Napisano 15 Marzec 201015 l Pod koniec ubiegłego tygodnia w sieci zagościła druga zapowiedź do filmu ze stajni DreamWorks Animation „Shrek Forever”. Zachęcamy do obejrzenia w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1071
Napisano 15 Marzec 201015 l przestancie biadolić :) do kina i tak na to nie pojdziecie wiec po co marudzić ? ... jak będziecie mieli dzieci to pogadamy :) Edytowane 15 Marzec 201015 l przez jaras
Napisano 15 Marzec 201015 l hmmm....no ja dzieci shrekiem karmić nie zamierzam póki nie lizną i zrozumieją czegoś z czego póżniej w szreku wyśmiewać sie będą, dla mnie osobiście padaka juz od 2 czesci (scenariuszowo) to jest baja dla starszych moim zdaniem.
Napisano 16 Marzec 201015 l Ja mam. Ale co to zmienia? Shrek przestal byc zabawny juz w drugiej czesci. Trzeciej nie dalem rady obejrzec choc zaczalem. Kolejnej odgrzewanki... nawet nie zaczne ogladac. A dziecko? Zaproponuje mu jakas alternatywe - w koncu nie jest tak ze shrek to jedyny film jaki sie ukaze.
Napisano 16 Marzec 201015 l "jak będziecie mieli dzieci to pogadamy :)" A gdzie jest powiedziane, że nie mamy dzieci ? ;]
Napisano 16 Marzec 201015 l do kina ? ja nawet 2 czesci nie widzialem z filmami sie zaczyna robic jak z grami/ aby to samo w kolko co sie sprzedalo ble obejrze trailer i mi starczy
Napisano 16 Marzec 201015 l ...a mnie się wydawało żę to jest portal tych co robią filmy, a nie narzekających blondynek....:))
Napisano 16 Marzec 201015 l a ja lubie wszystkie czesci :) dla mnie nie ma roznicy czy odgrzeja film pod postacia shreka czy zrobia kolejna planete 51.
Napisano 16 Marzec 201015 l Ładnie trailerek wygląda. Dziwne futra... 6 osób odpowiedziało że odgrzewany kotlet - i już portal narzekających blondynek się zrobił - cóż na wnioski. Za to Siwek narzeka że 6 osób narzeka.
Napisano 16 Marzec 201015 l Siwek może ....bo zrobił film.... i dlatego jest brunetką z dużym oddechem....:))
Napisano 16 Marzec 201015 l Ciekawe co z tego wyjdzie, czasem się zdarza że kontynuacja dorównuje pierwowzorowi :) Pożyjemy zobaczymy. Już nie wspominając że prawdopodobnie dla samej animacji będzie warto obejrzeć :)
Napisano 16 Marzec 201015 l Odgrzewana historia, lecz ja osobiscie chetnie wybiore sie do kina mimo, ze nie posiadam i nie planuje miec dzieci :)
Napisano 16 Marzec 201015 l http://www.joemonster.org/art/11898/Filmy_animowane_Pixar_vs._Dreamworks Krótko i na temat ;)
Napisano 16 Marzec 201015 l Malkontentyzm jest cechą narodową Polaków. Niezupelnie. Cecha narodowa Polakow sa kompleksy na punkcie wlasnej narodowosci. Dlatego sobie wlasne wady wymyslamy. Shrek 4 to odgrzewany kotlet? Zgadza sie. Kazda kolejna czesc jest gorsza od poprzedniej? Tez sie zgadza. Idzie obejrzec kolejna czesc w kinie? Kwestia osobistego wyboru, ja na przyklad nie zamierzam. PO chusteczke do tego mieszac naradowosc? Nie mam zielonego pojecia.
Napisano 16 Marzec 201015 l Pierwszy i drugi Shrek to robota Andrew Addamsona, którego niezwykle cenię. Oba te Shreki są świetne, choć do drugiego przekonałem się dopiero po pewnym czasie. Trzeci to już padaczka, a czwarty - zobaczymy. Niestety też obawiam się padaczki. Całe szczęście dla równowagi jest Planeta 51: lekka, zabawna, bardzo dobrze zrobiona. A że ślady odsmażania są? A w których filmach ich nie ma? Zawsze można powiedzieć, że to już było. Różnica polega na tym, ze w przypadku jednych filmów słowa "to se ne vrati" budzą żal a w innych radość.
Napisano 16 Marzec 201015 l Jedynka była spoko. Na dwójce popłakałem się ze śmiechu. Trójka była słabiutka. Czwórka wygląda na próbę odświeżenia konwencji - a to często dobra decyzja, więc zobaczymy. Swoją drogą Panowie tutaj mówicie, jakbyście nigdy odsmażanego kotleta z przyjemnością nie zjedli. Wegetarianie psia mać ;-) salut t.
Napisano 16 Marzec 201015 l Niezupelnie. Cecha narodowa Polakow sa kompleksy na punkcie wlasnej narodowosci. Dlatego sobie wlasne wady wymyslamy. Shrek 4 to odgrzewany kotlet? Zgadza sie. Kazda kolejna czesc jest gorsza od poprzedniej? Tez sie zgadza. Idzie obejrzec kolejna czesc w kinie? Kwestia osobistego wyboru, ja na przyklad nie zamierzam. PO chusteczke do tego mieszac naradowosc? Nie mam zielonego pojecia. Swarliwość też jest narodową cechą Polaków, więc nie wdam się w dyskusje. :P
Napisano 17 Marzec 201015 l Jak się sprzedaje to produkują. A że jakość gorsza od Pixara to więcej wydadzą na marketing i się wyrówna.
Napisano 17 Marzec 201015 l "Swoją drogą Panowie tutaj mówicie, jakbyście nigdy odsmażanego kotleta z przyjemnością nie zjedli. Wegetarianie psia mać ;-)" lol :D Edytowane 17 Marzec 201015 l przez n-pigeon
Napisano 17 Marzec 201015 l Mnie ta zielona morda generalnie denerwuje i jak widać z komentarzy wielu osobom się również Shrek przejadł. Ale założę się, że ten film zarobi więcej niż np. Astro Boy, również w Polsce, a jeżeli tak się będzie działo to ludzie mogą sobie narzekać ile chcą, a oni będą robić nawet 10 części.
Napisano 17 Marzec 201015 l bo im tak łatwiej. Postacie już wymodelowane, materiały też, tylko scenerie troche zmienić i porenderowac trochę(pewnie ten sam silnik o ddawna ;) ) W bajkach Pixara urzeka jakość grafiki/renderingów
Napisano 17 Marzec 201015 l Az sie dziwie, ze Taniec z gwiazdami gromadzi 5mln Polakow przed tv skoro tak sie wymagania podniosly kurde A juz bardziej odgrzewana produkcje trudno sobie wyobrazic;)
Napisano 21 Marzec 201015 l Nie wiem czy jest sens zakładać nowy temat, dlatego postanowiłem tutaj dać linka do nowego dłuższego zwiastuna, który już trochę wyjaśnia (a nawet bardzo) fabułę filmu. http://www.youtube.com/watch?v=x3oxyY8658U Pozdrawiam
Napisano 21 Marzec 201015 l Nie wiem czy dodawanie "forever" do tytułu to dobre posunięcie. To przynosi pecha ;)