kliment woroszyłow Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 (edytowane) Dawno nic nie pokazywałem w wipie dlatego postanowiłem się przypomnieć. Tym razem padło na t-62. P.S. Mój ulubiony med w World of Tanks ;) Edytowane 28 Maj 2013 przez kliment woroszyłow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 jak zawsze model zapowiada się niesamowity :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 @kliment woroszyłow będzie strzelał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 Gdyby nie siatka to bym powiedział że to zdjęcia z demontażu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 Nie będę komentował jak wygląda bo to widać ^^ Ale w końcu coś rosyjskiego w tematach modeli z WW2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekCichy Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 Gdy zobaczyłem nazwę to byłem niemal przekonany że to inspiracja WoT :) Zapowiada się bardzo ładnie, a co do spawów z ostatniego obrazka to mam nadzieje że to WIP :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Październik 2012 Autor Share Napisano 15 Październik 2012 JacekCichy- tak to jest WIP :D Mały progresik, skonczona pokrywa włazu d-cy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wjaworski Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 Sliczne śruby! Czy T-62 były używane w LWP? (A może po słynnym poligonie w Orzyszu, na którym się bawiłem, jeździły tylko T-55 i T-72)? P.S. Orzysz to za niemieckich czasów Arys. Testowano na nim m.in. prototyp Tygrysa.... Jeszcze dziesięć lat temu znajdował się na nim m.in. unikalny wrak JS-3, służący za cel naszym dzielnym artylerzystom ppanc... Niewyjęte 200 mm uczciwego chropowatego radzieckiego pancerza z przodu wieży! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 Witam! Czekałem na twoje następne prace! Zapowiada się następne cudo ;) a ja tylko czekam na nowy komputer, żeby wrócić do świata 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Październik 2012 Autor Share Napisano 16 Październik 2012 wjaworski-o ile wiem LWP nie posiadało t-62, ale moge sie mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixel-Factory Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 no prawda był po prostu za drogi ,państwa układu warszawskiego się na niego nie zdecydowały.My mieliśmy t-55 Wojtku świetnie Ci idzie. Z wielką przyjemnością zobaczyłbym jakąś egzotyczną wersję tego pojazdu w Twoim wykonaniu, może Tiran-6 lub te które nadal jeżdżą w Afganistanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Powrócił !!!!! :-) Znowu chce się sprawdzać co 30 minut co nowego w WIPach :-) Chociaż te spawy wydaja mi się jakby trochę gorsze od tego co już u Ciebie widziałem... Pozdrawiam, Niedźwiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Październik 2012 Autor Share Napisano 17 Październik 2012 drugi właz skończony: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 Model doskonały. Jeśli mógłbyś Kliment zdradzić jak wycinasz takie ładne koła: boolean?, czy raczej ręczne przestawianie vertexów na podstawie jakiegoś wzorca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Październik 2012 Autor Share Napisano 17 Październik 2012 Bacry - prosto, podkładam pod siatkę okrąg ( spline) z małą iteracją czyli np. 2 lub 3 a nie z domyslną 6 i cutuje. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach13 Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 No zacnie to wygląda, tylko te spawy koślawe jakieś, takie guzy są nie do przyjęcia w tym zawodzie. Ale wiem na czołgach takie są właśnie, tam się nikt nie spina, byle się nie rozleciał. Już widzę końcówkę tej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 19 Październik 2012 Autor Share Napisano 19 Październik 2012 trochę drobnych elementów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 19 Październik 2012 Share Napisano 19 Październik 2012 O rany ! Bodaj na wszystkim MS ! To ma być model z serii „Pod Lupą” ? Świetnie idzie... ♠ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 20 Październik 2012 Autor Share Napisano 20 Październik 2012 kolejne duperele: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jatat Napisano 21 Październik 2012 Share Napisano 21 Październik 2012 No co tu dużo kłapać bardzo fajnie. To będzie czysty t62 czy z modyfikacjami na wieży i kadłubie robionymi przez różne państwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Październik 2012 Autor Share Napisano 21 Październik 2012 Może zrobię go w wersji arabskiej ale nie wiem jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 22 Październik 2012 Share Napisano 22 Październik 2012 Witaj Wojtku, Poczekaj… bo nie wiem co napisać. Nie było mnie tu prawie 2 lata a tu taki strzał. Uuuu czekają mnie ciężkie chwile, przeglądając forum:). REWELACJA – nie wiem jak Ty to robisz, nie mam pojęcia:/. Ja zrobiłem ogromny skok -> ale w tył, jestem na etapie tworzenia boxów ;) Czekam na więcej i więcej. Serdecznie Cię pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 23 Październik 2012 Share Napisano 23 Październik 2012 Klimek Ty żyjesz :) I jak widzę w doskonałej formie jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 23 Październik 2012 Autor Share Napisano 23 Październik 2012 Lukasz 2244- witaj chłopie! Mathias - ano wciąż zyje ....ale co to za życie...:D kolejny kroczek do skonczenia, koło jezdne które wydaje sie nie trudne ale kiedy okazuje sie ze trzeba wymodelowac "dwustronnie" to ciut komplikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemaSS_POL_1 Napisano 24 Październik 2012 Share Napisano 24 Październik 2012 no kliment do przodu jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Październik 2012 Autor Share Napisano 24 Październik 2012 Skończone koło napędowe: \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bazil Napisano 18 Listopad 2012 Share Napisano 18 Listopad 2012 Twoje HiPoly mnie zadziwia, detal niesamowity, a jednak siatka nie wygląda na przepełnioną :) Według mnie przesadzone jest tworzenie takich detali po wewnętrznych stronach, np. w kołach - lwiej części tych śrub nie będzie widać, ale mimo to robią barrrdzo pozytywne wrażenie. co Ty później robisz z tymi modelami? Grube setki tysięcy poligonów to musi ważyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Odleżał swoje czas go skończyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixel-Factory Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 no jak dla mnie to BOMBA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Piękny :) [Wiadomość, która została wpisana jest zbyt krótka. Musi zawierać co najmniej 10 znaków.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Klimek is back :D Jak zwykle świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 12 Kwiecień 2013 Share Napisano 12 Kwiecień 2013 nie no on już wygląda mega realistycznie, mimo tych blueprintów subskrybuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2013 płyta silnikowa skończona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłapouchy Napisano 15 Kwiecień 2013 Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Pan Wojciech wrócił i znowu całe forum będzie jego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 A nie będzie paszczaka na tym forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2013 hu is paszczaka? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Te beczki są na paliwo? Nie jest to niebezpieczne? Że wybuchnie, albo wypłynie jak jakiś pocisk w to trafi? No i jak zwykle ładnie pospawany model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Kliment robi wedlug dokumentacji ... :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Aniu...na paliwo..z tym że Rosjanie jeździli na oleju napędowym a nie na benzynie przez co zapałało się to ciut trudniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 nawet jakby była to beczka z paliwem to ciężko byłoby ją wysadzić to nie wygląda tak jak na filmach lub grach, że z każdego pistolecika można rozsadzić beczkę a wraz z nią czołg paliwo nawet jeżeli jakimś cudem się zapali (powiedzmy przez iskrę powstałą w momencie uderzenie pocisku o beczkę) to i tak prawdopodobnie będzie się tylko paliło to co wycieka albo w ogóle zgaśnie z braku powietrza ładny czołgers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eboo Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 No i co ważne zbiorniki dodatkowe były używane tylko podczas podróży- przed walką paliwo było wylewane-zlewane gdzie indziej. By pzoostać w temacie-bardzo ładny czołg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 (edytowane) Sebazx6r ja wiem, i nie wątpie że każda śrubka jest na swoim miejscu, tylko tak z ciekawości pytałam, wyjaśniło się :) Edytowane 17 Kwiecień 2013 przez Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 ebazx6r- Ania lubi zadawać w moich topikach takie miłe, powiedziałbym kobiece pytania, za co ją bardzo lubię , pozdrawiam Aniu! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 dodatkowo, wlasnie dlatego jest to na zewnatrz: ], aby w razie czego nie jaralo sie w srodku czolgu; ] zalewajac i zabijajac przy tym cala zaloge. BTW takie wlasnie byly poczatki pancerniakow, niestety wiekszosc ginela od zaplonu. http://modelstory.pl/schneider-ca-jezdzace-krematorium/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 mały progresik bo czasu mało było ale dzisiaj w nocy powinienem ciut dorobić jeszcze, wydech, i początek błotników: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eboo Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Masakra przepięknie Ci to wychodzi, tylko odstaje od całości troche ten chlapacz tylny-ale obserwując twoje poprzednie cuda wiem że poprawisz to z nawiązką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 20 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Lewa strona "niemal skończona"...niemal bo zostało kilka drobnych elementów z przodu błotnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixel-Factory Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Wojtku super lecisz z tematem , powodzenie przy unwrapie tego wszystkiego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 masakra ten temat, tempo i jakość powala byłbyś super gość i podzieliłbyś się materiałem ? : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 kliment, Ty to masz pokazna ARMIE modeli chyba...? :) Dzialaj dzialaj dalej, jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi