Napisano 28 Luty 200718 l Hehe... * Earl Grey - pełne poparcie, choć ja jadę na Madras... * Żaluzje - a nie lepiej zamurować raz na zawsze? * wuwuwumakstrzydepeel: prawidłowo: osobny monitor z defaultową dla każdego z nas interaktywną tapetą komunikacyjno - edukacyjno - rozrywkową. * Krzesło z Ikea: trofeum z rozmowy?
Napisano 28 Luty 200718 l tweety pochwal sie co na karteczce pisze bo ja czytac nie umiem :D biureczko fajne :) ladnie sie monitory na stykach lacza :D takie ladne przejscie pomiedzy nimi ;)
Napisano 28 Luty 200718 l Tweety - ile kosztuje drukniecie takiej pracki? Format taki, badz troche wiekszy? {pusto mam na scianie, a powiesil bym cos ;)} Btw. Jak Ci krzeslo nie pasuje, to z przyjemnoscia sobie wezme :P
Napisano 28 Luty 200718 l Knysia, teściową sobie powieś... najlepiej nad kalendarzem i w rubryczce "sprawy załatwione na dobre".
Napisano 28 Luty 200718 l Knysia, teściową sobie powieś... najlepiej nad kalendarzem i w rubryczce "sprawy załatwione na dobre". Nie mam tesciowej i sie nie zanosi abym w najblizszym okresie czasu, tzn. nastepnych 50lat, mial takowa ;]
Napisano 28 Luty 200718 l Co trzeba zrobic/czym sie zasluzyc zeby byc Team Leader'em departamentu CG i specjalista z branży IT?
Napisano 28 Luty 200718 l Tak wygląda biuro Team Leadera departamentu CG i specjalisty z branży IT ;D Pozdrawiam hehehe :D Chyba posprzątałeś ? To się nazywa fotografia aranżowana :D Pozdrawiam
Napisano 28 Luty 200718 l miły kącik tłiti ;) hm.. "już 6h renderuje się szefie" hehe dobre.. to dlatego masz czas na moderację ;) knysza : ta praca to wygląda jak by była na posklejanych A4 printnięta (+)klicek;)
Napisano 28 Luty 200718 l knysza : ta praca to wygląda jak by była na posklejanych A4 printnięta (+)klicek;) Wiem, widze ;]. Ale raczej nie jest to wydrukowane na domowej drukarce za 230zl na normalnym papierze do drukowania ;]
Napisano 28 Luty 200718 l Kurcze, team leaderzy, specjaliści.. aż zazdrość człowieka dusi. NIECH ŻYJE PROLETARIAT 3D ! ;) Wygląda super- u mnie chyba nigdy tak czysto nie było. Tak OT- uzależnienie od herbaty to chyba norma ? Też mam symptomy... :)
Napisano 28 Luty 200718 l haha Earl grej to podstawens tak jak Ci mowilem :) ok Tweety teraz tłumacz sie, dlaczego blat jest spaczony ? czyzby romans z sekretarka ? :D
Napisano 28 Luty 200718 l Klicek, Tweety to myśliciel. Patrzy na render, liczy piksele i myśli oparty łokciami o blat... To mu pomaga rozgryźć wewnętrzną strukturę wszechświata...
Napisano 28 Luty 200718 l Shogun 3D: krzesło to trofeum jakie zdobyłem na zakupach z szefem. mieliśmy wyskoczyć tylko po żarówki :] nielot: na karteczce mam telefony do najładniejszych dziewczyn z firmy ;) monitory same sie tak ustawiły - zwierzecy magnetyzm maxa i max3d.pl :] Knysha: program do rasteryzacji Rasterbate - 0zl drukarka HP 1150 (laser) - 550 zl ryza papoieru A4 80g - 20zł radość z drukowania na firmowym sprzęcie - bezcenne :D Vorek: ech i wyłapał mnie :] no posprzatałem hehe :] Klicek: i jakie praktyczne. 6h nieróbstwa za co mi płacą :D krzyhhh: fakt: kilka stron A4 posklejanych taśmą za 1,50zł :D RK: uzależnienie od herbaty? jakie tam uzależnienie... to że pije po 20 herbat dziennie... :D i pamiętaj: ty też możesz być Team Leader'em. koszt drukowania takiej karteczki na drzwi jest całkiem niewielki a tytuł zostaje :] Klicek: jakie wgniecenie? to tak samo z siebie.. ;D Master: oj mocna. czasami kisi się przez kilka godzin a ja zaczynam pić jak już kubek zaczyna się marszczyć :] Shogun: ech ile ja przez to problemów rozgryzłem... wiem kto zabił Kennedy'iego, wiem co siędzieje w Strefie 51 i wiem jaki rozmiar stanika ma sąsiadka z naprzeciwka :D Pozdrawiam
Napisano 28 Luty 200718 l krzesło to trofeum jakie zdobyłem na zakupach z szefem. co ty tak ciągle o tym szefie :D
Napisano 28 Luty 200718 l Piksar, sugerujesz, ze to wygięcie blatu to od romansu, ale nie z sekretarką?
Napisano 28 Luty 200718 l Shogun: nie widzę ale Tweety to myśliciel. Patrzy na render, liczy piksele i myśli oparty łokciami o blat... samo mi się widzi :] pikSar: tak. lubię jak szef siada mi na biurko a ja mu prezentuje na kolanach projekty :] coś widzę, że nie postrzelamy w jednej drużynie :D
Napisano 28 Luty 200718 l tweety: nie lepiej było odrazu zwalić na jakiś panoramiczno/wklęsły obiektyw ? :D a nie teraz tu wzbudzasz zazdrość xD
Napisano 28 Luty 200718 l Tweety: nie przeczytalem a patrze na foto. Te a4 nierowno przyklejone i odklejajace sie. Rasterbator rzadzi :)
Napisano 1 Marzec 200718 l Tweety musisz mieć olbrzymi ten stół :) te flatrony są ogromne:D oto moje "studio" po liftingu. teraz wygląda dużo bardziej wyjściowo :D ale i tak ten crt jest tylko tymczasowo. musze go oddać rodzeństwu :/
Napisano 2 Kwiecień 200717 l Knysha masz takie same głośniki jak ja i takiego samego playera....i podłoge masz fajną!
Napisano 2 Kwiecień 200717 l No popatrz, jaki ten swiat maly ;) A teraz wyjasnienia - muvo nie moj, ale kolezanki. Podloga nie moja, ale wlasciciela mieszkania ;). Glosniki moje :D edit: "Prawo karne" Gardeckiego tez nie moje ;)
Napisano 2 Kwiecień 200717 l knysza: brzydka obudowa :D Oj, don't hate the players, hate the game! ;]
Napisano 3 Kwiecień 200717 l a ta butelka-pepsiawka to staly element Twojego miejsca pracy, znaczy sie przyspawana do blatu? ;) pozdr
Napisano 25 Kwiecień 200717 l powoli urządzam się w nowym mieszkanku - to na czym stoją monitory zmontowałem ze zdobycznych maneli - chwila grzebania w śmietniku i już od lewej: EIZO FlexScan F931 21`` IIyama 431 17`` IBM A22m brakuje drugiego LCD i drugiego blaszaka, niedługo przywiozę
Napisano 26 Kwiecień 200717 l A o to moje stanowisko. Na razie z roboty, z domu zarzucę po przeprowadzce do nowego mieszkania, aby syfu nie było widać ;)
Napisano 26 Kwiecień 200717 l Mtrack- jogurt byl wtedy swiezy... teraz jest juz mniejszy nielad, ale niedlugo i tak sie przeprowadzam, wiec wszystko zniknie z biurka. bede mogl rozpoczac farmienie nowych roztoczy :P
Napisano 28 Kwiecień 200717 l _Kreska_ - "wow" :D a oto moje skromne ehhh stanowisko pracy (powiecmy, ze niczego wiecej nie potrzebuje :D)
Napisano 28 Kwiecień 200717 l sorry, zapomnialem wspomniec ze render był na szybko :p slayer2004 - pewnie ściągneliśmy model z tej samej strony :)
Napisano 28 Kwiecień 200717 l a ja tam lubie miec porzadek, w takim syfie skupic sie nie moge i mnie nerwica bierze;) pozdr