Napisano 22 Maj 201014 l Imiennik naszego forum :D Max 3.7kg/56cm Exhausted Viking and his son... Edytowane 24 Maj 201014 l przez tjviking
Napisano 22 Maj 201014 l dziwny szum...wiecej sampli! ile robiles? Gratki:) teraz tylko posadzic drzewo i wybudowac dom?!:)
Napisano 22 Maj 201014 l ten teks już się pojawił na tym forum przy podobnej okazji, ale co tam! bedzie mejking off??!! i POKA SIATE!!! gratulacje wielkie :)
Napisano 22 Maj 201014 l ja bym zrobił inaczej ;) juz wiem teraz czemu mowiles, ze ostatnio zajęty jestes. Gratuluje.
Napisano 22 Maj 201014 l Nie podoba mi się to dążenie to fotorealizmu. Może i technicznie wyszło ok, ale powinieneś postarać się o większa ekspresję przy kolejnym dziele ;) Zrobisz jakiegoś tutka albo choć prostego makina ofa z samych fot? ;)
Napisano 22 Maj 201014 l Gratulacje wielgaśne! Dla żony przede wszystkim. Ale równie gorące dla maxa i dla Ciebie :) Wszystkiego dobrego!
Napisano 22 Maj 201014 l swietne proporcje, bledow w siatce na pierwszy rzut oka brak, render fotoreal - daje ****** :) Gratuluję. I współczuję post-produkcji - bo dopiero teraz się zacznie, hehe. Powodzenia :).
Napisano 23 Maj 201014 l wlosy wyszly najlepiej ! to chyba tylko probny render, czekamy na wersje finalna ( do 18 ) :D
Napisano 23 Maj 201014 l A te włoski to VRayFur, bo wyszły pierwsza klasa. Aż mi się przypomina jak to moje też było takie małe, a teraz trzeba ganiać i pilnować żeby nic cennego z szafek nie pospadało :) Wielkie gratulacje. Mam nadzieję, że się przez te kilka ostatnie dni/tygodnie dobrze wyspałeś :)
Napisano 23 Maj 201014 l Boshe - czym tu się tak chwalić i zachwyć? Model z presetu, same defoultowe ustawienia i jeszcze 5* ktoś daje? Jak dla mnie - bez rewelacji ;P Gratulacje :D Pozdrowiena od Majki 2008;) Edytowane 23 Maj 201014 l przez asblaze
Napisano 23 Maj 201014 l Pamiętaj - tylko mleko matki - wychodzi wtedy najlepszy Rig i Bones'y... Gratulacje.
Napisano 23 Maj 201014 l model fajny tylko światło troszkę płaskie. Za prezentację 2 za resztę Gratulacje :)
Napisano 23 Maj 201014 l Dobre refki musiały być i nie kiepskie materiały źródłowe. Gratki stary! Teraz tylko życzyć powodzenia :)
Napisano 23 Maj 201014 l Gratulacje i pozdrowienia dla żony, bo to ona się napracowała. Ty wcisnąłeś tylko F9 :-)
Napisano 23 Maj 201014 l :D Dzieki wszystkim! Oj zona sie napracowala... 25 godzin porodu robi swoje :( Teraz robimy postprocessing zobaczymy co wyjdzie :P
Napisano 23 Maj 201014 l To tym bardziej buziak dla żony od całej ekipy 3d. Byłeś przy porodzie? Swoją drogą powinny być przyszpitalne knajpy, jako świeżakowi nawet nie przyszło mi do głowy, że pierwszą myślą po wyjściu z porodówki będzie setka. Edit: Jakiś sentymentalny się zrobiłem przy tym wątku. Moje foto wspomnienie /obcinanie paznokci 2007/. Edytowane 23 Maj 201014 l przez PICsell
Napisano 23 Maj 201014 l To tym bardziej buziak dla żony od całej ekipy 3d. Byłeś przy porodzie? Swoją drogą powinny być przyszpitalne knajpy, jako świeżakowi nawet nie przyszło mi do głowy, że pierwszą myślą po wyjściu z porodówki będzie setka. no bylem, a jakze :D gdzie mialem byc? :D he,he chociaz znam takich co poszli pic juz podczas porodu i nowego potomka ogladali pierwszy raz... juz na kacu :P
Napisano 23 Maj 201014 l Gratulacje;) a ubranko czadowe;) mały ninja 3d zdrówka dla malca i żonki pozdrawiam teraz czakamy na kolejne ;) jedynakiem być nie fajnie ,więc przyda mu się np siostra maya:D Z Zbrush .. xsi .. lepiej nie kombinować bo dziecko będzie mieć problemy w szkole :) Edytowane 23 Maj 201014 l przez krzyhhh
Napisano 24 Maj 201014 l Knysha you made my day! :D Gratulacje Vikingu! Ten sweterek to displacement czy vRay Fur? Pokaż ustawienia renderera i procek na którym liczyłeś ;) (podpisuje sie tym samym pod Knyshą) ;) PS. Użyczysz materiału sweterka? Może wrzuć na http://www.vray-materials.de
Napisano 25 Maj 201014 l Gratuluję, z całego serca, Tobie i żonie. ...A wam, chłopaki, nie przyszło do głowy, ze to może nie być render, tylko fota i matte painting?