Skocz do zawartości

Którego dnia powinien odbyć się Wrocławski zlot Max3D? 39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którego dnia powinien odbyć się Wrocławski zlot Max3D?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Przygotujcie się, idzie odwilż.

Ekipa Max3D znów wyruszy w miasto!

16117480.jpg

• Odpowiedzi 103
  • Wyświetleń 33,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

I pewnie znowu nie będę mógł :(

Wysłano z telefonu.

Napisano
  • Autor

Dobrze, dobrze.

Plugawicielu, liczę na Twoją obecność.

Informujcie chłopaki innych, rozsyłajcie i spamujcie. Niech wieść się szerzy.

16138408.jpg

Napisano

Dobra opcja na wrocławskiego piasta :P

Napisano

dawajcie znać odpowiednio wcześniej o konkretnej dacie. Muszę Pionixowi postawić kolejkę :)

Napisano

Szymon a tobie żałoba po psie się już skończyła że chcesz się alkoholizować? ;)

tez zawitam.

pzdr.

Napisano

a no prawda ; )

Napisano

jestem za, ale podajcie jakiś konkretny termin. sonda by się przydała panowie ;]

Napisano
  • Autor

Tak, tak.

Sonda...postaram się, by była jutro z samego rańca.

Ogólnie jednak w sondzie będzie kwiecień...sobota: 14, 21, 28.

Wcześniej są Święta.

Napisano

nie mam jeszcze żadnych planów na kwiecień, o ile nic nagłego nie wypadnie to stawię się bardzo chętnie :)

Napisano
  • Autor

ładnie, ładnie.

To co my tu mamy. W sondzie przoduje 14 kwietnia.

Napisano

gut, niech przoduje.

thnx za PMa, pewnie bym się nie zorientował że coś się kroi gdyby mi forum nie przysłało auto powiadomienia.

Napisano
  • Autor

To nie autopowiadomienie. Biorę na siebie odpowiedzialność za spamowanie ;)

Napisano

nie, chodzi mi o to że forum przysłało mi maila że mam prywatną wiadomość od cię. rzadko tu zaglądam ostatnimi czasy.

Napisano

A mnie to nikt nie chce powiadomić nigdy i wszystkie spotkania przegapiam!

Tym razem jednak, jak wypadnie na 14 kwietnia to się pojawię obowiązkowo! :D

Napisano
  • Autor

Doskonale. Tak więc ustalone jest, że zlot 14 kwietnia.

Dziś roześle trochę spamu ;)

Jeszcze tylko jakąś miejscówę zaklepiemy tak aby spotkać się bezpośrednio w lokalu.

Edytowane przez CzAk1

Napisano
  • Autor

btw. Macie jakieś propozycję miejsc, które można brać pod uwagę?

Kiedyś siedzieliśmy w 7 kotach. ostatnio w Kociej kołysce. Można by kontynuować tradycję i pójść gdzieś kotem w tle ale nie wiem, czy jest we Wrocławiu jeszcze wiele pubów z kotem w tle. Jest jeszcze czarny kot, ale tam raczej średnio cicho by było...

Napisano

mleczarnia/Włodkowice sporo miejsca, a wyspa z jednej strony spoko a z drugiej trochę pachnie gimbusem ;)

Napisano
  • Autor

Ok...do wyboru jest:

Mleczarnia

Włodkowica

7 kotów

Jak ostatnio Kocia Kołyska

...

W Salvadorze raczej będzie głośno w sobotę...

W Kredensie średnio ogarniemy tyle miejsc.

W coolturze moge zagaić, czy znajdzie się tam ze dwadzieścia miejsc.

W Schodach donikąd raczej cicho nie będzie.

Jest jeszcze pub studencki Przekręt, ale on jest dalej od Rynku, bo w okolicach placu Grunwaldzkiego.

Napisano

Jest jeszcze pub studencki Przekręt, ale on jest dalej od Rynku, bo w okolicach placu Grunwaldzkiego.

Jak ostatnio byłem to na miejscu Przekrętu był sklep (z oknami??). Chyba, że go gdzieś przenieśli a ja nic nie wiem :-)

W mleczarni może być tłoczno chyba, że wbijemy wcześnie. Według mnie Kocia Kołyska się sprawdziła ostatnio.

Pozdrawiam.

[edit]

Ja bym jeszcze dorzucił Kultową na Stwosza do listy.

Edytowane przez Plastique

Napisano
  • Autor

W Kultowej nigdy nie byłem w sumie, więc ciężko mi powiedzieć co tam zastaniemy.

To jakiś w miarę elo pub, pijalnia, czy co toto?

Przekręt jest teraz na Marii Curie nad Pizza Hut nieopodal Pasażu

Napisano

@Czaki: coś takiego pomiędzy. Na plus, że nie jest tłoczno przeważnie i dużo miejsca. Na minus, że czasami jakieś koncerty tam są ale 14-tego chyba nie ma. Możemy zrobić rekonesans jak chcesz :P

Napisano
  • Autor

W Kultowej dzisiaj byłem. Miejsca tam trochę jest, więc nie można powiedzieć, że nie. Ogólnie jednak usłyszałem, że rezerwacja będzie mnie kosztować 300 zeta (dla około 20 osób), z czego część tylko do wykorzystania na barze. :F

Ogólnie raczej sobie nie moge teraz na to pozwolić ;)

Napisano

A czemu nie Spiż? lub Bohema (przy ulicy Ofiar Oświęcimskich) względnie Salvador (nie byłem tam już ze 4 lata więc nie wiem czy nadal warto) względnie Pracoffnia lub Cegielnia. No i jest jeszcze "Pod zielonym kogutem" na placu teatralnym - a z tamtąd np. na PKP można się nawet zaczołgać :)

W Mleczarni raczej z miejscem nie było by problemu - oczywiście przy rezerwacji :)

w ostateczności - gdzieś pod nasypem można się zmelinować co prawda miejsca nie ma tam za wiele w żadnej knajpie, ale klimat jest OK i czeskie piwo też :)

Edytowane przez Loki

Napisano
  • Autor

Kurcze, zapomniałem o Zielonym Kogucie, to wielce ok miejscówa jest.

Pracoffnia raczej odpadnie. Nie wiem nawet, czy to jeszcze bangla, a chłodno jescze, by tam na zewnątrz siedzieć. W Salvadorze zawsze potańcówy jakieś w weekendy robią, więc tam będzie głośno i duszno.

Napisano

Faktycznie w Kultowej cena zaporowa. Zielony Kogut - dawno nie byłem ale fajnie tam z tego co pamiętam :)