Gość Gosc Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 (edytowane) Imiennik naszego forum :D Max 3.7kg/56cm Exhausted Viking and his son... Edytowane 24 Maj 2010 przez tjviking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 dziwny szum...wiecej sampli! ile robiles? Gratki:) teraz tylko posadzic drzewo i wybudowac dom?!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 ten teks już się pojawił na tym forum przy podobnej okazji, ale co tam! bedzie mejking off??!! i POKA SIATE!!! gratulacje wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 ja bym zrobił inaczej ;) juz wiem teraz czemu mowiles, ze ostatnio zajęty jestes. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 hmm kiedy ja sie doczekam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 Nie podoba mi się to dążenie to fotorealizmu. Może i technicznie wyszło ok, ale powinieneś postarać się o większa ekspresję przy kolejnym dziele ;) Zrobisz jakiegoś tutka albo choć prostego makina ofa z samych fot? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 no 9 mcy czekania na render i się opłacało :) gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 Dobre SSS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 Gratulacje wielgaśne! Dla żony przede wszystkim. Ale równie gorące dla maxa i dla Ciebie :) Wszystkiego dobrego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 swietne proporcje, bledow w siatce na pierwszy rzut oka brak, render fotoreal - daje ****** :) Gratuluję. I współczuję post-produkcji - bo dopiero teraz się zacznie, hehe. Powodzenia :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Mały jest rewelacyjny:] Gratuluję! Powodzenia w wychowaniu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 wlosy wyszly najlepiej ! to chyba tylko probny render, czekamy na wersje finalna ( do 18 ) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Hhhhhmmmmm. Czy współautorka wyraziła zgodę na publikację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 A te włoski to VRayFur, bo wyszły pierwsza klasa. Aż mi się przypomina jak to moje też było takie małe, a teraz trzeba ganiać i pilnować żeby nic cennego z szafek nie pospadało :) Wielkie gratulacje. Mam nadzieję, że się przez te kilka ostatnie dni/tygodnie dobrze wyspałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Gratki, czym rendzone? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Pamiętaj, żeby na drugie imię dać 3d.pl:P Gratki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 (edytowane) Boshe - czym tu się tak chwalić i zachwyć? Model z presetu, same defoultowe ustawienia i jeszcze 5* ktoś daje? Jak dla mnie - bez rewelacji ;P Gratulacje :D Pozdrowiena od Majki 2008;) Edytowane 23 Maj 2010 przez asblaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Gratulacje! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Pamiętaj - tylko mleko matki - wychodzi wtedy najlepszy Rig i Bones'y... Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 model fajny tylko światło troszkę płaskie. Za prezentację 2 za resztę Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Dobre refki musiały być i nie kiepskie materiały źródłowe. Gratki stary! Teraz tylko życzyć powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Gratulacje i pozdrowienia dla żony, bo to ona się napracowała. Ty wcisnąłeś tylko F9 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yamename Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 aż się boję zapytać czym ty to renderowałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 :D Dzieki wszystkim! Oj zona sie napracowala... 25 godzin porodu robi swoje :( Teraz robimy postprocessing zobaczymy co wyjdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 I wątek znalazł się na wykopie. ;) Gratuluję syna. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Gratulacje z synka i oby jak najwięcej pociechy z niego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichysit Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Również gratuluję. Życzę miłego postprocessingu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 (edytowane) To tym bardziej buziak dla żony od całej ekipy 3d. Byłeś przy porodzie? Swoją drogą powinny być przyszpitalne knajpy, jako świeżakowi nawet nie przyszło mi do głowy, że pierwszą myślą po wyjściu z porodówki będzie setka. Edit: Jakiś sentymentalny się zrobiłem przy tym wątku. Moje foto wspomnienie /obcinanie paznokci 2007/. Edytowane 23 Maj 2010 przez PICsell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 To tym bardziej buziak dla żony od całej ekipy 3d. Byłeś przy porodzie? Swoją drogą powinny być przyszpitalne knajpy, jako świeżakowi nawet nie przyszło mi do głowy, że pierwszą myślą po wyjściu z porodówki będzie setka. no bylem, a jakze :D gdzie mialem byc? :D he,he chociaz znam takich co poszli pic juz podczas porodu i nowego potomka ogladali pierwszy raz... juz na kacu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Gratki TJ. Wychowaj go na porządnego wikinga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 (edytowane) Gratulacje;) a ubranko czadowe;) mały ninja 3d zdrówka dla malca i żonki pozdrawiam teraz czakamy na kolejne ;) jedynakiem być nie fajnie ,więc przyda mu się np siostra maya:D Z Zbrush .. xsi .. lepiej nie kombinować bo dziecko będzie mieć problemy w szkole :) Edytowane 23 Maj 2010 przez krzyhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 Poprosimy o making of... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 Knysha you made my day! :D Gratulacje Vikingu! Ten sweterek to displacement czy vRay Fur? Pokaż ustawienia renderera i procek na którym liczyłeś ;) (podpisuje sie tym samym pod Knyshą) ;) PS. Użyczysz materiału sweterka? Może wrzuć na http://www.vray-materials.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Gratuluję, z całego serca, Tobie i żonie. ...A wam, chłopaki, nie przyszło do głowy, ze to może nie być render, tylko fota i matte painting? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 ej no, TJ, po Tobie to się spodziewałem stereo ;) gratki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi