Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

glosniki mam 2 ;] zasilane 25 W wzmacniaczem marki "własna budowa"

imho takie ustawienie monitorów (po skosie) jak dotąd najleouej sie sprawuje ;]

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 210,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czaderski głośnik:)Urodzinki ma to i pokój wysprzatał:D

Napisano

Tse tse tse to najlepszego :] ale prosimy tez o wersje bez cenzury odswietnej. No to cos nie naturalnie wygląda.

Napisano

Blondyneczka w moim gruzowisku :D

my.php?image=pokojht5.jpg

Napisano

Fajny fotel komputerowy tylko z podparciem prawej reki :)

Napisano

...zabierałem sie za cad'a ale zostalo na checiach ;/

Zeby nie bylo ..wyborowa robi za tube na rysunki..zaden tam alkohol :P

pozdr

IMG_8846.jpg

Napisano

hahahhaa komp prawie jak moj kiedys, tylko moj splonal

Napisano

Mały update u mnie.

przytargałem jakieś stare głośniki z garażu :P

One naprawde nie oddziałują na kolory monitora wiec mogą być tak blisko ekranu. (uprzedzam ewentualne pytanie ;)

10312006212538ra7.th.jpg

Napisano

o widze po prawej zdjecia z podstawowki i gimnazjum? hehe tez mam takie :]

Napisano

Z gimnazjum i podstawówki,

Niektóre moje a inne brata, jakoś nikomu nie chcę się ich wrzucać wiec tak sobie wiszą, czasami pośmiać się mozna :P

Napisano

fikołek - tak jest on trochę balonowaty :/ (Dell M770), a tamto żółte w pudle to kieszeń, kiedyś z kąś ją przytachałem i tak sobie siedzi nieużywana.

Napisano

Oto przyczyna moich zaniedban przy modellingu - Logitech MOMO :> Nie wychodze z domu ;) Duma mnie rozwala ;P A rece juz bola hehehe

kierazv9.th.jpg

P.S.

Sorrki za jakosc zdjecia!

Napisano

kurcze zarabista kierownica. wielokrotnie sie na nia czailem no ale cena mnie zawsze odstraszala:/ Pamietam ze kosztowala gdzies ponad 600 zl, za ile teraz chodzi?;>

Napisano

JohnZi: no teraz ok 550 zeta, ale ja tej oficjalnej ceny bym w zyciu nie zaplacil... ;P

anouk: Logitech jakas ;P Optyczna hahaha

KLICEK: no maniak maniak :D

Napisano

haha RA xD jak się sprawuje ten manipulator w 3D ? i widze że nie tylko ja mam pulpit koloru ikonek ;:)

Napisano

Trochę jak trackball, ale daje więcej frajdy. ;)

Napisano

hehe miałem takiego IBMa w pracy (tylko czarnego) ale kineskop mu zzieleniał ze starości więc siedzi na magazynie :]

Napisano

Na razie ma tendencje do zieleni tylko po włączeniu, potem kolorki są spoko. :)

Napisano

Mi tam piknie IBM'ek działa póki co (mam z tego samego źródła co RA btw. :D) - jestem w pełni zadowolony :] Obym nie zapeszył :D

Co by nie spamować wrzucam moje "studio" :D

img0202dx9.th.jpg

pozdr

Napisano

Oj tam - wszedzie musisz sie doszukiwac podtekstow... :P Bys dla odmiany zwrócił uwagę na wodę mineralną, czy różowego osiołka...

xD

Pozdr

Napisano

RA i 3D XTREME wbijac mi sie na Rfactora (szczgolnie ETCC i megane) :) i to juz widze ze nie tylko ja mam tu zboczenie i cale zaniedbania w 3d przez scigalki :)

Napisano

oto co dzieje sie u mnie albo też czasem z lenistwa nic sie nie dzieje...

dscf4873bxj8.th.jpg

Napisano

Cel; powiększenie optyczne miejsca pracy mieszcząc się w niskim budżecie ;]

concept

p1000379ed0.th.jpg

realizacja

p1000382ip8.th.jpg

Napisano

To i ja sie dorzuce. Zdjecie robione dla rodzicow, takze jest w miare czysto :)

pc230006vc3.th.jpg

Napisano

Mellodeque, nie zaskoczyłeś mnie, spodziewałem się wnętrza wahadłowca i się nie zawiodłem. :)

Tez miałem taka podkładke na mychę, ale mi kolidowała z mycha optyczna, więc zmieniłem na pokładke z mangowa panienką: obrazek stanowi punkt odniesienia dla myszy, a ja układam wygodnie nadgarstek na silikonowym biuście panienki... :D

Napisano

^johny też miałem białego ngage'a cls, ale mi go ukradli:(

Shogun gdzie ją nabyłeś? bo moja jest jednokolorowa i mycha ma lekkie przeskoki. a poduszeczke musze mieć, bo dzieki niej nie mam przetarcia na nadgarstku:)

Napisano

Nadal jest na rynku, u mnie w wawie w Leclercu na przykład. Jestem pewien, ze nie tylko w wawie mozna takie cuś dostać. Tylko trzeba uwazać, bo niektóre egzemplarze maja krzywo naklejone płótno z nadrukiem panny.

Napisano

To ja pokażę mój najnowszy nabytek:) Wysoko mobilna, wszystko mająca ;) platforma sprzętowa ASUSa :) Jakby ktoś miał pytania to Inventor na ekranie jest legalny:) (wersja studencka, nie do użytku komercyjnego). Właściwie to większość pracy inż. piszę na nim.

Marcin-czy ja na tym zdjęciu widzę Thermaltake Sonic Tower na procku?

2.JPG

1.JPG

Napisano

fikołek > tablet jast na folii bo wjezdzal mi na podstawke glosnika ktory jest pod monitorem i troche sie porysowal :/

Napisano

w sumie są dwa wiec jakos dajemy sobie z tym rade ale nieraz jest maly sparing ;)

Napisano

Ja bym nie dal, zeby ktos mi na kompie siedzial :P

gryze i pluje jak ktos siadzie ;]