Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pod koniec ubiegłego tygodnia w sieci zagościła druga zapowiedź do filmu

ze stajni DreamWorks Animation „Shrek

Forever”. Zachęcamy do obejrzenia w rozszerzeniu wiadomości. 

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1071

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przestancie biadolić :) do kina i tak na to nie pojdziecie wiec po co marudzić ? ... jak będziecie mieli dzieci to pogadamy :)

Edytowane przez jaras

Napisano

hmmm....no ja dzieci shrekiem karmić nie zamierzam póki nie lizną i zrozumieją czegoś z czego póżniej w szreku wyśmiewać sie będą, dla mnie osobiście padaka juz od 2 czesci (scenariuszowo) to jest baja dla starszych moim zdaniem.

Napisano

Ja mam. Ale co to zmienia? Shrek przestal byc zabawny juz w drugiej czesci. Trzeciej nie dalem rady obejrzec choc zaczalem. Kolejnej odgrzewanki... nawet nie zaczne ogladac.

A dziecko? Zaproponuje mu jakas alternatywe - w koncu nie jest tak ze shrek to jedyny film jaki sie ukaze.

Napisano

"jak będziecie mieli dzieci to pogadamy :)"

A gdzie jest powiedziane, że nie mamy dzieci ? ;]

Napisano

do kina ?

ja nawet 2 czesci nie widzialem

z filmami sie zaczyna robic jak z grami/ aby to samo w kolko co sie sprzedalo

ble

obejrze trailer i mi starczy

Napisano

...a mnie się wydawało żę to jest portal tych co robią filmy, a nie narzekających blondynek....:))

Napisano

a ja lubie wszystkie czesci :)

dla mnie nie ma roznicy czy odgrzeja film pod postacia shreka czy zrobia kolejna planete 51.

Napisano

Ładnie trailerek wygląda. Dziwne futra...

6 osób odpowiedziało że odgrzewany kotlet - i już portal narzekających blondynek się zrobił - cóż na wnioski. Za to Siwek narzeka że 6 osób narzeka.

Napisano

Ciekawe co z tego wyjdzie, czasem się zdarza że kontynuacja dorównuje pierwowzorowi :) Pożyjemy zobaczymy.

Już nie wspominając że prawdopodobnie dla samej animacji będzie warto obejrzeć :)

Napisano

Odgrzewana historia, lecz ja osobiscie chetnie wybiore sie do kina mimo, ze nie posiadam i nie planuje miec dzieci :)

Napisano
Malkontentyzm jest cechą narodową Polaków.

Niezupelnie. Cecha narodowa Polakow sa kompleksy na punkcie wlasnej narodowosci. Dlatego sobie wlasne wady wymyslamy. Shrek 4 to odgrzewany kotlet? Zgadza sie. Kazda kolejna czesc jest gorsza od poprzedniej? Tez sie zgadza. Idzie obejrzec kolejna czesc w kinie? Kwestia osobistego wyboru, ja na przyklad nie zamierzam. PO chusteczke do tego mieszac naradowosc? Nie mam zielonego pojecia.

Napisano

Pierwszy i drugi Shrek to robota Andrew Addamsona, którego niezwykle cenię. Oba te Shreki są świetne, choć do drugiego przekonałem się dopiero po pewnym czasie. Trzeci to już padaczka, a czwarty - zobaczymy. Niestety też obawiam się padaczki. Całe szczęście dla równowagi jest Planeta 51: lekka, zabawna, bardzo dobrze zrobiona. A że ślady odsmażania są? A w których filmach ich nie ma? Zawsze można powiedzieć, że to już było. Różnica polega na tym, ze w przypadku jednych filmów słowa "to se ne vrati" budzą żal a w innych radość.

Napisano

Jedynka była spoko.

Na dwójce popłakałem się ze śmiechu.

Trójka była słabiutka.

Czwórka wygląda na próbę odświeżenia konwencji - a to często dobra decyzja, więc zobaczymy.

Swoją drogą Panowie tutaj mówicie, jakbyście nigdy odsmażanego kotleta z przyjemnością nie zjedli. Wegetarianie psia mać ;-)

salut

t.

Napisano
Niezupelnie. Cecha narodowa Polakow sa kompleksy na punkcie wlasnej narodowosci. Dlatego sobie wlasne wady wymyslamy. Shrek 4 to odgrzewany kotlet? Zgadza sie. Kazda kolejna czesc jest gorsza od poprzedniej? Tez sie zgadza. Idzie obejrzec kolejna czesc w kinie? Kwestia osobistego wyboru, ja na przyklad nie zamierzam. PO chusteczke do tego mieszac naradowosc? Nie mam zielonego pojecia.

Swarliwość też jest narodową cechą Polaków, więc nie wdam się w dyskusje. :P

Napisano

Jak się sprzedaje to produkują. A że jakość gorsza od Pixara to więcej wydadzą na marketing i się wyrówna.

Napisano

"Swoją drogą Panowie tutaj mówicie, jakbyście nigdy odsmażanego kotleta z przyjemnością nie zjedli. Wegetarianie psia mać ;-)"

lol :D

Edytowane przez n-pigeon

Napisano

Mnie ta zielona morda generalnie denerwuje i jak widać z komentarzy wielu osobom się również Shrek przejadł. Ale założę się, że ten film zarobi więcej niż np. Astro Boy, również w Polsce, a jeżeli tak się będzie działo to ludzie mogą sobie narzekać ile chcą, a oni będą robić nawet 10 części.

Napisano

bo im tak łatwiej. Postacie już wymodelowane, materiały też, tylko scenerie troche zmienić i porenderowac trochę(pewnie ten sam silnik o ddawna ;) ) W bajkach Pixara urzeka jakość grafiki/renderingów

Napisano

Az sie dziwie, ze Taniec z gwiazdami gromadzi 5mln Polakow przed tv skoro tak sie wymagania podniosly kurde

A juz bardziej odgrzewana produkcje trudno sobie wyobrazic;)

Napisano

Nie wiem czy dodawanie "forever" do tytułu to dobre posunięcie. To przynosi pecha ;)