Napisano 22 Listopad 201311 l Uszanowanie! Przez rok nic nie wrzucałem więc conieco zapdejtuje. Na początek kilka ilustracyjek, Duży Format, Wall Street Journal, Maxim i kilka reklamowych:
Napisano 22 Listopad 201311 l Autor i inne różne tematy, szkicowanie, jakieś eksperymenty itp: pozdrówki!
Napisano 22 Listopad 201311 l ależ moc... w tych dużych ilustracjach wspierasz się może szkicami ołówkowymi czy wszystko na tablecie rysujesz? najbardziej lubię społeczne-polityczne tematy w Twoim wykonaniu, które dobitnie ukazują brutalną prawdę... pozdro
Napisano 22 Listopad 201311 l a gdzie koncepty z Shadow Warrior? :3 Fajne sąąąą, warto pokazać! (chyba że przegapiłam wrzutę, jeśli tak, to nic nie mówię)
Napisano 25 Listopad 201311 l Autor Dzięki! Telthona - nie wrzucałem SW, te rzeczy siegają ponad 1,5 roku wstecz, nie do końca to mój klimat, mimo, że przyjemnie było spróbować czegoś innego, na pewno teraz miałbym inne podejście do tematu, tak czy inaczej zarzucam kilka obrazków, więcej tutaj leży: http://michaldziekan.blogspot.com/2013/09/shadow-warrior.html
Napisano 25 Listopad 201311 l Ja jestem fanboyem :D masz strasznie fajne poczucie humoru w Twoich pracach i chyba dużo frajdy sprawiają Ci te prace :)
Napisano 26 Listopad 201311 l Widziałem na przystanku nowego mikołaja dla banku. Fanie twoją prace zobaczyć w takim formacie :)
Napisano 26 Listopad 201311 l niedługo będzie na jakimś portalu o masowej kradzieży plakatów pewnego banku, przy czym bank nie ma pojęcia w czym tkwi nagłe zainteresowanie owym bankiem
Napisano 26 Listopad 201311 l Czyli to jest dostepne w wielkim formacie? :D :D >:'D Wszystko zarabiste, ale najbardziej mi sie podobaja chyba concepty postaci, uwielbiam takie. Te do shadow warriora tez obledne, moze i nie Twoj klimat, ale wyszlo swietnie :)
Napisano 26 Listopad 201311 l a ja u Pań w finansach widziałem kalendarz, i od razu świat ma więcej barw :)
Napisano 27 Listopad 201311 l Projekt kalendarza widziałem już kilka miesięcy temu na blogu i usilnie próbowałem zdobyć jeden egzemplarz. Niestety akcja zakończyła się niepowodzeniem. Większość prac trzyma mistrzowski poziom no i fajnie, że masz swój styl. Czekam na więcej!;)
Napisano 27 Listopad 201311 l Z kilometra cię rozpoznam. Dzięks za wrzutę, bo zapomniałem o blogu. Buźka!
Napisano 27 Listopad 201311 l Wow, świetne rzeczy, mogłabym oglądać je cały wieczór. Po prostu świetne, dziwne, że nigdzie na nie wcześniej nie trafiłam.
Napisano 28 Listopad 201311 l Świetne te rysunkowe koncepty postaci, maksymalny tygrys. Ukłony i rispekt. Urosłeś poza skalę. t.
Napisano 28 Listopad 201311 l A mi się wlasnie bardo podobaja koncepty z shadow warriora :) jak je zobaczylam wyszukiwujac w googlach to od razu rozpoznałam że sa Twoje :) stare nie stare, wygladaja pro :) taka stylizowana kreska raczej się szybko nie zestarzeje ;)
Napisano 28 Listopad 201311 l Łoooo jaka masa z obrazkow bije to az czlowiek jezyka w gebie zapomina. Co obrazek to lepszy. Tez mi jakos tygrys bardzo do gustu przypadl, taki z charakterem kociak ;]
Napisano 4 Grudzień 201311 l No i tu to ja rozumiem, rekomendacja na froncie jak najbardziej zasłużona. Przy paru pierwszych pracach parsknąłem śmiechem, bardzo "czaję" podany klimat. W późniejszych wrzutach widać lekkie popadanie w rutynę, mniej poszukiwania.., ale to pewnie też gdzieś Cię zaprowadzi ;) Propsy
Napisano 4 Grudzień 201311 l nie jestem zawistny wiec nie czekam, aż Ci zima odmrozi paluchy. Swietne ujęcia charakterów.
Napisano 14 Grudzień 201311 l Zakładam sto nowych kont, żeby głosować na 5 gwiazdek, bo tu chyba ludzie leniwe są.