adek Napisano 16 Maj 2014 Napisano 16 Maj 2014 Jutro o godzinie 19.00 zapraszamy Was wydarzenia o nazwie Speedpaint od demand organizowane w ramach Nocy Muzeów oraz projektu Polska Grafika Cyfrowa. Stream na żywo będzie można oglądać na łamach Max3D.pl. Pełna treść: Speedpaint od demand w ramach Nocy Muzeów - live stream już jutro!
adek Napisano 17 Maj 2014 Autor Napisano 17 Maj 2014 No i ruszyło. Stream jest live: http://max3d.pl/news/6420/
adek Napisano 17 Maj 2014 Autor Napisano 17 Maj 2014 (edytowane) Wysłałem zapytanie. Dowiem się czy jest szansza, aby to było później dostępne. Co do muzyki -to chyba taki techniczny jingiel. Ale pytanie przesłane. Edit: Będzie dostępne to później. Ale za jakiś czas. Nie od razu po zakończeniu. Edytowane 17 Maj 2014 przez Adek
adek Napisano 17 Maj 2014 Autor Napisano 17 Maj 2014 (edytowane) Wojciech Fus i Michał Migacz Jeśli czytacie komentarze ze strony głównej i nie widzicie obrazków możecie kliknąć tutaj: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=94235 Edytowane 17 Maj 2014 przez Adek
adek Napisano 17 Maj 2014 Autor Napisano 17 Maj 2014 Marek Madej i Michał Lisowski odpowiadają na pytania uczestników z sali.
adek Napisano 17 Maj 2014 Autor Napisano 17 Maj 2014 Izabela Zelmańska z wydrukowaną swoją pracą w 3D.
adek Napisano 17 Maj 2014 Autor Napisano 17 Maj 2014 Kolejne dwie osoby rozpoczynają speedpaintowanie. Tematy rzucane są z sali. Mathias Zamęcki rozpoczął od ZBrusha. Michał Kuś
adek Napisano 17 Maj 2014 Autor Napisano 17 Maj 2014 Kolejna runda rozpoczęta. Marek Madej: Izabela Zelmańska Zbrushuje... Jeśli czytacie komentarze ze strony głównej i nie widzicie obrazków możecie kliknąć tutaj:http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=94235
OmeN2501 Napisano 17 Maj 2014 Napisano 17 Maj 2014 Gratki dla wszystkich zaangażowanych ! Wyszło super ;]
emenems Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 Super Było, świetna robota, pytanko: Da się to jakoś pobrać..??
Tomasz G Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 Bardzo fajnie się oglądało. Wcześnie wstałem, ale jakoś dotrwałem do końca , po czym padłem na ryj;). Miło się ogląda tego typu materiały w naszym ojczystym języku:D Dzięki i gratulacje.
adek Napisano 18 Maj 2014 Autor Napisano 18 Maj 2014 Widzę, że cały materiał można teraz oglądać. Postaram się porozmawiać z ogranizatorami, aby to gdzieś wrzucić na YT dodatkowo. Jeśli macie czas polecam. Jeśli zniechęciliście się ciszą na początku, spokojnie. To się rozkręca. Na początku dopiero to się wszystko rozrkęcało. Całość trwała do 1 w nocy i naprawdę przyjemnie się to oglądało - są pytania do artystów, są rozmowy ogólnie o 2D/3D. No i podziwiam ich za to, że speedując na tablecie, wokół sporo ludzi, stream byli w stanie malując odpowiadać na pytania :)
serratus Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 Super inicjatywa i fajnie, że w końcu do czegoś takiego doszło w Polsce. Natomiast ta muzyka na streamie... pozostawię to bez komentarza.
adek Napisano 18 Maj 2014 Autor Napisano 18 Maj 2014 Zapomniałem dodać. Coyote: brawo za odwagę i za to, że właśnie nie usuwałeś swoich pierwszy prac z Teczki2D. Szkoda, że wiele osób po osiągnięciu pewnego poziomu robi czystki i zostawia tylko te PRO. Wydaje mi się, że nie ma się czego wstydzić.
Traitor Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 Fajny event, duze brawa dla organizatorow i wystepujacych przed publika artystow. Oby w przyszlosci bylo wiecej takich inicjatyw. Hie, hie, przeszedl moj pomysl na temat speeda, czyli "twarz oblana kwasem solnym" :)
nicponim Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 fajna akcja, przyjemnie sie ogladalo, gratki dla organizatorow i uczestnikow! gratz!
alex3d Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 Też miło mi się oglądało, świetny projekt, chyba trzeba się do Was wybrać na wystawę. Pozdr
emenems Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 Świetna inicjatywa! Jakiś download? no wlasnie tez jestem ciekaw... ;-)
KaliditusZaliditey Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 Gratulacje dla wszystkich!, Coś mi mówi że to wydarzenie przejdzie do historii, a za kilka lat to będzie już ogromne przedsięwzięcie z setkami gości. Bravo. Dla mnie hitem była wypowiedź Darka o czekającej dziewczynie oraz gość z publiczności w zielonej koszulce. Pozdr.
Gradir Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 Było grubo, ale z zombie krowa na robo-wielorybie przesada :)
Monio Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 Bardzo fajna impreza. Miło było poznać ludzi w realu. Oby więcej takich akcji. :)
adek Napisano 18 Maj 2014 Autor Napisano 18 Maj 2014 Tutaj wzmianka w TVN24: http://tvn24bis.pl/informacje,187/sztuka-z-drukarek-3d-ile-warte-sa-takie-dziela,428961.html Ciekaw jestem przebiegu aukcji.
Kalberos Napisano 19 Maj 2014 Napisano 19 Maj 2014 Było niesamowicie!!!!!!, ci którzy nie byli niech żałują :D
Selena Napisano 19 Maj 2014 Napisano 19 Maj 2014 stresik sporawy ale mimo wszystko dobrze się bawiłam, oby więcej takich imprez w przyszłości :) gratulacje dla organizatorów oraz artystów:)
WWWoj Napisano 19 Maj 2014 Napisano 19 Maj 2014 Kurcze chętnie bym się przymierzył do kupna "Cyber X Thx'a", bo widziałem, że wisi na jednej ze ścian :), a bardzo ją lubie, ale pewnie mnie nie stać :/, no ale muszę się zastanowić nad budżetem, może poślę jakiegoś wysłannika na licytację.
ezils Napisano 19 Maj 2014 Napisano 19 Maj 2014 Świetna akcja i gratulacje dla wszystkich! Nie dałem rady dojechać, ale dobrze że jest stream chociaż :)
Artur Paprocki Napisano 19 Maj 2014 Napisano 19 Maj 2014 Kurcze chętnie bym się przymierzył do kupna "Cyber X Thx'a", bo widziałem, że wisi na jednej ze ścian :), a bardzo ją lubie, ale pewnie mnie nie stać :/, no ale muszę się zastanowić nad budżetem, może poślę jakiegoś wysłannika na licytację. Licytować można od 500 zł (każdy obiekt). Aby złożyć zlecenie możesz poprosić dom aukcyjny by licytował w Twoim imieniu: Wystarczy wypełnić formularz:http://goo.gl/ev1XCM Numery pozycji są wpisane w: http://polskagrafikacyfrowa.pl/category/katalog/ Dziękujemy wszystkim za wsparcie i piąteczki :) Niedługo napiszę coś więcej o szczegółach zarówno aukcji jak i całego projektu.
Coyote Napisano 19 Maj 2014 Napisano 19 Maj 2014 Zapomniałem dodać. Coyote: brawo za odwagę i za to, że właśnie nie usuwałeś swoich pierwszy prac z Teczki2D. Szkoda, że wiele osób po osiągnięciu pewnego poziomu robi czystki i zostawia tylko te PRO. Wydaje mi się, że nie ma się czego wstydzić. Ja nadal nie czuje się pro... może jak pojawi sie moje nazwisko na IMDB ;) Tak czy inaczej dzięki za tak liczne przybycie szczególnie tym którzy przyjechali z poza warszawy! Mam nadzieje że nie zawiedliśmy waszych oczekiwań. Pozdrawiam, mega naładowany pozytywną energią, po tym szalonym weekendzie :D
telthona Napisano 22 Maj 2014 Napisano 22 Maj 2014 Dzięki Adek za udostępnienie audycji! :] I również gratuluję uczestnikom i organizatorom :) Oby więcej podobnych inicjatyw!
Rekomendowane odpowiedzi