prawda;>?) 5***** Link to post Share on other sites
Tores 215 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 świetny model ale to już wszyscy wiedzą świetne shadery ale to u ciebie zawsze było normą świetne światło ale ty zawsze potrafiłeś go odpowiednio ustawić jeszcze napisz ile ci to zajęło czasu i ile blender miał z tym do czynienia? Link to post Share on other sites
Kedzior 106 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Mi studio jakoś nie podchodzi mimo że detale zabijają, za to główna scena na samym początku wyborna :) 5* Link to post Share on other sites
mrkrzysiek 315 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 poza ubrankiem kierowcy wszystko wygląda bardzo ładnie, model piękny 5* Link to post Share on other sites
Reanimator 1,627 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Noo, mi tez sie bardziej podoba to na zoltym tle, jest swietne!:) Link to post Share on other sites
peter_f 580 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Zrywa buty ze skarpetami! Niesamowity detal i jakość!!! Bardzo fajny klimat w tych "deszczowych" renderach! 5***** Link to post Share on other sites
Hynol 382 Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Dzięki wszystkim za komenty. Następnym razem się poprawię ;) Co do skrzel na masce i opon - tak to displace. Co do Blendera - w nim było robione to co szło do sculptu. A więc twarz kierowcy i ubranko. Link to post Share on other sites
..:: WIKTOR ::.. 136 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Mega fajny modelik :0 Najbardziej podoba sie mi wnetrze i "deska" rozdzielcza :) Scenak mila dla oka. Teraz przydaloby sie zrobic skok w przyszlosc od tego Twojego modelu i zrobic Veyrona ;P Link to post Share on other sites
goral_44 108 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Zazdroszcze doskonałości, ale wiem ile lat pracy i nauki, taka doskonałość wymaga. Link to post Share on other sites
dac77 34 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Duża ilość detali. Może autor powinien się pochwalić ile to ma poligonów? Na WIPie auto wydawało się być większe. Link to post Share on other sites
Recommended Posts