arcade Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Hello :D http://klicek.youaremighty.com/ taki mały podliz żebyś mnie za szybko nie zbanował ;) A tak poważnie - gratuluję uzyskania tytułu moderatora, nominacja jak najbardziej zasłużona :) I przyda się odrobina moderacji w dziale Game Art :) Przy minibitwie itp. zwracałem już na to uwagę wielokrotnie więc cieszę się podwujnie że moje modły zostały wreszcie wysłuchane :D pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 gratki, dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 gratuluję Klicku, jestem pewna że będziesz świetnym moderatorem. czy zbanujesz wszystkich którzy nie uznają wingsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Klicek modem ? Świat stanął na głowie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 No stary.. RESPECT:cool: ... New Master of Disaster ;-) Gratulacje i powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 cóż za niewiedza. on tylko odzyskał ten tytuł! :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Hej Dzieki chlopaki :) filmik mnie zniszczyl :) Ziomus - wlasnie jestem po to zeby glownie zajac sie minibitwa :) Ania - przeszlo mi to przez mysl , ale po chwili zszedlem na ziemie i poczekam jeszcze troche moze dostane dodatkowa moc i wtedy zaatakuje z nienacka ;) Anouk - no na to wyglada a kilka plaskaczy kazedmu sie przyda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 wreszcie właściwy człowiek na właściwym miejscu. powodzenia i standardowo welcome to hell :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Witam!! no nie skandal!! a ja!?!?! ;) gratki wkoncu jakis dobry modeler zostal modkiem ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 A jeśli on nie będzie miał teraz czasu modelować biedak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 O w mordę... się narobiło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 ziomuś - filmik mnie też zniszczył :) Klicek - gratulacje (?) masz z plaskacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 hehe, no filmik faktycznie czad :D KLICEK Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Za nieobecność na szpecińskim mini (w)zlocie bym sie wstrzymal z miesiac do trzech, no ale juz niech Ci tam bedzie...;P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 dobrze, ze tylko Mighty, a nie AllMighty :D gratulacje, powrot na tron normalnie... i za to !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Już widzę te pytania w wywiadach :D -Jak to jest wrócić do moderowania po tylu latach? Etc. ;) Heh, skład modów się wyraźnie ożywa, super, mam nadzieje że Adek zaszczepił zawczasu na modo-choróbsko- "Jestem często na forum! No ale tylko patrzę..." ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 coz tu wiele powiedziec i tak sie nie znam na game arcie :* no to teraz masz powod zeby pokazac siatke ;) gratuluje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 łe kolejna osoba na którą trzeba uważać aby nie zbanowała ;) coraz więcej modków i cool :) coś się dzieje.. będzie porządek :D oby ;) gratulejszyn klicku ;) ( ekhm... a dlaczego ci zabrali moda kiedyś, że teraz go odzyskujesz >) ? :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 hmmm widze, ze zapomniałem o małym chrzescie...----> :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Gotham hehe ;) zaszczepil mam nadzieje ;) Dzieki chlopaki za wszystkie plaskacze na otrzezwienie jak tez za te profilaktyczne ktore zawsze przyjme :D Dzieki wszystkim za mile powitanie ponowne :* btw nikt mi wczesniej moda nie zabral :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Ale tyłek liżecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 No to trza ochrzic Klicka I gratulacje. Jak najbardziej zasłużony tytuł. Teraz bez problemu będziesz banował Jarasa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 O_O KLIKEK modem, może będzie od teraz porządek na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 no tio ja też sie przyłączam do gratulacji :D wszystkiego naj z okazji urodzin Klicku :D heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 to i ja pogratuluje swiezo upieczonemu modowi. i nawet zaspiewam "łubudubu, łubudubu niech zyje prezes...";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 no to Klicek teraz twoje życie sie zmieni.... wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 łał porządeczek w gejm arcie sie robi jak w morde strzelił, nawet miniaturki wwaliłeś :D gratz i dzienx :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Brawo :* Bardzo bardzo usprawnij żeby nie było bandyctwa i spamowactwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Daj nam user title, daj nam wszystko :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 to ja sobie spamne wszystkiego dobrego na nowej drodze życia klicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 no wreszcie jakis pozadny mod, ( bez urazy panowie :P ). gratulejszyn, pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 ...Boje się. Wszechpotężny Kkicek pochłonie Forum. Daliście mu władzę która nas zniszczy....KAbum Kabum....:) Niedługo będzie więcej modów niż uzytkowników;) Gratulacje Klicek za awans w hierarchi na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Klicek -> gratuluje , nie wyobrazam sobie lepszej osoby na to stanowisko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 jak i jaaa ne mogleem [iczkk] zlozyc [iczkk] zyczen, no to [iczkk]"chlusznim bo uszniem, boysz" Stanowiszku [iczkk] gratutlujemy Klicka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Towarzyszu Klicku, wielce Ci gratuluje! {daj mi bana! :D} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Dzieki chlopaki :) Knysha e tam nie mam takiej mocy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Knysha -> Bana ?!? Komu ?!? Ja chcę! Ja chcę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 teraz Klicek bedzie ewoluowal w takiego Leru wlasnie :D cieszyc sie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Knysha -> Bana ?!? Komu ?!? Ja chcę! Ja chcę! Mnie, mi, mnie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 hahahaha no to bedzie sie dzialo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Czerwona kartka, schodzisz z boJska :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Eee, od kiedy są czerwone kartki? Fajne. No i gratsy Klicek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 luuuudzie powiedzcie mi za co sa te czerwone kartki, bo zaczynam sie bac pisac .. cos cokolwiek, eeek hmmm aah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 dostalem za 3 linijki w podpisie a zgodnie z regulaminem mozna miec 3 wiec nie rozumiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Dobre pytanie. Zauwazyłem je wcześniej ale myślałem, że może to Opera mi nawala albo, że se czymś monitor usmarowałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 ale wazeliniarski wątek! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 buuuuuu, wlulił pupsko na mój fotel :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi