adek Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 Oficjalna premiera nowego Wiedźmina za już za kilka dni. W internecie pojawiła się zajawka nowego filmu promującego tę produkcję. Jutro ma się pojawić pełna wersja tego filmu. Pełna treść: The Witcher 3: Wild Hunt - A night to remember Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 Zwiastun zwiastuna zwiastującego gre ;) Wiedźminowa incepcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 Digic czy Platige? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 #bezmakijazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 Nie Platige;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Digic, ale to że w ogóle padło pytanie to dobrze świadczy o PI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Na takiego pelnometrazowego wiedzmina moglbym sie przejsc do kina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Dzięki to czekam na premierę filmu, gra już zamówiona odkąd była taka możliwość (jedynie urlopu nie mam :/). Mam pytanie z innej beczki, bo widzę że niektórzy podnoszą lament, bardzo dużo musiało pójść grafiki do kosza w porównaniu z pierwszymi gameplay`ami? Dla mnie osobiście gra wygląda super (ps4 po filmach z yt) ale chętnie widziałbym na PC to co w pierwszych zwiastunach z rozgrywki :) Będzie blisko czy daleko do nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Mam pytanie z innej beczki, bo widzę że niektórzy podnoszą lament, bardzo dużo musiało pójść grafiki do kosza w porównaniu z pierwszymi gameplay`ami? Dla mnie osobiście gra wygląda super (ps4 po filmach z yt) ale chętnie widziałbym na PC to co w pierwszych zwiastunach z rozgrywki :) Będzie blisko czy daleko do nich? Sam oceń http://www.chip.pl/news/rozrywka/gry-rpg-i-mmorpg/2015/05/wiedzmin-3-wyglada-gorzej-niz-2-lata-temu-galeria http://www.dsogaming.com/screenshot-news/the-witcher-3-gameplay-reveal-2013-trailer-versus-2015-build-comparison-shows-downgraded-visuals/ http://pclab.pl/news63717.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Imperator - znam te linki ale nie za bardzo interesuje mnie porównanie wersji ps4 z PC i czytanie obcięciu jakości. Interesuje mnie PC i wersja ultra, czy ona dociąga do pierwszych gameplayów czy też nie (gameplay Rocka z youtuba jednak sporo traci na kompresji). Ciekaw też jestem opinii osób pracujących przy W3 sam zdaję sobie sprawę że często trudne jest utrzymanie pierwotnych założeń z różnych względów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micaki Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Ale nie wiadomo czy pc też tak nie będzie wyglądać bo by się konsolowcy oburzyli : p Czasami niektórzy nie zdają sobie sprawy że porównują materiał który nie pochodzi z silnika gry.Na razie nie ma co gdybać, trza czekać na premierę i się przekonać samemu co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Ale nie wiadomo czy pc też tak nie będzie wyglądać bo by się konsolowcy oburzyli Jasne, że będzie, przecież nie wkurzą konsolowców kilka dni przed premierą (szczegolnie ze muszą zapłacić prawie 2x tyle za to samo). PCtowcy i tak już zapłacili w preorderach - fuck them :D Czasami niektórzy nie zdają sobie sprawy że porównują materiał który nie pochodzi z silnika gry. Myśle, że gdyby firmom zależało na rzetelności, to nikt by tego nie pomylił, bo materiały byłyby przygotowane rzetelniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 olaf na tropie, brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 tropić to można zagadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 14 Maj 2015 Autor Share Napisano 14 Maj 2015 @Reanimator o której będzie dostępna pełna wersja filmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Znając życie pewnie ok 16 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 tez czekam i czekam - caly czas nic. Ale teaser wysmienity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 i jeszcze nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 (edytowane) Juz jest ;) Fajny motyw z tym srebrnym proszkiem. Edytowane 14 Maj 2015 przez Reynevan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Gdzie niby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Tutej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Digic tak mocno daje rade! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Widzialem WiP, pierwszy raz widze skonczony film. Mega :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 troche rwie 4 litery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Cudo, pewnie zapłaciliscie jak za zboże :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micaki Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Aż kilka razy musiałem obejrzeć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 super wygląda. Dobrze, ze nie jakieś 'epickie latanie na gryfonie' tylko takie bardzo książkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Prawie tak dobre jak to: ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Odpicowane na błysk :) Ogląda się super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Zbieram szczene z podlogi . Cos niesamowitego .Kurde az sie prosi zeby w takiej jakosci zrobic pelen metraz . Sukces bylby gwarantowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Tak, mnie też urwało oczy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 szczery szacun. Najszczerszy. Mordki zrobione obłędnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Mega dobry wykop. Cos pieknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azakiel Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Bardzo dobrą jakość tradycyjnie można sciągnąć z gamersyde (1,3 GB) http://www.gamersyde.com/download_the_witcher_3_wild_hunt_a_night_to_remember-34647_en.html imho jeden z najlepszych cinematików jakie wyszły do gier, kawał wysmienitej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Napisałabym co zrobiłam z wrażenia... ale że nie wypada to tylko stwierdzę, że zajebiste :D xD Gdzie jest ten wtorek?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Świetnie się prezentuje, doskonała animacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazioo Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Gratulacje dla CDPR i Digic. Wspaniały zwiastun. Jestem ciekaw, kto użyczył Geraltowi facjaty. Pasuje całkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 http://m.natemat.pl/3a0cbdef51b83baef83eb504eaa9da2c,640,0,0,0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 Nawet podobny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 mega , chyba najlepszy cinematic od digica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 14 Maj 2015 Share Napisano 14 Maj 2015 no miód, mam jednka nadzieję że taki klimat będzie posiadała gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 15 Maj 2015 Share Napisano 15 Maj 2015 To się musi skończyć jakimś serialem. No po prostu musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 15 Maj 2015 Share Napisano 15 Maj 2015 narwik sam się zastanawiałem dlaczego nikt nie zrobi serialu na podstawie sagi Sapkowskiego. Przeczytałem Krew elfów, Czas pogardy, Chrzest ognia i właśnie kończę Wierzę jaskółki. Serial byłby z tego Mega gdyby produkcją zajęli się właściwi ludzie dysponujący konkretnym budżetem. Co do Cinematica, spokojnie pierwsza trójka wśród wszystkich które widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 15 Maj 2015 Share Napisano 15 Maj 2015 Świetny, co tu dużo mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 15 Maj 2015 Share Napisano 15 Maj 2015 narwik sam się zastanawiałem dlaczego nikt nie zrobi serialu na podstawie sagi Sapkowskiego. Przeczytałem Krew elfów, Czas pogardy, Chrzest ognia i właśnie kończę Wierzę jaskółki. Serial byłby z tego Mega gdyby produkcją zajęli się właściwi ludzie dysponujący konkretnym budżetem. Co do Cinematica, spokojnie pierwsza trójka wśród wszystkich które widziałem. jest film a nawet serial ale lepiej omijać szerokim łukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Maj 2015 Share Napisano 15 Maj 2015 Sorki, że zbaczam z tematu, ale może gdzieś coś wiadomo o tym, czy zakończenie w Zabójcach Królów będzie miało wpływ na Dziki Gon, podobnie jak koniec jedynki miał wpływ na II? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 15 Maj 2015 Share Napisano 15 Maj 2015 mandragora dlatego trzeba zrobić serial na podstawie książki bo scenariusz tego serialu z 2000 roku ma tyle do książki ile piernik do wiatraka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Maj 2015 Share Napisano 15 Maj 2015 Sorki, że zbaczam z tematu, ale może gdzieś coś wiadomo o tym, czy zakończenie w Zabójcach Królów będzie miało wpływ na Dziki Gon, podobnie jak koniec jedynki miał wpływ na II? Jest w okolicach początku kawałek, w ktorym wiedźmin opowiada swoja historie i wtedy gracz decyduje co sie zadzialo w dwójce i jakie miał zakończenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 15 Maj 2015 Share Napisano 15 Maj 2015 A zbroje z II? Tez nam dacie czy trzeba save'a jak w dwójce? Nie wiem czy jest sens przechodzić od nowa skoro można na początku zdecydować. Chciałbym zeby to sie wszystko kupy trzymało, żebym nie spotkał zabitej Addy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Maj 2015 Share Napisano 15 Maj 2015 Tego akurat nie wiem szczerze mowiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi