Gość Morte Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 prosze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 hmm extremalnie dziwne sprawdziłem w 3 przeglądarkach, w FF i IE nie mam żadnej blokady reklam ani nie logowałem się na konto a mimo to nie było linka do itune, ale w video z tą piosenką był więc to nie permanentna blokada :) Muszę napisać do googli i zapytać dlaczego tak się dzieje bo nie daje mi to spokoju i czuję się pokrzywdzony nie mając dostępu do tych samych linków co inni ;/ może to, że mieszkasz w Londynie ma znaczenie bo google nie traktuje wszystkich tak samo :/ http://img153.imageshack.us/img153/2973/snag0012d.jpg http://img214.imageshack.us/img214/7758/snag0013o.jpg http://img560.imageshack.us/img560/2514/snag0014l.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 W Radiu Roxy jest taka audycja Mellina (Marcina Mellera) - kilka razy na nią trafiłem i wygląda na to, że na początku zawsze leci taki dość charakterystyczny rockowy kawałek. Tempo raczej spokojne, męski wokal śpiewany w jakimś nieznanym mi języku. Niestety nie potrafię nic więcej powiedzieć, tym bardziej, że nie mam pojęcia co on tam śpiewa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość defektor Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Witam ostatnio słyszałem gdzieś taką piosenkę.. Co prawda szybko wpadła mi w ucho, więc postanowiłem jej poszukać ;D Na początku leci coś podobnego do techno. W refrenie koleś śpiewa "digi digi digi digi digi di" i tak bez przerwy.. Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu ;] Jeżeli ktoś zna tytuł i mógłby mi go podać byłbym mu bardzo wdzięczny! Z góry dzięki ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 to byl, ten, no... mam nadzieje ze pomoglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 To na pewno krejzi forg i to nie koleś śpiewał tylko żaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 od 0.30sec jest "digi digi digi digi digi di" http://www.youtube.com/watch?v=fifp-tG2Q-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Ja bym celował może w jakiś remix tego: H@xx0r ze mnie, umiem podać linka z czasem do youtuba! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 chyba o to chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość defektor Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 od 0.30sec jest "digi digi digi digi digi di" http://www.youtube.com/watch?v=fifp-tG2Q-o Wielkie dzięki !! Właśnie tego szukałem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 zaczyna się ok 20 sekundy:) zna ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 lucek, Herman Kenin - Persian Rug 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiek Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 kto zna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 coasters - "down in mexico" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiek Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 :) dzięki. Jak Ty to robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Aplikacja na iPhona;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 26 Kwiecień 2011 Share Napisano 26 Kwiecień 2011 Zna ktoś nazwę kawałka hip-hopowego czy rapowego, polski, raczej długi (ok 7min), raczej bez słów niecenzuralnych, dosyć spokojny, słyszałem to dawno temu (~2005r), jedyne co zapamiętałem to tekst w stylu "cały czas do przodu małymi krokami, [coś tam, w domyśle przeszłość] zostawiam za plecami", niestety jedyne co znalazłem w googlach to jakiś warszawski deszcz, ale to nie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 26 Kwiecień 2011 Share Napisano 26 Kwiecień 2011 Albo mi się wydaje albo ta piosenka była u quentina w deathproof:D Była:D tu Reanimator co to za aplikacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 8 Maj 2011 Share Napisano 8 Maj 2011 od 0.30sec jest "digi digi digi digi digi di" http://www.youtube.com/watch?v=fifp-tG2Q-o SWRSC :) nadajesz się do "Jaka to melodia", wydaje mi się iż po jednej nutce też byś zgadł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 8 Maj 2011 Share Napisano 8 Maj 2011 Ok, napiszę coś w tym wątku, choć nie liczę na sukces, bo niestety nic nie pamiętam o samej piosence, tylko szczątkowe obrazy z teledysku... Otóż - piosenka jest dość stara, myślę, że mogą to być wczesne lata 90., z teledysku pamiętam tylko urywki - młody chłopak, który wchodzi/jest w barze/dyskotece zamawia drinka, siedzi, są chyba pokazywane urywki jakiejś pary obściuskującej się na kanapie. Wiem, że to cholernie lakoniczny i niedokładny, ale od rana chodzi mi to po głowie, pamiętam, że dobre kilka lat temu teledysk do tej piosenki był dość często pokazywany na Vivie bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Maj 2011 Share Napisano 8 Maj 2011 do baru wchodzi dziewczyna a para obściskuje się w samochodzie, ale przynajmniej drink się zgadza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 8 Maj 2011 Share Napisano 8 Maj 2011 (edytowane) Heh, to nie to:) Za to coś nie coś przypomniało mi się o muzyce, to chyba było połączenie rocka z elektroniką (ale bez przesady, mam na myśli elektronikę z lat 90.). Wokal był męski i po angielsku ##Mały apdejt: pamięć powoli do mnie wraca - w refrenie była (powtórzone dwa razy) fraza 'close your eyes' Edytowane 9 Maj 2011 przez jaccunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 (edytowane) pamięta ktoś nazwę utworu (prawdopodobnie Niemena, bądź Turnau) gdzie teledysk przedstawiał rysowana postać, prawdopodobnie na kremowym - żółtym tle, coś mi się jeszcze motyw deszczu kojarzy z tym. // nvm: http://www.youtube.com/watch?v=E5iWIKCc_S8 Edytowane 26 Maj 2011 przez BizU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 nvm nie zauwazylem Twojeg nvm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 ale i tak dzięki :) ostatnio wzięło mnie na kotlety: led zeppelin, Turnau, Niemen. I nie mogę wyjść z podziwu jak kiedyś umieli tworzyć muzykę i zagospodarować całą dostępną dynamikę. (Szczególnie tu chodzi o Led). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 ejj. znalazłem świetny kawałek dołączony do filmu, chyba peter gabriel. Niestety film 18+ wiec wole nie wklejać. są jakies serwisy typu jaka to melodia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 a jaki film ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 (edytowane) Ola-f: :D A tak na serio to wystarczyło przeczytać komentarze. Faktycznie świetna piosenka. Film też nie taki hard jak się spodziewałem:D Edytowane 6 Czerwiec 2011 przez Lucek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 O dzieki lucek - moderator zadziałał i nie wyświetliło mi wątku jako nieprzeczytany więc nie widziałem, że wkleiłeś. Mogę wreszcie słuchać bez potrzeby usuwania zakładki jak jade do klienta ;D p.s. to tam są komentarze? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 (edytowane) szukam zespoły z Kalifornii albo z Australii... kilku gości polaków którzy wyemigrowali robią hiphop z podkładem z samplowanych polskich jazzowych legend. pomoże ktoś? Edytowane 9 Lipiec 2011 przez Coyote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerYeti Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 szukam zespoły z Kalifornii albo z Australii... kilku gości polaków którzy wyemigrowali robią hiphop z podkładem z samplowanych polskich jazzowych legend. pomoże ktoś? ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 10 Lipiec 2011 Share Napisano 10 Lipiec 2011 tak to to ! tzn tą nute ich znałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 siedzi mi w głowie od jakiegoś czasu pewien kawałek, nie znam całej melodii ale fragment leci jakoś tak: http://w933.wrzuta.pl/audio/55cxI6zVUNw/piosenka Zna ktos moze tytuł? ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 Ledyr - s'il vous plait: i jeszcze polski cover: http://www.youtube.com/watch?v=O3zaNoZmMnQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 wielkie dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 9 Wrzesień 2011 Share Napisano 9 Wrzesień 2011 Panie, panowie. Teledysk - starszy czlowiek spiewa dosyc smutna piosenke, gra na pianinie. Taki wyciskacz lez poniekad. Kompletnie mi wylecialo z glowy, juz drugi raz. Melodii nawet nie zanuce, zadnego slowa chocby tytuly czy imienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 9 Wrzesień 2011 Share Napisano 9 Wrzesień 2011 Panie, panowie. Teledysk - starszy czlowiek spiewa dosyc smutna piosenke, gra na pianinie. Taki wyciskacz lez poniekad. Kompletnie mi wylecialo z glowy, juz drugi raz. Melodii nawet nie zanuce, zadnego slowa chocby tytuly czy imienia... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 9 Wrzesień 2011 Share Napisano 9 Wrzesień 2011 ? Muchas kurde gracias. SHAME ON ME ze zapominam tejze piosenki... ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 11 Wrzesień 2011 Share Napisano 11 Wrzesień 2011 http://tvnplayer.pl/odcinek,mam-talent,S04E01,3083.html 69:59 - to już napisy końcowe i pokazane co będzie w kolejnym odcinku, a w tle leci muzyka operowa. Zapewne to jakaś znana nuda, bo już ją wcześniej gdzieś słyszałem. Ktoś ją zna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 Ostatnio mi chodzi po głowie piosenka którą pamiętam z czasów młodości i nie mogę jej ani znaleźć na sieci ani nawet przypomnieć tytułu. Pamiętam tylko że kawałek pojawiał się czasem w tv w okolicy 1997-99 ( mniej więcej w tym czasie też pojawił się zespół Boomfunk MC`s ) Piosenka w stylu ambitniejszego techno-trance-dance`u :) a w teledysku dziewczyna z dużymi słuchawkami na uszach i okularach (goglach ? ) w których odbijały się różne obrazy. Zdaje się że w trakcie teledysku spacerowała po plaży. Pomóżcie bo mi to mózg wyżera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 (edytowane) Dziś w radiu zasłyszane. Może ktoś z szanownych kolegów rozpozna? http://w18.wrzuta.pl/audio/2GdmJtGZdek/co_to Z góry dzięki. Pozdrawiam EDIT: Mam :) Shazam wymiękł tam gdzie SoundHound dopiero się rozkręcił :) Edytowane 28 Październik 2011 przez vizpeople Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 7 Listopad 2011 Share Napisano 7 Listopad 2011 Wie ktoś może jak nazywa się ten remix piosenki XX - intro ? Pozdrawiam Nowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 7 Listopad 2011 Share Napisano 7 Listopad 2011 Nowi - ten jest bardzo podobny, ale nie wiem czy to to samo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 a ja szukam takiego utworu, parę razy go słyszałem ale nigdy autora i tytułu http://w124.wrzuta.pl/audio/6M9AUl21LRe/untitled_nie_znane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Gdybym swojego dzieciństwa nie poświęcił na TOCA World Touring Cars na psx to bym nie wiedział :D Ten utwór był w intrze tej gry i nazywa się: Overseer - 'Supermoves' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 dzięki ci bardzo bo głowiłem ten kawałek z rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 ktoś pamięta kawałek grany przez dwie panie na skrzypcach z końca lat 90 lub początku XXI wieku często leciał w TV, chyba przez dwie panie jeśli dobrze kojarzę dział się w jakimś parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 mam prośbe, autor nie odpowiada, komentarze zblokowane, tunatic nie rozpoznaje, akcent do tego brytyjski, chociaż ze słowami pomóżcie jeśli możecie :-) http://www.youtube.com/watch?v=OXXTxTDB5Zk Z góry dzięki za zainteresowanie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 29 Czerwiec 2012 Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Hej, tytułu niestety nie udało mi się znaleźć, ale może warto byłoby uderzyć do grupy która zrobiła ten trailer, czyli GVFilm: http://gvfilm.com/blog-24-showing-some-flesh Albo na twiterze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 (edytowane) http://sport.tvp.pl/inne/imprezy/78-plebiscyt-przegladu-sportowego-na-10-najlepszych-sportowcow-polski-2012-roku/wideo/gala-mistrzow-sport-czesc-ii/9654519 0:16:00 Motyw tak znany, że aż wstyd że nie wiem co to jest. Ma ktoś pojęcie? Dobra już wiem;) Edytowane 6 Styczeń 2013 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi