Marcin Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 glosniki mam 2 ;] zasilane 25 W wzmacniaczem marki "własna budowa" imho takie ustawienie monitorów (po skosie) jak dotąd najleouej sie sprawuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Czaderski głośnik:)Urodzinki ma to i pokój wysprzatał:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Tse tse tse to najlepszego :] ale prosimy tez o wersje bez cenzury odswietnej. No to cos nie naturalnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Blondyneczka w moim gruzowisku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 ładna blondyneczka - biszkoptowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 ladnego masz kota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 A to moje "studio", mały bałaganik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Fajny fotel komputerowy tylko z podparciem prawej reki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 ...zabierałem sie za cad'a ale zostalo na checiach ;/ Zeby nie bylo ..wyborowa robi za tube na rysunki..zaden tam alkohol :P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Masakra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 hahahhaa komp prawie jak moj kiedys, tylko moj splonal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 zastanawia mnie jak ta kierownica sie tam trzyma :D no monitor już osto zżółkł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Mały update u mnie. przytargałem jakieś stare głośniki z garażu :P One naprawde nie oddziałują na kolory monitora wiec mogą być tak blisko ekranu. (uprzedzam ewentualne pytanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 o widze po prawej zdjecia z podstawowki i gimnazjum? hehe tez mam takie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Z gimnazjum i podstawówki, Niektóre moje a inne brata, jakoś nikomu nie chcę się ich wrzucać wiec tak sobie wiszą, czasami pośmiać się mozna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 w końcu posprzątałem. http://img69.imageshack.us/img69/5707/1008723gt9.jpg heh.. widze ze mam taki sam dywan jak ty i miej wiecej w takim samym stanie.. uwalony na maxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Ardeni czy mi sie wydaje czy masz wypukłego baniaka ? :P monitor znaczy sie:P i co to takie pożółkłe w obudowie? do czego toto :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 fikołek - tak jest on trochę balonowaty :/ (Dell M770), a tamto żółte w pudle to kieszeń, kiedyś z kąś ją przytachałem i tak sobie siedzi nieużywana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Oto przyczyna moich zaniedban przy modellingu - Logitech MOMO :> Nie wychodze z domu ;) Duma mnie rozwala ;P A rece juz bola hehehe P.S. Sorrki za jakosc zdjecia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 kurcze zarabista kierownica. wielokrotnie sie na nia czailem no ale cena mnie zawsze odstraszala:/ Pamietam ze kosztowala gdzies ponad 600 zl, za ile teraz chodzi?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 co to za myszka Wiktor? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 strzelam logiteh za 50 zl :) fajna kierownica :D mini maniak ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 JohnZi: no teraz ok 550 zeta, ale ja tej oficjalnej ceny bym w zyciu nie zaplacil... ;P anouk: Logitech jakas ;P Optyczna hahaha KLICEK: no maniak maniak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Pracuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 haha RA xD jak się sprawuje ten manipulator w 3D ? i widze że nie tylko ja mam pulpit koloru ikonek ;:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Trochę jak trackball, ale daje więcej frajdy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 hehe miałem takiego IBMa w pracy (tylko czarnego) ale kineskop mu zzieleniał ze starości więc siedzi na magazynie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Na razie ma tendencje do zieleni tylko po włączeniu, potem kolorki są spoko. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Mi tam piknie IBM'ek działa póki co (mam z tego samego źródła co RA btw. :D) - jestem w pełni zadowolony :] Obym nie zapeszył :D Co by nie spamować wrzucam moje "studio" :D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Ale plakat po prawej, o jaaa. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Oj tam - wszedzie musisz sie doszukiwac podtekstow... :P Bys dla odmiany zwrócił uwagę na wodę mineralną, czy różowego osiołka... xD Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Chris fajnie jest zobaczyc twoje biureczko, teraz juz wiem gdzie powstaja twoje texturki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 RA i 3D XTREME wbijac mi sie na Rfactora (szczgolnie ETCC i megane) :) i to juz widze ze nie tylko ja mam tu zboczenie i cale zaniedbania w 3d przez scigalki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sroczan Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 oto co dzieje sie u mnie albo też czasem z lenistwa nic sie nie dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Cel; powiększenie optyczne miejsca pracy mieszcząc się w niskim budżecie ;] concept realizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 ehehe, dobre :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 To i ja sie dorzuce. Zdjecie robione dla rodzicow, takze jest w miare czysto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 nie no ^johny tablecik super ale czemu pod nim masz folie bąbelkową? ślizga sie czy nie chcesz porysować od spodu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Mellodeque, nie zaskoczyłeś mnie, spodziewałem się wnętrza wahadłowca i się nie zawiodłem. :) Tez miałem taka podkładke na mychę, ale mi kolidowała z mycha optyczna, więc zmieniłem na pokładke z mangowa panienką: obrazek stanowi punkt odniesienia dla myszy, a ja układam wygodnie nadgarstek na silikonowym biuście panienki... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 ^johny też miałem białego ngage'a cls, ale mi go ukradli:( Shogun gdzie ją nabyłeś? bo moja jest jednokolorowa i mycha ma lekkie przeskoki. a poduszeczke musze mieć, bo dzieki niej nie mam przetarcia na nadgarstku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Nadal jest na rynku, u mnie w wawie w Leclercu na przykład. Jestem pewien, ze nie tylko w wawie mozna takie cuś dostać. Tylko trzeba uwazać, bo niektóre egzemplarze maja krzywo naklejone płótno z nadrukiem panny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 To ja pokażę mój najnowszy nabytek:) Wysoko mobilna, wszystko mająca ;) platforma sprzętowa ASUSa :) Jakby ktoś miał pytania to Inventor na ekranie jest legalny:) (wersja studencka, nie do użytku komercyjnego). Właściwie to większość pracy inż. piszę na nim. Marcin-czy ja na tym zdjęciu widzę Thermaltake Sonic Tower na procku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 ej ja tez chce taki sprzet:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 fikołek > tablet jast na folii bo wjezdzal mi na podstawke glosnika ktory jest pod monitorem i troche sie porysowal :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Moje i juniora małe studio :) po zakupie nowego kompa :] Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 jednostka wam sie zaraz wywróci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 hehee to takie kool rybie oko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 nie gryziecie się przy jednym kompie? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 w sumie są dwa wiec jakos dajemy sobie z tym rade ale nieraz jest maly sparing ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Ja bym nie dal, zeby ktos mi na kompie siedzial :P gryze i pluje jak ktos siadzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi