Napisano 10 Lipiec 201410 l Siema Skoro poroże służy zazwyczaj do walk (chyba) to umiejscowienie na nich oczu nie jest najlepszym pomysłem. Nie wiem,ale to mi się od razu rzuciło w oczy. Przemyśl to co napisałem, pamiętaj uwagi to cenna rzecz. Pamiętaj tylko, że wygłasza je pijak i rozrabiaka;)Poza tym faktycznie jak Varmer pisał, coraz lepiej idzie.Te nowe moim zdaniem lepsze od wcześneijszej kreatury. Kamil, wrzucaj więcej prac:D
Napisano 11 Lipiec 201410 l a ja się nie zgodzę, poroże wcale nie wygląda jakby służyło do walki, jest zawinięte do tyłu i wygląda jakby było w większości ukrwione, oczy na nich to dobry pomysł. Jedynie nie leży mi spójność oświetlenia, niby kierunki cieni na stworku i na skałkach są jako tako takie same, ale czuję jakby słońce świeciło z góry, na skałki a dużo niżej na samego stworka, wydaje mi się że to przez brak high-lightów na skałkach, i szkoda że nie ma bardziej zdecydowanych cieni rzuconych
Napisano 12 Lipiec 201410 l Świetna wrzutka! Nawet nie wiecie jak teraz tymi zgłoszeniami "Na fronta" pomagacie. Nic teraz nie umknie i będzie na czas. A prace świetne, poprzednich przyznam szczerze nie widziałem wcześniej.
Napisano 12 Lipiec 201410 l Autor dzięki za komentarze ;) concept "łosia" był wykonany w ramach CGWorkshop'u, był dosyć mocno omawiany pod takimi kątami i zatwierdzony, więc jak najbardziej myślę, że oczy nie godzą w naturę i można spokojnie potraktować je jako element designu
Napisano 13 Lipiec 201410 l Autor dzięki za pozytywne commenty i fronta :) prace raczej wrzucam jak się uzbiera garść (co by nie męczyć odwiedzających). Pozdrowienia
Napisano 13 Październik 201410 l Autor Garść wybranych ostatnich prac, lepszych i słabszych, trochę mieszanka różnych metod i stylów. Krytyka mile widziana. Edytowane 6 Kwiecień 20177 l przez Sayja
Napisano 13 Październik 201410 l Kamilu, każda kolejna wrzuta jest lepsza niż poprzednia...Raczej ciężko się do czegoś przyczepić;).
Napisano 14 Październik 201410 l Jest moc! Do pełni szczęścia brakuję mi trochę więcej koloru, bryły w cieniach. Wydaję mi się że za szybko uciekasz w bardzo ciemny walor w cieniach, zamiast pokombinować kolorem i wycisnąć trochę więcej bryły. Ale jakby co to nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem :) Pozdrawiam.
Napisano 15 Październik 201410 l Autor Dzięki za fronta :) krytyka zawsze jest w cenie ~Rozpu - ja bym tego nie znał?:P
Napisano 17 Październik 201410 l Swietne prace, na pewno bede sledzil rozwoj, swietna kolorystyka, szczegolnie podoba mi sie praca z dziadkiem z rusznica:)
Napisano 23 Listopad 201410 l Autor Kolejny pakiet Szybki obrazek na halloween B&W którego niestety nie chciało mi się wykolorować :P I pozostali, starałem się w miarę szybko malować (odzyskane linki) Edytowane 6 Kwiecień 20177 l przez Sayja
Napisano 25 Listopad 201410 l Dobry jesteś. Masz własny styl. Mi jakoś najbardziej podoba się ten B&W, lubię takie.
Napisano 27 Listopad 201410 l Autor coś jeszcze, Q-nie jako częsty motyw idą pod ogień (ołówek) w grudniu ;|
Napisano 27 Listopad 201410 l Super! bardzo bardzo mi się podobają te konie :) oczywiście reszta też ^^
Napisano 26 Grudzień 201410 l Autor Szybka postać jeszcze sprzed świąt PS. Jak teraz patrzę to chyba wyeksportowałem bez jednej warstwy :) cóż, jedną nogą już wolne miałem (odzyskane linki) Edytowane 6 Kwiecień 20177 l przez Sayja
Napisano 28 Grudzień 201410 l Fajnie dobierasz kolorki na obrazkach. Masz też spoko pomysły na postacie. Bardzo podoba mi się magnetyczna tarcza u krasnoluda/gnoma. Nie spotkałem się z czymś takim wcześniej :) Szkoda tylko, że przedstawienie tej postaci wyszło trochę słabo w porównaniu chociażby z koleżką z nasionami, albo z zakapiorem na skale. Wydaje mi się, że wynika to między innymi z tego, że zrobiłeś trochę za ciasny kadr:) Przyczepiłbym się jeszcze tylko do tego, że różne materiały takie jak metal, skóra czy skała są malowane w bardzo podobny sposób. Są jakby były wykonane z tego samego materiału. Bardzo fajna teczka:) 3maj się
Napisano 28 Grudzień 201410 l podziwiam operowanie kolorem :) se zasubskrybowałam gdzie się dało :D gwiazdeczki lecą
Napisano 4 Marzec 201510 l Autor Garść rzeczy z ostatniego sezonu oraz "nipple-ripper" dorzucę też tutaj efekty pracy nad teksturami z nie tak dawna trollSpearman by kamilmurzyn on Sketchfab Edytowane 6 Kwiecień 20177 l przez Sayja
Napisano 8 Marzec 201510 l Mi się bardzo podoba ten troll co się wspina po górach. Tło świetne Ogólnie bardzo ładnie i spójnie to wygląda. Wszystko ładnie tylko trochę przymrozka brakuje na domku, bo dookoła śnieg a jak się patrzy na domek i trolliki w środku, to ma się wrażenie że jest słoneczne lato.
Napisano 9 Marzec 201510 l Świetne rzeczy! Bardzo podobają mi się portrety trolli. Fajnie operujesz kreską. Powiedziałabym- w bardzo tradycyjnym wydaniu.
Napisano 8 Lipiec 20159 l Autor Podrzucam troszkę prac w których głównie bawiłem się w "odkrywanie" nowych rzeczy. Bardzo różnie wyszło. Także garść typowych rysunków. PS. widzę, że duża część linków w tej teczce mi zdechła w wyniku migracji strony z pracami :/
Napisano 27 Styczeń 20169 l Autor Garść obrazków z ostatniego sezonu (oj dawno nic nie było, trochę kuleje moja regularność).
Napisano 1 Luty 20169 l o *****, zajebiste =D bardzo mi się podoba Twój styl. Bardzo spoko klimat w pracach i dizajny też fajne. lubie to!
Napisano 18 Luty 20169 l Autor stary szkic, możliwe ze sie tutaj nawet pojawił; podobał mi sie, więc postanowiłem pchnąć dalej
Napisano 19 Luty 20169 l Fajna teka :) Bajkowe klimaty, dobrze się ogląda. Szkoda, że więskszość linków padła. Ogólnie coraz lepsze!
Napisano 11 Marzec 20169 l Przypominają trochę codzienne szkice Pana Even'a Amundsen, które swoją drogą strasznie lubię. Ogólnie przyjemne szkice :) Stroje też jedziesz całkiem z głowy? Ja mam z tym spory problem... pół życia rysowałem tylko i wyłącznie z natury, w sumie kopiując co widzę, a i to nie było proste! Więc teraz kiedy muszę coś wykreować, bardzo ciężko mi bez referencji nawet przy prostych szatach.
Napisano 11 Marzec 20169 l Autor Dzięki. Ja generalnie nie rysuje/maluje z referencjami. Oglądam dużo rzeczy przed i po, ale w trakcie pracy staram się jednak polegać na sobie i jak coś już tam *** maksymalnie i ciągle mi się nie podoba, pomimo poprawiania i poprawiania, wtedy rzucam w kąt albo biorę jakąś książkę/zdjęcie i ładuje do pamięci krótkotrwałej. Dlatego niektóre są nieco dziwne :) Co się tyczy strojów, to jest to rzecz na którą ostatnimi czasy zacząłem zwracać większą uwagę oglądając filmy, książki, ilustracje i coś tam się utrwalało. Ale jest to jeszcze ciągle bardzo naciągane.
Napisano 20 Marzec 20168 l Wszystkie prace extra są. To co mi się najbardziej podoba to forma. Obiekty są naprawdę bardzo bryłowate. Chciałoby się takiego jednego ludka wziąć z ekranu i potrzymać w rękach by poczuć kształt. Bardziej bryłowate niż prawdziwe obiekty na zdjęciach. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to... Nie ma czegoś takiego. Wszystko na wysokim poziomie. Super styl. :).