adek Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Zwiastun otwierający konferencję Ubisoftu podczas targów E3 2015 wykonany przez Platige Image. Pełna treść: For Honor - zwiastun dla Ubisoftu od Platige Image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Wyglada jak ingame intro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 super kamera, montaż, rezyseria. Reszta też super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 PI coraz ambitniej i myślę ze doganiają już gigantów, złożoność sekwencji wprawia w osłupienie a przy tym fajnie czuć metal brud i ciężar całości. Gratuluje projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Świetnie sie ogląda :) ja tylko czekam aż zaczną robic takie filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 wygląda git i ujęcia piękne, ale, szkoda , ze to taka opowieść o niczym bez skreowanej postaci i motywacji. Trochę tak biegną bez celu napizdzając co się da, przez co nie ma chyba tego wrażenia grozy, które powinno płynąć z poszczególnych ujęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Fajny brud, czadzik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Straszna sieka. Ciut więcej fabuły by nie zaszkodziło żeby można było coś poczuć do postaci. Ale pewnie jaki trailer taka gra i gracz ;) Technicznie bardzo ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Bo to pewnie taka gra będzie. Naparzać we wszystko co się rusza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 ;).... dużo tego na dniach wychodzi cinematik za cinematikiem, człowiek nie zdąży szczęki z podłogi podnieść. I to nie tylko Pi nas rozpieszcza, ogólny szał pał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 bo E3 - rendefarmy przed targami były jak piece przed tłustym czwartkiem ;) IMO - fabuła czy głębia zaszkodziłaby animacji - teraz jest tylko krew i stal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Gaspar, WWWoj - brak bohatera i glebokiego backstory to kreatywnie bylo jedno z wiekszych wyzwan w tym przypadku. Ta gra jest troche jak call of duty z mieczami i z ogromnym naciskiem na multiplayer. I daje rade. Dziekuje w imieniu zespolu . Renderfarma rzeczywiscie grzala tak ze mozna bylo smazyc omlety. Kazdy u nas mysle zapamietal te ostatnie tygodnie, ale dobrze byc w takim towarzystwie teraz. Usciski T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Tak się zastanawiam kiedy ktoś zrobi z tego suchy mem: For Hodor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Cinematic miodzio. Giera wyglada jakby Ubisoft pozazdroscil Chivalry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 czy ta sie robic cinematiki jeszcze lepiej? chyba juz nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Zawsze da się zrobić coś lepiej ;) Pytanie tylko czy podąża sięścieżką utartą przez innych,czy też idzie się na przedzie i odkrywa nowe ;) serdecznosci a|G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Przedmowca ma duzo racji, ale pamietajmy ze to sa zlecenia - klient ma zawsze racje wiec kreatywnosc czesto jest mocno ograniczona. Oczywiscie nie wiem jak bylo w tym przypadku, ale poza swietnym technicznie i ogolnie na najwyzszym poziomie dziele niewiele wiecej da sie powiedziec. Ot sieka pod utarty wzor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azakiel Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 no dobra ...są Wikingowie, Samuraje, Rycerze ...a gdzie "Kibice" Piłki Nożnej? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 (edytowane) Zgadzam się z boliticem, ja też nie wiem co tu jest "nowe", poza pewnie stroną techniczną, ale mi się już w sumie naprawdę wszystko zlewa w jedno. Ewidentnie nie należę do targetu tej produkcji, te całe bieganie, rżnięcie i dziwna zmiana plenerów w ogóle mnie nie rusza. Edytowane 18 Czerwiec 2015 przez mookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixel-Factory Napisano 19 Czerwiec 2015 Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Wygląda świetnie. Fajnie że Compo wyciągnęło cały ten kurz i brud na obiektach. Dziękuje przede wszystkim Piotrowi Forkasiewiczowi za zaproszenie do projektu . Nesowi i Arturowi za czuwanie i naprowadzanie na właściwe tory . I oczywiście Mateuszowy Sroce i Rafałowi Bartnikowi za implementacje moich obiektów . Wielkie brawa dla całego zespołu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Czerwiec 2015 Share Napisano 19 Czerwiec 2015 kto reżyserował i kamerował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 19 Czerwiec 2015 Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Fantastycznie zobaczyć po wielu miesiącach ten film ukończony. Za każdym razem idą mi ciary po plecach. Gratulacje dla Tomka i całego zespołu PI za wykonanie naprawdę świetnej roboty. Ze swojej strony chciałbym podziękować niezmordowanemu Nesowi za mistrzowskie przeprowadzenie nas przez ten projekt, cierpliwość i wyrozumiałość, Arturowi za rady i bardzo dobre, czytelne koncepty, Wojtkowi Niewęgłowskiemu za dobrą robotę przy modelach, Mateuszowi Sroce za to, że zawsze wszystko się dało zrobić i cenne rady, Rafałowi Bartnikowi i chłopakom za implementację naszych scen i reszcie zespołu, z którym przyjemnością było współpracować. Jednak największe podziękowania kieruję do Sławka Ostrowickiego (Pixel-Factory), bez którego nie wyobrażałem sobie wykonać naszej części. Za wielki profesjonalizm na każdym etapie - ogromnie dziękuję Sławku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hris Napisano 19 Czerwiec 2015 Share Napisano 19 Czerwiec 2015 technicznie świetne, czad animacja - sekwencje walk wyglądają niesamowicie realistycznie, ruchy mają swoją cieżkość, widać że nie biegają ludzki w dresie tylko w zbrojach. Ale sama opowieść o niczym, nie porwała mnie i drugą połówkę ledwo obejrzałem do końca :( nie moje klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 20 Czerwiec 2015 Share Napisano 20 Czerwiec 2015 Bardzo fajne, serio. Widać podobieństwa do Wiedźmina- w walce oraz w zameczku. Fakt, ze historii nie ma, końcówka mogla by być lepsza- jakaś eksplozja, ale generalnie 8,7/10 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 21 Czerwiec 2015 Share Napisano 21 Czerwiec 2015 Tutaj prawilna wersja na firmowym kanale Platige. Może ktoś podmieni w newsie? - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 5 Sierpień 2015 Share Napisano 5 Sierpień 2015 Oficjalnie jest juz making of: Więc wrzucę tutaj kilka moich wypocin: https://www.artstation.com/artist/jonasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi