jefim Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 com%2Fwatch%3Fv%3DDVMNQozxqos&has_verified=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 wyglada jak reklama nowego STATYWU nie dalem rady do konca, mam nadzieje, ze po 1szej minucie nie jest nadal takie nudne. Chyba za duzo juz w tym temacie opowiedziano w animatikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Wow. Tak bardzo walczą. Wow. Niestrudzeni wojownicy. Magiczny kryształ. Wow. Paskudne stwory. Wow. Taka walka. Nic z tego nie wynika. Tak bardzo wtórne. Wow. Uszanowanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Kiedyś wystarczyło pokazać zakute łby ze świecącymi oczami, laski z dużym biustem i ogromne potwory (no i jakieś fajne efekty dymu/ognia) by wszyscy klaskali, a teraz sensu się zachciewa...świeżości.. Co się z Wami dzieje, ludzie..?!.. :D Jestem wielkim miłośnikiem serii, jest to jedna z niewielu gier, na które czekam, trailer technicznie wypieprzony w kosmos, ale trudno mi było obejrzeć do końca. Chyba za dużo tej bijatyki. To coś w rodzaju filmu "Projekt X", w którym niby cały czas coś się dzieje, a jednak ciężko nie ziewnąć i dotrwać do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaset Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Nie ma napięcia . Efekty mega. Choreografia tez. Technicznie bez wad. Ziew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Bardzo ładne, ale fabularnie nic ciekawego. Kamera lata jak szalona, czułem się jakbym jechał rollercoasterem, w pewnym momencie aż musiałem odsunąć się od ekranu, bo zrobiło mi się niedobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Ladne to bardzo, symulacje super, topowa robota techniczna , ale mnie tez znudzilo. Oskarzam muzyke, jest momentami bardzo odklejona od obrazka. W ogole tlo dzwiekowe w przeciwienstwie do obrazka brzmi na nieskonczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 dla kontrastu animatik z prey2 moge ogladac bez konca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozpruwacz Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Ciekawe czy tutaj tez kazda minuta kosztowala 1mld dolcow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miduraa11 Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 nie wiecie czy będzie jakiś następny trailer 'to be continued...' ? ;p i wiecie może jak się nazywa ten boss na pierwszym obrazku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Wszystko psuje koszmarna praca kamery i irytujący montaż. Enviro piękne, postaci też fajnie zrobione, symulacje ekstra. Zamiast dać się widzowi napatrzeć na ładne obrazki, to migają jak w stroboskopie i machają kamerą na wszystkie strony :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Widzialem to w nocy i strasznie mi sie dluzylo. Montaz chaotyczny i psuje odbiór. Nie odczułem jakiegos super klimatu jak przy cinematicach Blizzarda niegdys. Wkurzaly mnie braki dzwiekow w niektorych momentach i jak Baggins napisal, tło dzwiekowe brzmi na nieskonczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Za bardzo strobo. Ja wiem, że tu chodzi o dynamikę, ale percepcja ludzka tez ma limity i jak się je narusza, to zamiast cieszyć - wkurza. Oczywiście wszystko to ładne i mega, ale za dużo na raz. Momentami warto by odjechać z kamerą i pokazać ładną choreografię walki z rozsądnej, czytelnej odległości, bo zbliżenia w kinematografii służą pokazywaniu emocji na twarzy lub ważnego detalu, a nie walki. Czasem warto wrócić do źródła i przypomnieć sobie pierwsze lekcje o kompozycji i ruchu. Przypominają mi się tutaj słowa Kaczmarskiego z piosenki o wizycie Guliwera w Lapucie i o mądrych ludziach, którzy ją zamieszkują: [...] Nie wiedzą już, choć wiedzą wszystko Jak zwykłe bułki się wypieka, Jak chronić źródło, by nie wyschło, Jak łatać dach, by nie przeciekał. [...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Nie dotrwałbym do końca gdyby nie to że chciałem zjeść trochę chrupków i nie utłuścić klawiatury. Mogli to w 2 minuty zmieścić. Modele, Particle, symulacje, włosy, shadery zajebiste. Tylko gdzieś się podziała reżyseria i scenariusz. ;) Muzyka i dźwięki oderwane od całości. Kamera z łapy tragiczna. Pod względem "wow factoru" jeden ze słabszych cimematiców jakie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelt Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Już myślałem że ta skacząca kamera i stroboskopowy montaż mnie odrzucają bo jestem za stary, ale widzę że nie tylko ja tak odbieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 To samo co w pierwszym hobbicie, niby jest pięknie, a nie sposób się skupić. Kamera lata jak zamontowana na gumę od majtek, no nie dało rady bez przewijki. Zobaczymy co z giery wyjdzie. Oby nie była za dobra, bo tylko będzie płacz, że nie ma czasu grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 31 Styczeń 2014 Share Napisano 31 Styczeń 2014 Faktycznie praca kamery tym razem przesadzona, męczy oczy. Ale sama animacja postaci jak zwykle rewelacyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 31 Styczeń 2014 Share Napisano 31 Styczeń 2014 Ależ wy jesteście starzy. :P Zamysłem było żebyście poczuli się jakbyście sami tam byli; ziemia się trzęsie, wy się trzęsiecie itp itd. Genialna robota, bardzo przyjemnie się ogladało. Technicznie świetnie wykonane, wspaniała "kontynuacja" cinematica z Online. Dobrze myślę, że to znowu Blur? S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelt Napisano 31 Styczeń 2014 Share Napisano 31 Styczeń 2014 Ja się poczułem jakbym miał zwrócić kolację, a nie jakbym tam był:D. Wykonanie oczywiscie miażdży ale kamera i montaż wszystko dla mnie psują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 31 Styczeń 2014 Share Napisano 31 Styczeń 2014 Dla mnie to cinematic ma fatalny klimat, nie ma nic z tego co ceniłem sobie w Elder Scrollsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 31 Styczeń 2014 Share Napisano 31 Styczeń 2014 A mi sie podobal. Nic mnienie wynudzilo. ( 8 min to za malo zebym sie zdazyl znudzic. taka produkcja). Poza tym obejrzalem to dwukrotnie i za drugim mi sie bardziej podobalo. Efekty takie ze szczeka spada. Animacja, montaz, kamera i enviro tez jak dla mnie fajne, a muzyke ciezko mi oceniac. Mi sie podobalo i moglbym wiecej tego obejrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 1 Luty 2014 Share Napisano 1 Luty 2014 Mnie się również bardzo podobał. Mnie tylko jeden szczegół wkurzył. Dlaczego przy takiej jatce postacie mają twarze bez grymasu,usta pozamykane,oddychanko przy takiej bitwie przez nosek,ech .... ale tylko tak sobie marudzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 1 Luty 2014 Share Napisano 1 Luty 2014 @Adam co tydzień lub częściej mam bohurtowy trening, ale zazwyczaj oddycham przez nos(chyba, że brakuje już powietrza w hełmie) oddychanie przez usta może być niebezpieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 1 Luty 2014 Share Napisano 1 Luty 2014 Jeśli rzeczywiście tak jest jak piszesz,to zwracam honor. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 2 Luty 2014 Share Napisano 2 Luty 2014 Dla mnie również coś pięknego. mógłbym obejrzeć tego pełen metraż. Pewnie wynika to z jakiejś ignorancji, ale trudno... mówię jak jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pxl666 Napisano 4 Luty 2014 Share Napisano 4 Luty 2014 to to nie jest screencap z gameplayu?? offline render...łeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 5 Luty 2014 Share Napisano 5 Luty 2014 Beta startuje w piątek. Instalka gry waży 22GB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 5 Luty 2014 Share Napisano 5 Luty 2014 Tyle, że aby to beta testować, to trzeba było się zapisać pół roku temu i jeszcze ich do siebie przekonać, right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 5 Luty 2014 Share Napisano 5 Luty 2014 Ja zapisywałem się dość dawno (właściwie zapomniałem, że to zrobiłem), a wczoraj przysłali mi maila z zaproszeniem do testów. Z tego co pamiętam wystarczyło podać maila i napisać pare słów o sobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 5 Luty 2014 Share Napisano 5 Luty 2014 https://account.elderscrollsonline.com/store?q=a9c83390-ef04-4edb-ab77-06dc83707fc5&p=23098fc9-9797-4631-9909-a89fbb973d68&ts=1391589266&c=zenimaxonline&e=live&rt=Safetynet&h=57d1a3df873a942adb7b341abfacfbf7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 5 Luty 2014 Share Napisano 5 Luty 2014 Yup. Ankietę wypełniłem daawno temu. Ja napisałem, że moje doświadczenie w erpegach obejmuje książkowego Warhammera i Tibię w 2003r. Wystarczyło, odezwali się przedwczoraj. Wielkość instalki wskazuje, że wybakeowali wszystkie krzaki :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 ała, moje oczy ... myślałem, że nigdy się nie skończy ... do końca dnia błędnik będzie szalał gdzie był reżyser?! na urlopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Tez dostalem zaproszenie na ten weekend ale totalnie mi sie nie chce sciagac tego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 230zł za grę + 50zł/mc abonament + inne mikropłatności, ostro pojechali jak na dzisiejsze standardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 No właśnie. Dopłać 100zł i dostaniesz zbroję imperium plus pierścienie czegoś tam. Fcuk! Czyli mając abonament i tak jesteś na zasadach tak jakby freemium. Nawet nie chce mi się porównywać do polityki biznesowej CDPR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 lol jaki fail. liczyli ze jeszcze sie nie otrzasneliscie z ruchow kamery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi