Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hehe...

* Earl Grey - pełne poparcie, choć ja jadę na Madras...

* Żaluzje - a nie lepiej zamurować raz na zawsze?

* wuwuwumakstrzydepeel: prawidłowo: osobny monitor z defaultową dla każdego z nas interaktywną tapetą komunikacyjno - edukacyjno - rozrywkową.

* Krzesło z Ikea: trofeum z rozmowy?

ikeajobiut6.jpg

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 210,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tweety pochwal sie co na karteczce pisze bo ja czytac nie umiem :D

biureczko fajne :)

ladnie sie monitory na stykach lacza :D takie ladne przejscie pomiedzy nimi ;)

Napisano

Tweety - ile kosztuje drukniecie takiej pracki? Format taki, badz troche wiekszy?

{pusto mam na scianie, a powiesil bym cos ;)}

Btw. Jak Ci krzeslo nie pasuje, to z przyjemnoscia sobie wezme :P

Napisano
Knysia, teściową sobie powieś... najlepiej nad kalendarzem i w rubryczce "sprawy załatwione na dobre".

Nie mam tesciowej i sie nie zanosi abym w najblizszym okresie czasu, tzn. nastepnych 50lat, mial takowa ;]

Napisano

Co trzeba zrobic/czym sie zasluzyc zeby byc Team Leader'em departamentu CG i specjalista z branży IT?

Napisano

Tak wygląda biuro Team Leadera departamentu CG i specjalisty z branży IT ;D

Pozdrawiam

hehehe :D

Chyba posprzątałeś ? To się nazywa fotografia aranżowana :D

Pozdrawiam

Napisano

miły kącik tłiti ;) hm.. "już 6h renderuje się szefie" hehe dobre.. to dlatego masz czas na moderację ;)

knysza : ta praca to wygląda jak by była na posklejanych A4 printnięta

(+)klicek;)

Napisano

knysza : ta praca to wygląda jak by była na posklejanych A4 printnięta

(+)klicek;)

Wiem, widze ;]. Ale raczej nie jest to wydrukowane na domowej drukarce za 230zl na normalnym papierze do drukowania ;]

Napisano

Kurcze, team leaderzy, specjaliści.. aż zazdrość człowieka dusi. NIECH ŻYJE PROLETARIAT 3D ! ;)

Wygląda super- u mnie chyba nigdy tak czysto nie było. Tak OT- uzależnienie od herbaty to chyba norma ? Też mam symptomy... :)

Napisano

Klicek, Tweety to myśliciel. Patrzy na render, liczy piksele i myśli oparty łokciami o blat... To mu pomaga rozgryźć wewnętrzną strukturę wszechświata...

Napisano

Shogun 3D: krzesło to trofeum jakie zdobyłem na zakupach z szefem. mieliśmy wyskoczyć tylko po żarówki :]

nielot: na karteczce mam telefony do najładniejszych dziewczyn z firmy ;) monitory same sie tak ustawiły - zwierzecy magnetyzm maxa i max3d.pl :]

Knysha:

program do rasteryzacji Rasterbate - 0zl

drukarka HP 1150 (laser) - 550 zl

ryza papoieru A4 80g - 20zł

radość z drukowania na firmowym sprzęcie - bezcenne

:D

Vorek: ech i wyłapał mnie :] no posprzatałem hehe :]

Klicek: i jakie praktyczne. 6h nieróbstwa za co mi płacą :D

krzyhhh: fakt: kilka stron A4 posklejanych taśmą za 1,50zł :D

RK: uzależnienie od herbaty? jakie tam uzależnienie... to że pije po 20 herbat dziennie... :D i pamiętaj: ty też możesz być Team Leader'em. koszt drukowania takiej karteczki na drzwi jest całkiem niewielki a tytuł zostaje :]

Klicek: jakie wgniecenie? to tak samo z siebie.. ;D

Master: oj mocna. czasami kisi się przez kilka godzin a ja zaczynam pić jak już kubek zaczyna się marszczyć :]

Shogun: ech ile ja przez to problemów rozgryzłem... wiem kto zabił Kennedy'iego, wiem co siędzieje w Strefie 51 i wiem jaki rozmiar stanika ma sąsiadka z naprzeciwka :D

Pozdrawiam

Napisano
krzesło to trofeum jakie zdobyłem na zakupach z szefem.

co ty tak ciągle o tym szefie :D

Napisano

Shogun: nie widzę ale

Tweety to myśliciel. Patrzy na render, liczy piksele i myśli oparty łokciami o blat...

samo mi się widzi :]

pikSar: tak. lubię jak szef siada mi na biurko a ja mu prezentuje na kolanach projekty :] coś widzę, że nie postrzelamy w jednej drużynie :D

Napisano

tweety: nie lepiej było odrazu zwalić na jakiś panoramiczno/wklęsły obiektyw ? :D a nie teraz tu wzbudzasz zazdrość xD

Napisano

Tweety: nie przeczytalem a patrze na foto. Te a4 nierowno przyklejone i odklejajace sie. Rasterbator rzadzi :)

Napisano

Tweety musisz mieć olbrzymi ten stół :) te flatrony są ogromne:D

oto moje "studio" po liftingu. teraz wygląda dużo bardziej wyjściowo :D

ale i tak ten crt jest tylko tymczasowo. musze go oddać rodzeństwu :/

pokjuk8.jpg

Napisano

Knysha masz takie same głośniki jak ja i takiego samego playera....i podłoge masz fajną!

Napisano

No popatrz, jaki ten swiat maly ;)

A teraz wyjasnienia - muvo nie moj, ale kolezanki. Podloga nie moja, ale wlasciciela mieszkania ;). Glosniki moje :D

edit:

"Prawo karne" Gardeckiego tez nie moje ;)

Napisano
knysza: brzydka obudowa :D

Oj, don't hate the players, hate the game! ;]

Napisano

pokjuk8.jpg

a ta butelka-pepsiawka to staly element Twojego miejsca pracy, znaczy sie przyspawana do blatu? ;)

pozdr

Napisano

powoli urządzam się w nowym mieszkanku - to na czym stoją monitory zmontowałem ze zdobycznych maneli - chwila grzebania w śmietniku i już

6be42f1e81c72cf4.jpg

od lewej:

EIZO FlexScan F931 21``

IIyama 431 17``

IBM A22m

brakuje drugiego LCD i drugiego blaszaka, niedługo przywiozę

Napisano

A o to moje stanowisko. Na razie z roboty, z domu zarzucę po przeprowadzce do nowego mieszkania, aby syfu nie było widać ;)

fota1vz0.jpg

Napisano

a ja tak mam w robo...

robo.jpg

Napisano

Mtrack- jogurt byl wtedy swiezy... teraz jest juz mniejszy nielad, ale niedlugo i tak sie przeprowadzam, wiec wszystko zniknie z biurka. bede mogl rozpoczac farmienie nowych roztoczy :P

Napisano

_Kreska_ - "wow" :D

a oto moje skromne ehhh stanowisko pracy (powiecmy, ze niczego wiecej nie potrzebuje :D)

studioil2.jpg

Napisano

sorry, zapomnialem wspomniec ze render był na szybko :p

slayer2004 - pewnie ściągneliśmy model z tej samej strony :)

Napisano

a ja tam lubie miec porzadek, w takim syfie skupic sie nie moge i mnie nerwica bierze;)

pozdr