Shogun 3D Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Hehe... * Earl Grey - pełne poparcie, choć ja jadę na Madras... * Żaluzje - a nie lepiej zamurować raz na zawsze? * wuwuwumakstrzydepeel: prawidłowo: osobny monitor z defaultową dla każdego z nas interaktywną tapetą komunikacyjno - edukacyjno - rozrywkową. * Krzesło z Ikea: trofeum z rozmowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 tweety pochwal sie co na karteczce pisze bo ja czytac nie umiem :D biureczko fajne :) ladnie sie monitory na stykach lacza :D takie ladne przejscie pomiedzy nimi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Tweety - ile kosztuje drukniecie takiej pracki? Format taki, badz troche wiekszy? {pusto mam na scianie, a powiesil bym cos ;)} Btw. Jak Ci krzeslo nie pasuje, to z przyjemnoscia sobie wezme :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Knysia, teściową sobie powieś... najlepiej nad kalendarzem i w rubryczce "sprawy załatwione na dobre". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Knysia, teściową sobie powieś... najlepiej nad kalendarzem i w rubryczce "sprawy załatwione na dobre". Nie mam tesciowej i sie nie zanosi abym w najblizszym okresie czasu, tzn. nastepnych 50lat, mial takowa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Co trzeba zrobic/czym sie zasluzyc zeby byc Team Leader'em departamentu CG i specjalista z branży IT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Prezencja to podstawa. Spójrz w lustro i zajmij się ikebaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Tak wygląda biuro Team Leadera departamentu CG i specjalisty z branży IT ;D Pozdrawiam hehehe :D Chyba posprzątałeś ? To się nazywa fotografia aranżowana :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 dobre dobre ;) "juz sie 6h renderuje..." zyciowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 miły kącik tłiti ;) hm.. "już 6h renderuje się szefie" hehe dobre.. to dlatego masz czas na moderację ;) knysza : ta praca to wygląda jak by była na posklejanych A4 printnięta (+)klicek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 knysza : ta praca to wygląda jak by była na posklejanych A4 printnięta (+)klicek;) Wiem, widze ;]. Ale raczej nie jest to wydrukowane na domowej drukarce za 230zl na normalnym papierze do drukowania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Kurcze, team leaderzy, specjaliści.. aż zazdrość człowieka dusi. NIECH ŻYJE PROLETARIAT 3D ! ;) Wygląda super- u mnie chyba nigdy tak czysto nie było. Tak OT- uzależnienie od herbaty to chyba norma ? Też mam symptomy... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 haha Earl grej to podstawens tak jak Ci mowilem :) ok Tweety teraz tłumacz sie, dlaczego blat jest spaczony ? czyzby romans z sekretarka ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 to przez b. mocną herbatkę się wygło :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Klicek, Tweety to myśliciel. Patrzy na render, liczy piksele i myśli oparty łokciami o blat... To mu pomaga rozgryźć wewnętrzną strukturę wszechświata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Shogun 3D: krzesło to trofeum jakie zdobyłem na zakupach z szefem. mieliśmy wyskoczyć tylko po żarówki :] nielot: na karteczce mam telefony do najładniejszych dziewczyn z firmy ;) monitory same sie tak ustawiły - zwierzecy magnetyzm maxa i max3d.pl :] Knysha: program do rasteryzacji Rasterbate - 0zl drukarka HP 1150 (laser) - 550 zl ryza papoieru A4 80g - 20zł radość z drukowania na firmowym sprzęcie - bezcenne :D Vorek: ech i wyłapał mnie :] no posprzatałem hehe :] Klicek: i jakie praktyczne. 6h nieróbstwa za co mi płacą :D krzyhhh: fakt: kilka stron A4 posklejanych taśmą za 1,50zł :D RK: uzależnienie od herbaty? jakie tam uzależnienie... to że pije po 20 herbat dziennie... :D i pamiętaj: ty też możesz być Team Leader'em. koszt drukowania takiej karteczki na drzwi jest całkiem niewielki a tytuł zostaje :] Klicek: jakie wgniecenie? to tak samo z siebie.. ;D Master: oj mocna. czasami kisi się przez kilka godzin a ja zaczynam pić jak już kubek zaczyna się marszczyć :] Shogun: ech ile ja przez to problemów rozgryzłem... wiem kto zabił Kennedy'iego, wiem co siędzieje w Strefie 51 i wiem jaki rozmiar stanika ma sąsiadka z naprzeciwka :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Jak ty tą sasiadkę widzisz przez te żaluzje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Tiłti widzi przez te zaluzje... Tylko on tak potrafi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 krzesło to trofeum jakie zdobyłem na zakupach z szefem. co ty tak ciągle o tym szefie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Piksar, sugerujesz, ze to wygięcie blatu to od romansu, ale nie z sekretarką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Shogun: nie widzę ale Tweety to myśliciel. Patrzy na render, liczy piksele i myśli oparty łokciami o blat... samo mi się widzi :] pikSar: tak. lubię jak szef siada mi na biurko a ja mu prezentuje na kolanach projekty :] coś widzę, że nie postrzelamy w jednej drużynie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 tweety: nie lepiej było odrazu zwalić na jakiś panoramiczno/wklęsły obiektyw ? :D a nie teraz tu wzbudzasz zazdrość xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 tak. to wina mojego wklęsłego obiektywu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Tweety: nie przeczytalem a patrze na foto. Te a4 nierowno przyklejone i odklejajace sie. Rasterbator rzadzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Tweety musisz mieć olbrzymi ten stół :) te flatrony są ogromne:D oto moje "studio" po liftingu. teraz wygląda dużo bardziej wyjściowo :D ale i tak ten crt jest tylko tymczasowo. musze go oddać rodzeństwu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 dżisas! jak czysto, w życiu bym tam nic nie znalazł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Valery cool LCD masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Male przemeblowanie w pokoju ;) - za kare wyladowalem w kacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Knysha masz takie same głośniki jak ja i takiego samego playera....i podłoge masz fajną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 No popatrz, jaki ten swiat maly ;) A teraz wyjasnienia - muvo nie moj, ale kolezanki. Podloga nie moja, ale wlasciciela mieszkania ;). Glosniki moje :D edit: "Prawo karne" Gardeckiego tez nie moje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 knysza: brzydka obudowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 knysza: brzydka obudowa :D Oj, don't hate the players, hate the game! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 a ta butelka-pepsiawka to staly element Twojego miejsca pracy, znaczy sie przyspawana do blatu? ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 powoli urządzam się w nowym mieszkanku - to na czym stoją monitory zmontowałem ze zdobycznych maneli - chwila grzebania w śmietniku i już od lewej: EIZO FlexScan F931 21`` IIyama 431 17`` IBM A22m brakuje drugiego LCD i drugiego blaszaka, niedługo przywiozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 gdzie drugi kapec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 no no piksar. sobie radzisz ;) sprytna podpora kaloryferowa ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 hehehe piksar ale maszy myszów ;) w domu xD ale gdzie kot ?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 A o to moje stanowisko. Na razie z roboty, z domu zarzucę po przeprowadzce do nowego mieszkania, aby syfu nie było widać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 a ja tak mam w robo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 jaki komfort pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 kreska- to sie nazywa miec wszystko pod ręką :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Mtrack- jogurt byl wtedy swiezy... teraz jest juz mniejszy nielad, ale niedlugo i tak sie przeprowadzam, wiec wszystko zniknie z biurka. bede mogl rozpoczac farmienie nowych roztoczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 _Kreska_ - "wow" :D a oto moje skromne ehhh stanowisko pracy (powiecmy, ze niczego wiecej nie potrzebuje :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 A to jest render czy fotka?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 mam takie same krzesło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 przepalony ten render troche;/ ehh i aa siada ci na biurku:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 sorry, zapomnialem wspomniec ze render był na szybko :p slayer2004 - pewnie ściągneliśmy model z tej samej strony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Lubie mieć dużo kabli i wszystko pięknie poukładane:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Radzisz niezły burderl :) prawie jak u mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 a ja tam lubie miec porzadek, w takim syfie skupic sie nie moge i mnie nerwica bierze;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi