WWWoj Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 (edytowane) Koncepty które robiłem jakis czas temu do pewnego projektu o tematyce Juliusza Verna, o którym na razie nie moge więcej napisac, ale mozliwe ze niebawem zrobie wiecej w tym klimacie. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pozdr Edytowane 14 Grudzień 2011 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Drugi świetny, szczególnie kompozycyjnie. W pierwszym coś mi nie pasi z tą perspektywą na dole, jakby spadała, może gdyby ta macka była w perspektywie bliżej widza. Ale jako koncepty niezaprzeczalnie bardzo przyjemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Maj 2010 Autor Share Napisano 10 Maj 2010 faktycznie jakos tego nie widziałem w sumie to mozna by nawet poprostu przyciąć od dołu zcentymetra i pewnie mniej by razilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Mi się elephant najbardziej widzi. Też zauważyłem że perspektywa w pierwszym chyba lekko na dół leci (podłoga) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 to jakas id domu handlowego? fajny pierwszy jako koncept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 bardzo fajne i lekkie. Daj miniaturkę, bo można przeoczyć wśród innych wątków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Maj 2010 Autor Share Napisano 10 Maj 2010 dzienks! juz daje miniature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Świetnie. Świetnie sobie radzisz z perspektywą zawsze i to najbardziej mnie jara w tych pracach. Chętnie zobaczyłbym jakieś większe, w pełni ukończone dzieło na takim wypasie. Rysunek ręczny (kartka, ołówek), czy na od razu lecisz ze wszystkim? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 rysunki klasa i big daddy się załapał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 Verne w supermarkecie.... nieżle, w końcu dobrze by było przypomnieć o tym wizjonerze i inspiratorze paru pokoleń.... rysunki niezłe.... ciągle tkwia we mnie stare ilustracje w jego ksiażkach ...:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 słonik miszcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 No i prawie przeoczyłem ten wątek.. Świetne koncepty, schludne i czyste.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Tematyka fajna, i świetne ujęcia, powodzenia życzę z tym projektem bo miło by zobaczyć wiecej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 14 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2011 Wrzuciłem kilka obrazków w pierwszym poście. Pracki są sprzed ponad roku, do wystaw o Juliuszu Verne. Nie wiem nawet czy to zostało wykorzystane. Taki ruch na forum ostatnio, to też postanowiłem coś wygrzebać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Outstanding! Amazing! Awesome! Exciting! Ale serio dla mnie bomba, kreska, kolor, kompozycja, świetne ilustracje, design... scena z balonem, ze statkiem w kanionie, z mechosłoniem są wyśmienite... szkoda że tak rzadko coś wrzucasz, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 (edytowane) popieram u mnie już dawno wyladowały w inspiracjach Edytowane 14 Grudzień 2011 przez yarosh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Jesteś absolutnym mistrzem w tym co robisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Supcio, supcio, supcio, supcio :) Kocham takie połączenie klimatów podróżniczych i steam punka : DDDDDDDDD Te super intensywne perspektywy są mega, widzę robisz z nich swój styl ;) komponują się genialnie. :D Kurcze, aż trudno mi wybrać moje ulubione, chyba ten pan w balonie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Wow ale kosmiczne szkice, cholera od perspektywy kreci się w głowie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Cholera. Kolejny raz rozwalasz :D Pozwolę sobie zapytać - jak uczyłeś się perspektywy tzn: wyszło w praniu - przy innych ilustracjach, czy bardziej się skupiałeś na ćwiczeniu tylko tego tematu? Bardzo mnie to ciekawi, bo sam ostatnio mam trochę problemów z perspektywą i nie wiem jak to złapać. A efektywnych ćwiczeń od mistrzów nigdy za wiele :) Dzięki z góry za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 Powiem szczerze nie pamiętam już które wrzucałeś wcześniej ale ten pierwszy z balonem to chyba nowy i najbardziej mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 Świetny update. Bardzo fajne prace. I ciekawy styl graficzno-malarski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocnek Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 Duzo fajnosci na jeden raz. Fajnie ze wszystkim tak zgrabnie czuc perspektywe i przestrzen i taki techniczny warsztat. Moi faworyci to pierwsze dwa arty, bardzo bombastyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 ten ze słoniem i smokiem chinskim to jak dla mnie twoje najlepsze pracki do tej pory, reszta tez swietna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 Boska kreska man! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 15 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2011 Dzięki wielkie! W sumie przyjemnie mi się robi w takiej stylistyce i też uważam, że są bardziej udane niż inne rzeczy, które robiłem. Rothbart: Perspektywa zaczęła mi wychodzić w praniu, ale chyba najwiekszy skok zrobiłem jak zacząłem do niej podchodzić używając jako dodatkowego środka, bawić się nią bardziej niż traktować jako wyznacznik, założenie. Zakrzywiona linia horyzontu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 Dzięki bardzo za odpowiedź :D Jeszcze raz - niesamowite prace :) Bardzo podziwiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 kurcze jestem świeżo po przeczytaniu " Dwadzieścia tysięcy mil podmorskiej żeglugi". To co zrobiłeś robi duże wrażenie ale żeby cie zmobilizować muszę jak najszybciej zabrać się za ilustrację. choć pokażę stary sztych , który znalazłem w internecie do owej książki i który zadał mi dużego klina a ty jesteś kolejnym klinem. kurcze czas już poważnie się zmobilizować, szacunek i pozdro Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 16 Grudzień 2011 Share Napisano 16 Grudzień 2011 switny szkic i oryginalnie polozony kolor :) uwielbiam twoj skrupulatny rysunek i zazdosze Ci twojego dokladnego, rzetelnego a przedewszytkim rzeczowego rysunku i budowania kompozycji. Wielki szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 17 Grudzień 2011 Share Napisano 17 Grudzień 2011 rewelacyjne prace ;) podziwiać tylko i się uczyć :)) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 17 Grudzień 2011 Share Napisano 17 Grudzień 2011 Pyszne i świeże:) Strasznie fajnie, że zosyawiasz to wszystko takie dosyć surowe i prawdziwe, a nie topisz w morzu glow'ów, iskierek i cg fajerwerków. Szacuneczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamakis Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 swietne, pozdrawiam wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legolas Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Kupiłbym książkę z Twoimi ilustracjami. jest pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi