Tomasz G Napisano 10 Lipiec 2014 Share Napisano 10 Lipiec 2014 Siema Skoro poroże służy zazwyczaj do walk (chyba) to umiejscowienie na nich oczu nie jest najlepszym pomysłem. Nie wiem,ale to mi się od razu rzuciło w oczy. Przemyśl to co napisałem, pamiętaj uwagi to cenna rzecz. Pamiętaj tylko, że wygłasza je pijak i rozrabiaka;)Poza tym faktycznie jak Varmer pisał, coraz lepiej idzie.Te nowe moim zdaniem lepsze od wcześneijszej kreatury. Kamil, wrzucaj więcej prac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 11 Lipiec 2014 Share Napisano 11 Lipiec 2014 a ja się nie zgodzę, poroże wcale nie wygląda jakby służyło do walki, jest zawinięte do tyłu i wygląda jakby było w większości ukrwione, oczy na nich to dobry pomysł. Jedynie nie leży mi spójność oświetlenia, niby kierunki cieni na stworku i na skałkach są jako tako takie same, ale czuję jakby słońce świeciło z góry, na skałki a dużo niżej na samego stworka, wydaje mi się że to przez brak high-lightów na skałkach, i szkoda że nie ma bardziej zdecydowanych cieni rzuconych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 11 Lipiec 2014 Share Napisano 11 Lipiec 2014 na fronta !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 Świetna wrzutka! Nawet nie wiecie jak teraz tymi zgłoszeniami "Na fronta" pomagacie. Nic teraz nie umknie i będzie na czas. A prace świetne, poprzednich przyznam szczerze nie widziałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 12 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2014 dzięki za komentarze ;) concept "łosia" był wykonany w ramach CGWorkshop'u, był dosyć mocno omawiany pod takimi kątami i zatwierdzony, więc jak najbardziej myślę, że oczy nie godzą w naturę i można spokojnie potraktować je jako element designu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 Bardzo przyjemny styl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 Świetny ten łosiozwierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SentieL Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 Zacne stworki i kolory , więcej ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 13 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2014 dzięki za pozytywne commenty i fronta :) prace raczej wrzucam jak się uzbiera garść (co by nie męczyć odwiedzających). Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 13 Październik 2014 Autor Share Napisano 13 Październik 2014 (edytowane) Garść wybranych ostatnich prac, lepszych i słabszych, trochę mieszanka różnych metod i stylów. Krytyka mile widziana. Edytowane 6 Kwiecień 2017 przez Sayja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 13 Październik 2014 Share Napisano 13 Październik 2014 krytyka mile widziana, dobry zart, na fronta to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Październik 2014 Share Napisano 13 Październik 2014 Front rice ma racje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 13 Październik 2014 Share Napisano 13 Październik 2014 świetne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 13 Październik 2014 Share Napisano 13 Październik 2014 Kamilu, każda kolejna wrzuta jest lepsza niż poprzednia...Raczej ciężko się do czegoś przyczepić;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 14 Październik 2014 Share Napisano 14 Październik 2014 bardzo fajne to wszystko :) gratki fronta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 14 Październik 2014 Share Napisano 14 Październik 2014 miazga! bardzo fajne soczyste kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 14 Październik 2014 Share Napisano 14 Październik 2014 Jest moc! Do pełni szczęścia brakuję mi trochę więcej koloru, bryły w cieniach. Wydaję mi się że za szybko uciekasz w bardzo ciemny walor w cieniach, zamiast pokombinować kolorem i wycisnąć trochę więcej bryły. Ale jakby co to nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 15 Październik 2014 Autor Share Napisano 15 Październik 2014 Dzięki za fronta :) krytyka zawsze jest w cenie ~Rozpu - ja bym tego nie znał?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umta Napisano 17 Październik 2014 Share Napisano 17 Październik 2014 Swietne prace, na pewno bede sledzil rozwoj, swietna kolorystyka, szczegolnie podoba mi sie praca z dziadkiem z rusznica:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 21 Październik 2014 Share Napisano 21 Październik 2014 uskrzydlasz me oczęta^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 23 Listopad 2014 Autor Share Napisano 23 Listopad 2014 (edytowane) Kolejny pakiet Szybki obrazek na halloween B&W którego niestety nie chciało mi się wykolorować :P I pozostali, starałem się w miarę szybko malować (odzyskane linki) Edytowane 6 Kwiecień 2017 przez Sayja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 23 Listopad 2014 Share Napisano 23 Listopad 2014 to na halloween najlepsze, wrzuta na poziomie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SentieL Napisano 23 Listopad 2014 Share Napisano 23 Listopad 2014 Stylówa i forma bryły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 Dobry jesteś. Masz własny styl. Mi jakoś najbardziej podoba się ten B&W, lubię takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 27 Listopad 2014 Autor Share Napisano 27 Listopad 2014 coś jeszcze, Q-nie jako częsty motyw idą pod ogień (ołówek) w grudniu ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 Pro. Wystarczyły by tylko te 3 litery ale ma być >10 znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 Super! bardzo bardzo mi się podobają te konie :) oczywiście reszta też ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 16 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 17 Grudzień 2014 Share Napisano 17 Grudzień 2014 Kurczę masz super styl no miazga i tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 26 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2014 (edytowane) Szybka postać jeszcze sprzed świąt PS. Jak teraz patrzę to chyba wyeksportowałem bez jednej warstwy :) cóż, jedną nogą już wolne miałem (odzyskane linki) Edytowane 6 Kwiecień 2017 przez Sayja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Grabowski Napisano 28 Grudzień 2014 Share Napisano 28 Grudzień 2014 Fajnie dobierasz kolorki na obrazkach. Masz też spoko pomysły na postacie. Bardzo podoba mi się magnetyczna tarcza u krasnoluda/gnoma. Nie spotkałem się z czymś takim wcześniej :) Szkoda tylko, że przedstawienie tej postaci wyszło trochę słabo w porównaniu chociażby z koleżką z nasionami, albo z zakapiorem na skale. Wydaje mi się, że wynika to między innymi z tego, że zrobiłeś trochę za ciasny kadr:) Przyczepiłbym się jeszcze tylko do tego, że różne materiały takie jak metal, skóra czy skała są malowane w bardzo podobny sposób. Są jakby były wykonane z tego samego materiału. Bardzo fajna teczka:) 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 28 Grudzień 2014 Share Napisano 28 Grudzień 2014 podziwiam operowanie kolorem :) se zasubskrybowałam gdzie się dało :D gwiazdeczki lecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 4 Marzec 2015 Autor Share Napisano 4 Marzec 2015 (edytowane) Garść rzeczy z ostatniego sezonu oraz "nipple-ripper" dorzucę też tutaj efekty pracy nad teksturami z nie tak dawna trollSpearman by kamilmurzyn on Sketchfab Edytowane 6 Kwiecień 2017 przez Sayja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigworm Napisano 8 Marzec 2015 Share Napisano 8 Marzec 2015 wow, te trolle super są. Najbardziej mi się rysunki głów podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufalakamakafo Napisano 8 Marzec 2015 Share Napisano 8 Marzec 2015 Mi się bardzo podoba ten troll co się wspina po górach. Tło świetne Ogólnie bardzo ładnie i spójnie to wygląda. Wszystko ładnie tylko trochę przymrozka brakuje na domku, bo dookoła śnieg a jak się patrzy na domek i trolliki w środku, to ma się wrażenie że jest słoneczne lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elwiko Napisano 9 Marzec 2015 Share Napisano 9 Marzec 2015 Świetne rzeczy! Bardzo podobają mi się portrety trolli. Fajnie operujesz kreską. Powiedziałabym- w bardzo tradycyjnym wydaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 9 Marzec 2015 Share Napisano 9 Marzec 2015 Fajną masz wyobraźnię, wesolutkie to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 8 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2015 Podrzucam troszkę prac w których głównie bawiłem się w "odkrywanie" nowych rzeczy. Bardzo różnie wyszło. Także garść typowych rysunków. PS. widzę, że duża część linków w tej teczce mi zdechła w wyniku migracji strony z pracami :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 9 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 27 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2016 Garść obrazków z ostatniego sezonu (oj dawno nic nie było, trochę kuleje moja regularność). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 28 Styczeń 2016 Share Napisano 28 Styczeń 2016 Te ostatnie genialne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 28 Styczeń 2016 Share Napisano 28 Styczeń 2016 ta ostatnia wrzutka wysmienita! dawaj wiecej, czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwysocki Napisano 1 Luty 2016 Share Napisano 1 Luty 2016 o *****, zajebiste =D bardzo mi się podoba Twój styl. Bardzo spoko klimat w pracach i dizajny też fajne. lubie to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 18 Luty 2016 Autor Share Napisano 18 Luty 2016 stary szkic, możliwe ze sie tutaj nawet pojawił; podobał mi sie, więc postanowiłem pchnąć dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 19 Luty 2016 Share Napisano 19 Luty 2016 Fajna teka :) Bajkowe klimaty, dobrze się ogląda. Szkoda, że więskszość linków padła. Ogólnie coraz lepsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 2 Marzec 2016 Autor Share Napisano 2 Marzec 2016 Paczka szybkich rysunków robionych z głowy w ramach ćwiczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 11 Marzec 2016 Share Napisano 11 Marzec 2016 Przypominają trochę codzienne szkice Pana Even'a Amundsen, które swoją drogą strasznie lubię. Ogólnie przyjemne szkice :) Stroje też jedziesz całkiem z głowy? Ja mam z tym spory problem... pół życia rysowałem tylko i wyłącznie z natury, w sumie kopiując co widzę, a i to nie było proste! Więc teraz kiedy muszę coś wykreować, bardzo ciężko mi bez referencji nawet przy prostych szatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 11 Marzec 2016 Autor Share Napisano 11 Marzec 2016 Dzięki. Ja generalnie nie rysuje/maluje z referencjami. Oglądam dużo rzeczy przed i po, ale w trakcie pracy staram się jednak polegać na sobie i jak coś już tam *** maksymalnie i ciągle mi się nie podoba, pomimo poprawiania i poprawiania, wtedy rzucam w kąt albo biorę jakąś książkę/zdjęcie i ładuje do pamięci krótkotrwałej. Dlatego niektóre są nieco dziwne :) Co się tyczy strojów, to jest to rzecz na którą ostatnimi czasy zacząłem zwracać większą uwagę oglądając filmy, książki, ilustracje i coś tam się utrwalało. Ale jest to jeszcze ciągle bardzo naciągane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 20 Marzec 2016 Share Napisano 20 Marzec 2016 Wszystkie prace extra są. To co mi się najbardziej podoba to forma. Obiekty są naprawdę bardzo bryłowate. Chciałoby się takiego jednego ludka wziąć z ekranu i potrzymać w rękach by poczuć kształt. Bardziej bryłowate niż prawdziwe obiekty na zdjęciach. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to... Nie ma czegoś takiego. Wszystko na wysokim poziomie. Super styl. :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 21 Marzec 2016 Share Napisano 21 Marzec 2016 no kerfa słabo nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi