Napisano 2 Lipiec 201014 l Spóźnione, ale szczere. Johny, Pressenter...Najlepszego chłopaki. Press...to Ty już taki stary jesteś, że szok. Opowiedz jak to jest być takim starym człowiekiem. :)
Napisano 2 Lipiec 201014 l Pressenter to już nie dziadek, co powoli taki duch IRCa :P 27... Najlepszego. ;)
Napisano 3 Lipiec 201014 l Hehe, dzieki Panowie. :) Czaki: ogolnie powiem, ze strasznie. W noc urodzin mnie same koszmary meczyly. xD Niedlugo zaczne wam tam lancuchami podzwaniac. :D Sz.
Napisano 8 Lipiec 201014 l A dziś Dawciemu_m! Najlepszego :D Z Użytkownik'iem nigdy się nie kontaktowałem, ale przecież również najlepszego. :)
Napisano 22 Sierpień 201014 l Mafidku i Matysie wszystkie najlepszego :) pozostalym zycze rowniez wszystkiego dobrego :)
Napisano 22 Sierpień 201014 l Dzięki za życzenia:) Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzisiejszych solenizantów:)
Napisano 1 Wrzesień 201014 l Chciałbym zauważyć, że Tomala ma dziś urodziny. Z tej okazji życzę mu wszystkiego najlepszego, samych wyje..nych prac, spełnienia marzeń i dalszych sukcesów.
Napisano 1 Wrzesień 201014 l No własnie,Wszystkiego Dobrego Tomala i jeszcze więcej sukcesów:) Pozdro:)
Napisano 2 Wrzesień 201014 l Dzięki panowie za życzenia :) właśnie mi po trzech dniach przerwy naprawili neta :D Korzystając z okazji, wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom!
Napisano 10 Wrzesień 201014 l Dzięki :D Do 100 jeszcze trochę, ale dam radę :D Jeszcze tylko 3/4 drogi z groszem ;)
Napisano 17 Wrzesień 201014 l arev, Robert B., FreeQ 100 lat jeszcze, wszystkiego najlepszego i zdrówka! Pozdro
Napisano 19 Listopad 201014 l Już sądziłem, że wątek popadł w niełaskę :P Fajter, Wszystkiego najlepszego byku Ty. Toaścik za Twoje zdrowie. Co by max się nigdy nie wykrzaczał i wielu dobrych modeli. Sanki, Wszystkiego dobrego :] Myślę też, że warto jeszcze wspomnieć innych, którzy świętowali w tym miesiącu: m.in. Lumpy, Vorek, dr Ug, tweety. Spóźnione, ale szczere- Wszystkiego najlepszego ^_^ Pozdro Edytowane 19 Listopad 201014 l przez CzAk1
Napisano 21 Listopad 201014 l @CzAk1 no to twoja kolej...polamania wielu rysikow, i zajechania na amen tabletow! stowka ziomus!