Tomasz G 250 Posted July 10, 2014 Siema Skoro poroże służy zazwyczaj do walk (chyba) to umiejscowienie na nich oczu nie jest najlepszym pomysłem. Nie wiem,ale to mi się od razu rzuciło w oczy. Przemyśl to co napisałem, pamiętaj uwagi to cenna rzecz. Pamiętaj tylko, że wygłasza je pijak i rozrabiaka;)Poza tym faktycznie jak Varmer pisał, coraz lepiej idzie.Te nowe moim zdaniem lepsze od wcześneijszej kreatury. Kamil, wrzucaj więcej prac:D Share this post Link to post Share on other sites
rosikowski 186 Posted July 11, 2014 a ja się nie zgodzę, poroże wcale nie wygląda jakby służyło do walki, jest zawinięte do tyłu i wygląda jakby było w większości ukrwione, oczy na nich to dobry pomysł. Jedynie nie leży mi spójność oświetlenia, niby kierunki cieni na stworku i na skałkach są jako tako takie same, ale czuję jakby słońce świeciło z góry, na skałki a dużo niżej na samego stworka, wydaje mi się że to przez brak high-lightów na skałkach, i szkoda że nie ma bardziej zdecydowanych cieni rzuconych Share this post Link to post Share on other sites
adek 123 Posted July 12, 2014 Świetna wrzutka! Nawet nie wiecie jak teraz tymi zgłoszeniami "Na fronta" pomagacie. Nic teraz nie umknie i będzie na czas. A prace świetne, poprzednich przyznam szczerze nie widziałem wcześniej. Share this post Link to post Share on other sites
Sayja 195 Posted July 12, 2014 dzięki za komentarze ;) concept "łosia" był wykonany w ramach CGWorkshop'u, był dosyć mocno omawiany pod takimi kątami i zatwierdzony, więc jak najbardziej myślę, że oczy nie godzą w naturę i można spokojnie potraktować je jako element designu Share this post Link to post Share on other sites
WWWoj 827 Posted July 12, 2014 Bardzo przyjemny styl :) Share this post Link to post Share on other sites
Ania 1,512 Posted July 12, 2014 Świetny ten łosiozwierz. Share this post Link to post Share on other sites
SentieL 169 Posted July 12, 2014 Zacne stworki i kolory , więcej ! :) Share this post Link to post Share on other sites
Sayja 195 Posted July 13, 2014 dzięki za pozytywne commenty i fronta :) prace raczej wrzucam jak się uzbiera garść (co by nie męczyć odwiedzających). Pozdrowienia Share this post Link to post Share on other sites
Sayja 195 Posted October 13, 2014 (edited) Garść wybranych ostatnich prac, lepszych i słabszych, trochę mieszanka różnych metod i stylów. Krytyka mile widziana. Edited April 6, 2017 by Sayja Share this post Link to post Share on other sites
rice 574 Posted October 13, 2014 krytyka mile widziana, dobry zart, na fronta to to Share this post Link to post Share on other sites
Kalberos 591 Posted October 13, 2014 Front rice ma racje :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz G 250 Posted October 13, 2014 Kamilu, każda kolejna wrzuta jest lepsza niż poprzednia...Raczej ciężko się do czegoś przyczepić;). Share this post Link to post Share on other sites
Igi 204 Posted October 14, 2014 bardzo fajne to wszystko :) gratki fronta Share this post Link to post Share on other sites
SbN 32 Posted October 14, 2014 miazga! bardzo fajne soczyste kolory Share this post Link to post Share on other sites
Varmer 90 Posted October 14, 2014 Jest moc! Do pełni szczęścia brakuję mi trochę więcej koloru, bryły w cieniach. Wydaję mi się że za szybko uciekasz w bardzo ciemny walor w cieniach, zamiast pokombinować kolorem i wycisnąć trochę więcej bryły. Ale jakby co to nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem :) Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Sayja 195 Posted October 15, 2014 Dzięki za fronta :) krytyka zawsze jest w cenie ~Rozpu - ja bym tego nie znał?:P Share this post Link to post Share on other sites
Umta 21 Posted October 17, 2014 Swietne prace, na pewno bede sledzil rozwoj, swietna kolorystyka, szczegolnie podoba mi sie praca z dziadkiem z rusznica:) Share this post Link to post Share on other sites
kamesanin 296 Posted October 21, 2014 uskrzydlasz me oczęta^^ Share this post Link to post Share on other sites
Sayja 195 Posted November 23, 2014 (edited) Kolejny pakiet Szybki obrazek na halloween B&W którego niestety nie chciało mi się wykolorować :P I pozostali, starałem się w miarę szybko malować (odzyskane linki) Edited April 6, 2017 by Sayja Share this post Link to post Share on other sites
takashmen 149 Posted November 23, 2014 to na halloween najlepsze, wrzuta na poziomie :) Share this post Link to post Share on other sites
SentieL 169 Posted November 23, 2014 Stylówa i forma bryły Share this post Link to post Share on other sites
theSZ 72 Posted November 25, 2014 Dobry jesteś. Masz własny styl. Mi jakoś najbardziej podoba się ten B&W, lubię takie. Share this post Link to post Share on other sites
Sayja 195 Posted November 27, 2014 coś jeszcze, Q-nie jako częsty motyw idą pod ogień (ołówek) w grudniu ;| Share this post Link to post Share on other sites