misiekhc Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 Uszanowanie! Przez rok nic nie wrzucałem więc conieco zapdejtuje. Na początek kilka ilustracyjek, Duży Format, Wall Street Journal, Maxim i kilka reklamowych: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 22 Listopad 2013 Autor Share Napisano 22 Listopad 2013 i inne różne tematy, szkicowanie, jakieś eksperymenty itp: pozdrówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 ależ moc... w tych dużych ilustracjach wspierasz się może szkicami ołówkowymi czy wszystko na tablecie rysujesz? najbardziej lubię społeczne-polityczne tematy w Twoim wykonaniu, które dobitnie ukazują brutalną prawdę... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 po prostu. piękne rzeczy... :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 no cóż, tylko oglądać i czerpać przyjemność garściami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 a gdzie koncepty z Shadow Warrior? :3 Fajne sąąąą, warto pokazać! (chyba że przegapiłam wrzutę, jeśli tak, to nic nie mówię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodwojneD Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 Wow! Czuje sie zainspirowana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 25 Listopad 2013 Autor Share Napisano 25 Listopad 2013 Dzięki! Telthona - nie wrzucałem SW, te rzeczy siegają ponad 1,5 roku wstecz, nie do końca to mój klimat, mimo, że przyjemnie było spróbować czegoś innego, na pewno teraz miałbym inne podejście do tematu, tak czy inaczej zarzucam kilka obrazków, więcej tutaj leży: http://michaldziekan.blogspot.com/2013/09/shadow-warrior.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luiza Napisano 25 Listopad 2013 Share Napisano 25 Listopad 2013 Rządzisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 25 Listopad 2013 Share Napisano 25 Listopad 2013 Ja jestem fanboyem :D masz strasznie fajne poczucie humoru w Twoich pracach i chyba dużo frajdy sprawiają Ci te prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 25 Listopad 2013 Share Napisano 25 Listopad 2013 świetne, zakochanym w ostatnich prackach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 25 Listopad 2013 Share Napisano 25 Listopad 2013 Front ! Gwiazdki ! na ten tychmiast ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kefas Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 Widziałem na przystanku nowego mikołaja dla banku. Fanie twoją prace zobaczyć w takim formacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 Jak zawsze genialne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 niedługo będzie na jakimś portalu o masowej kradzieży plakatów pewnego banku, przy czym bank nie ma pojęcia w czym tkwi nagłe zainteresowanie owym bankiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 Czyli to jest dostepne w wielkim formacie? :D :D >:'D Wszystko zarabiste, ale najbardziej mi sie podobaja chyba concepty postaci, uwielbiam takie. Te do shadow warriora tez obledne, moze i nie Twoj klimat, ale wyszlo swietnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 a ja u Pań w finansach widziałem kalendarz, i od razu świat ma więcej barw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 Projekt kalendarza widziałem już kilka miesięcy temu na blogu i usilnie próbowałem zdobyć jeden egzemplarz. Niestety akcja zakończyła się niepowodzeniem. Większość prac trzyma mistrzowski poziom no i fajnie, że masz swój styl. Czekam na więcej!;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 Umisz Michau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 27 Listopad 2013 Autor Share Napisano 27 Listopad 2013 Dzięki!!! Fajnie, że się podoba ten stuff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 Z kilometra cię rozpoznam. Dzięks za wrzutę, bo zapomniałem o blogu. Buźka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciputek Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 Wow, świetne rzeczy, mogłabym oglądać je cały wieczór. Po prostu świetne, dziwne, że nigdzie na nie wcześniej nie trafiłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 ja pierdziele, ale odjazd... powiedzieć geniusz to za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 28 Listopad 2013 Share Napisano 28 Listopad 2013 Świetne te rysunkowe koncepty postaci, maksymalny tygrys. Ukłony i rispekt. Urosłeś poza skalę. t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 28 Listopad 2013 Share Napisano 28 Listopad 2013 A mi się wlasnie bardo podobaja koncepty z shadow warriora :) jak je zobaczylam wyszukiwujac w googlach to od razu rozpoznałam że sa Twoje :) stare nie stare, wygladaja pro :) taka stylizowana kreska raczej się szybko nie zestarzeje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 28 Listopad 2013 Share Napisano 28 Listopad 2013 Łoooo jaka masa z obrazkow bije to az czlowiek jezyka w gebie zapomina. Co obrazek to lepszy. Tez mi jakos tygrys bardzo do gustu przypadl, taki z charakterem kociak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 29 Listopad 2013 Autor Share Napisano 29 Listopad 2013 dzięki bardzo! to dorzucam jeszcze świeżą porcję szkicowania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 4 Grudzień 2013 Share Napisano 4 Grudzień 2013 No i tu to ja rozumiem, rekomendacja na froncie jak najbardziej zasłużona. Przy paru pierwszych pracach parsknąłem śmiechem, bardzo "czaję" podany klimat. W późniejszych wrzutach widać lekkie popadanie w rutynę, mniej poszukiwania.., ale to pewnie też gdzieś Cię zaprowadzi ;) Propsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Grudzień 2013 Share Napisano 4 Grudzień 2013 nie jestem zawistny wiec nie czekam, aż Ci zima odmrozi paluchy. Swietne ujęcia charakterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 Tapetuje sobie mieszkanie Twoimi prackami :) Rządzisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 Zakładam sto nowych kont, żeby głosować na 5 gwiazdek, bo tu chyba ludzie leniwe są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Rozanski Napisano 4 Styczeń 2014 Share Napisano 4 Styczeń 2014 Ekstra te concepty z shadow warrior! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 Praca "Highlights" którą widziałem na blogu jest super-fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Ta cała teczka to jakaś jedna wielka miazga! Świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 10 Luty 2014 Share Napisano 10 Luty 2014 he he to jest fejm, ludzie sami wykopują Ci teczkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi